catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 arabayla geçip tahrik etmeye çalışan çok sizde sanki arabada düz giden adamı taşladılar gibi yorum yapıyosunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Fenerliler de sampiyonluk kutlamasi yapsa bizim semtte benzerleri başına gelir büyük ihtimalle bunlar genel geçer olaylar. Bir de üstüne taze acıları var adamların üstlerine gitmek iyi olmamış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 BiTcH_oFBaT said: şimdi bu konuda daha önce dediğim gibi koca koca adamların çıkıp kaldırımlarda kutlamasına bende karşıyım cadde de ama arabayla geçenlere niye? bunu sorguluyorum ben. mesela beşiktaş bayrağı asıp bursa merkeze çıkan 2 arabayı da taşlamış texas. bile bile lades yani bu da. biliyosun texas'ın nasıl kıl olduğunu bjkye. gerek yok. adamların yaptığı hayvanlık da yapacak bişi yok. mantalite o yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ne kadar saçma aslnda sokaklara çkp bağırmak falan lan düşündmde senin sevincini herkes paylaşmak zorundamı arabayla gezmek falan :S git içinden sevin dsafasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 şu şuttan beş saniye sonra sevinçten dünyayı dolaşasım gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 milli maç ayrıdır tabi sdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 3 defa şuurumu kaybederek sevindiğim anları hatırlıyorum. 1- popescu penaltıyı yazınca. 2- jardel'in altın golü 3- mustafa keçelinin sol kanattan ceza sahasını inip topu fener ağlarına yollaması denizli maçında. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Logo gibi durmus herif , cok sekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 sg-1 den aldığım gazla şunu koyasım geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Her fırsatta beşiktaş taraftarının yaptıklarını anlatarak demedikleri laf bırakmayan o şerefli kültürlü (!) fenerbahçe taraftarının çekememezliği gerçekten insanlık dersi olmuş. tebrikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Tabiki bu olayı fenerbahçe'ye maletmek çok yanlış.Her takımın taraftarı içinde var bu tarz gruplar.Ama burda Bağdat Caddesi bizim gelemezsiniz tavırları çok komik.O zaman istiklal de Galatasaray'ın. Kimse gitmesin kutlamaya böyle bir mantık olabilir mi? Anadolu yakasındaki en büyük eğlence odağını bizim burası siz kimsiniz diye sahiplenmek ancak Fenerbahçe taraftarına yakışan bir tavırdır orası da ayrı bir konu. Ben Galatasaray'lıyım beşiktaşlı değil. Burda yapılan çok yanlış bi hareket var Bursa'da olanlar da öyle. Biz beşiktaş taraftarı bunları yapmıyor demiyoruz ki; ciddi önlemler alınmalı bu adamlara karşı 3-5 tanesini alıcaksın içeriye bak birdaha yapıyorlar mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ben bu insanların fenerbahçeli olduğunu düşünmüoyurm zaten. aklı başında takımı tutan insanlar bunları yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 o milli maçtan sonra ne türk kürt ne laik dinci ne de benzeri bi kavga kalmıştı herkes her yerdeydi, önce caddeye inmiştim sonra beşiktaş üzerinden taksime gitmiştim. gayet güzel bir kutlama güzergahı bu. akabinde: fenerbahçenin bu olay çıkartan rezil taraftar kesimi,genelleme yapmıyorum bak hepsine demiyorum sakin, caddede anca mendil satar yılın geri kalan günlerinde. yani özetle, kız arkadaşımı annemi teyzemi eşimi alıp caddeye inerim, kazana gitmem. fenerbahçe kutlamasının da ortasında kalmıştım 3 sene mi ne önce, hiç de sinirlenip tahrik olmadım. yani bunların hepsinin suçu bir grup şehir magandasında ve o gazla onların yaptığını meşru kılmaya çalışanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 caddeden gecmesinler o zaman. Turkiye gibi taraftar egitim vs her yonuyle dusuk oldugu yerde gidip bagdat caddesinde BJK BJK diye bagirirsan, doverler. nasil besiktasta fb fb diye bagırınca dayak yıyecegın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 niye sürekli fenerden bahsediyosunuz ki türkiyenin 4 bir yanında dayak yediniz asdafsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Ksklılar dövmüş sanırım çarşıda kutlayanları Geçen sene gs formasıyla çıktım diye dayak yiyodum allahtan havalar serindi mont vardı saklayabildim formayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Fenerbahcelilerin acısına vermek lazım, gerisi ayip ediyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 dün televizyonda şampiyonluk kutlamaları sırasında şampiyonluğu hazmedemeyen bir grup Beşiktaşlı şampiyonluk kutlamasındaki başka bir grup beşiktaşlıyı dövüyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Bir adım ileri gidip sampiyonlukta katkısı bulunmayan futbolcularimizi arabadan indirip dövmeyi düsünüyorlarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Zegna said: caddeden gecmesinler o zaman. Turkiye gibi taraftar egitim vs her yonuyle dusuk oldugu yerde gidip bagdat caddesinde BJK BJK diye bagirirsan, doverler. nasil besiktasta fb fb diye bagırınca dayak yıyecegın gibi. bir kaç hafta önce açtığın "el ele tutuşmayın sarılmayın lan aşağıda camii var!" diye size saldıran cahil yobazların hareketi de aynı şekilde meşrulaşmış oluyor o zaman. halkı insanlığa zorlayamazsın tabii ama hayvanlıklarını onaylarcasına yorumlarla da bir yere gidemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 fenerbahçe nin duble yapma gibi bir olanağı olmadığından hazımsızlığın had saffada olması çok doğaldır. türlü atasözlerimiz mevcuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 fener şampiyon olabilir ama duble kupa asla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 uefa önelemsnde elenmek daha keyiflidir heralde asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Denersiniz bu sene edit : Deneyemezsiniz aslında asdasad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Biraz mantıklı olmak gerekirse bjk dışında fb yada gsnin kutlamalarını çarşıda yapması ne kadar mantıklıysa bjklerinde caddeden geçmesi o kadar mantıklı o zaman. Gerçi sizinde birbirizi dövmeniz çok mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar