Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazımsızlık

Scheriff

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

şimdi bu konuda daha önce dediğim gibi koca koca adamların çıkıp kaldırımlarda kutlamasına bende karşıyım cadde de ama arabayla geçenlere niye? bunu sorguluyorum ben.

mesela beşiktaş bayrağı asıp bursa merkeze çıkan 2 arabayı da taşlamış texas. bile bile lades yani bu da. biliyosun texas'ın nasıl kıl olduğunu bjkye. gerek yok. adamların yaptığı hayvanlık da yapacak bişi yok. mantalite o yönde.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki bu olayı fenerbahçe'ye maletmek çok yanlış.Her takımın taraftarı içinde var bu tarz gruplar.Ama burda Bağdat Caddesi bizim gelemezsiniz tavırları çok komik.O zaman istiklal de Galatasaray'ın. Kimse gitmesin kutlamaya böyle bir mantık olabilir mi? Anadolu yakasındaki en büyük eğlence odağını bizim burası siz kimsiniz diye sahiplenmek ancak Fenerbahçe taraftarına yakışan bir tavırdır orası da ayrı bir konu. Ben Galatasaray'lıyım beşiktaşlı değil. Burda yapılan çok yanlış bi hareket var Bursa'da olanlar da öyle. Biz beşiktaş taraftarı bunları yapmıyor demiyoruz ki; ciddi önlemler alınmalı bu adamlara karşı 3-5 tanesini alıcaksın içeriye bak birdaha yapıyorlar mı =)
Sosyal ağlarda paylaş

o milli maçtan sonra ne türk kürt ne laik dinci ne de benzeri bi kavga kalmıştı herkes her yerdeydi, önce caddeye inmiştim sonra beşiktaş üzerinden taksime gitmiştim.

gayet güzel bir kutlama güzergahı bu.

akabinde: fenerbahçenin bu olay çıkartan rezil taraftar kesimi,genelleme yapmıyorum bak hepsine demiyorum sakin, caddede anca mendil satar yılın geri kalan günlerinde.

yani özetle, kız arkadaşımı annemi teyzemi eşimi alıp caddeye inerim, kazana gitmem. fenerbahçe kutlamasının da ortasında kalmıştım 3 sene mi ne önce, hiç de sinirlenip tahrik olmadım. yani bunların hepsinin suçu bir grup şehir magandasında ve o gazla onların yaptığını meşru kılmaya çalışanlarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

caddeden gecmesinler o zaman.

Turkiye gibi taraftar egitim vs her yonuyle dusuk oldugu yerde gidip bagdat caddesinde BJK BJK diye bagirirsan, doverler.

nasil besiktasta fb fb diye bagırınca dayak yıyecegın gibi.

bir kaç hafta önce açtığın "el ele tutuşmayın sarılmayın lan aşağıda camii var!" diye size saldıran cahil yobazların hareketi de aynı şekilde meşrulaşmış oluyor o zaman.

halkı insanlığa zorlayamazsın tabii ama hayvanlıklarını onaylarcasına yorumlarla da bir yere gidemeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...