axedice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Ben Houge tarafından yaylı dörtlüsü için bestelenen Arcanum'un müziklerinden oluşan 73 dakikalık bi konserin görüntüleri yayınlanmış. Arcanum müziklerini seviyorsanız indirin biraz izleyin arka planda çalsın. Burdan http://thepiratebay.org/torrent/4651750/Live_Arcanum_quartet_concert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Terazini yemeye başladım kankut, paylaşımda Hint mucizesi olmuş şerefsizim. Rapid olsaydı bir de tabi ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 oo baby. arka planda çalması için zaten vardı müzikleride ; merak ettim bunu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Çekiyim sömüreyim. Oh Arcanum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 çok tatlı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Ben daha yaşlı bekliyordum, baya genç bi quartet. Böyle arada şakalaşıyorlar falan. Takdir ettim elemanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar