Disappear Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 seyircininde hayvanligi cok. adamin her hatasini alkisladilar nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 evet seyirci moralini bozmustur tabi ama teniste bu var, del potro da bunu biliyor. acıkcası konsantrasyon kaybetmedikleri surece seyircinin ust duzey teniscileri etkileyebilecegini sanmıyorum. ama helal olsun cok guzel oynadı su ana kadar federer'e karsı, kazandı benim sempatimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 oh yeah man oh yeahh ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Yok mu izleyen finali? ilk set 6-1 aldı federer. 2. set; 3-2 önde federer. az önce bir ispanyol atladı korta, ispanyol bayrağını boynuna sarmaya çalıştı federerin. :D karga tulumba dışarı aldılar. federer de kaçıyor adamdan falan komediydi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Roger Federer 3-0 la soderling i devirerek sonunda aldı kupayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Yılışık adam gitti fransızca konuştu fransızlara yaranmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 :) anadili fransızca edit: kontrol ettim de almanca konuşulan bölgede doğmuş. ama yine de her iki dili de akıcı konuşabiliyor olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Federer'i bu turnuvada yenebilecek tek isim vardı. Oda Juan Martin del Potro . Yarı finalde Federer zorla yendi. Daha 20 yaşında. Cok büyük bir oyuncu olarak bu adam. Ben seneye grand slam'lar bekliyorum ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 aha bu adam federerin değil de nadalın en büyük rakibi olacaktır 2-3 sene sonra bence. federerin yaşı kaç. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 federer del potro yu zar zor, oynamadığı halde geçmeyi bildi. o maçta bekleneni veremedi ama finalde soberling de federerin oynuna birşey yapamadı.nadal daki oynunu göremedik federer için kolay bir maç oldu. ayrıca son konuşmalar çok iyidi özellikle soberlingin federeri yere göğe sığdıramadı.Kendini sevdirdi yani federerden sonra ikinci adamım oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Nasıl oynamadığı halde yendi :) Bariz kıçını yırttı federer . Bak şuraya yazıyorum del potro Wimbledon'da karşısına gelirse yenecektir federer'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Soderling daha önceki maçlardaki gibi servis atsaydı daha çekişmeli olurdu. Ama Federer özellikle servislerde normal performansının üstüne çıktı. Zaten çok istiyordu. Hırsla birlikte gerkli performansı gösterip şampiyon oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 said: Bak şuraya yazıyorum del potro Wimbledon'da karşısına gelirse yenecektir federer'i. Bu lafa sadece gülerim, neyse ki şanslısın del potro'yla karşılaşmadan finale çıkma ithitmali oldukça yüksek federer'in. Dolayısıyla tahminin isabetsizliği ortaya çıkmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 "Roma'da Şampiyonlar Ligi finalinde atlayamadım" diyor sahaya. Paris'te başarmış. Jimmy Jump yine iş başında... Hasta adam. :D said: Adam kurumsallaşmış artık. Sitesinden basın duyurusu yapıyor. Bir medya kiti eksik! Jimmy Jump, Santander-Barcelona maçında yine sahaya daldı. Amacı 5000. golü atmaktı ama Eto'o onu dışarı çıkardı yazıyor sitesinde. Euro 2008'de Tibet'e destek için Türkiye-Almanya yarı finalinde de sahaya dalmıştı. En güzeli ise 2004 finalinde Figo'nun suratına fırlattığı Barcelona bayrağıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=1157504103281&ref=nf my new friend :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar