Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16gb PSP Go

Anubisath

Öne çıkan mesajlar

go Sony go!
Şimdi bir bakındım ilgilendiğim bir oyun olması sebebiyle Gran Turismo'ya ve yaklaşık fiyatlar:

senit.com 44TL (kargo dahil, İngiltere'den 2 hafta içinde göndermiş olur)
shopto.net 54.5TL (kargo dahil, İngiltere'den söylenene göre 3 güne getiriyormuş)
PSN USA 60TL (download)
PSN UK 52.5TL (download)
PSN EU 80.5TL (download)
Sosyal ağlarda paylaş

draedan said:

DeathFinger said:

Bende almak üzereyim psp ciddi biçimde kararsızım kırdırıp kırdırmama konusunda =) ne diyosunuz mutlu musunuz kırılmamış psp ile ?

bu gece hayirlisiyla kiriyorum, ve de buyuk bir sansla 5.03 geldi benim psp3k :D

lmuyor olmuyor, chickHen bir turlu load etmiyor :(
Sosyal ağlarda paylaş

Epey denemen lazım diye hatırlıyorum. 30 defa, 40 defa... Bazen şansa ilk seferinde de olan bir şey...

Gerçi deniyorsundur delice muhtemelen :)

Sallıyor olabilirim de memory card markası ve büyüklüğü de değişken yaratan parametrelerden olabilir. En azından bahsi geçiyor.

Kolay gelsin, bol sabır.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendercik said:

go Sony go!
Şimdi bir bakındım ilgilendiğim bir oyun olması sebebiyle Gran Turismo'ya ve yaklaşık fiyatlar:

senit.com 44TL (kargo dahil, İngiltere'den 2 hafta içinde göndermiş olur)
shopto.net 54.5TL (kargo dahil, İngiltere'den söylenene göre 3 güne getiriyormuş)
PSN USA 60TL (download)
PSN UK 52.5TL (download)
PSN EU 80.5TL (download)

öeh, adenizin tri fosfat bu fiyatlar ne ya.
indirilebilir içeriğe seksen lira verecek biri zor bulunur türkiyede, bence hiiç getirtmesinler.
Sosyal ağlarda paylaş

turkiyede anca aileler bilmeden cocukalrina guzel bisi sanip hediye alirlar, onlarda durumu cocugu istemedigi halde "cocuktur sever nedeolsa" derecesinde piskin olan aileler yada gordugu herseyi alan sony fanboylari

onun disinda bu mereti alicak pek adam cikacagini sanmiyorum

edit: ahahah sonyden yeni cinlik

http://kotaku.com/5373693/digital-rentals-built-in-to-pspgo

insanlar "nerden oyun kiraliycaz, neden tam apraya satin almaya mahkumuz, 2. el neden satamiyoruz" diye agliyor diye cozum diye bulduklari sey

kiralik oyun, cekip indiricen suresi gecince gitti para, kira ucretinide sony belirliycek tabiki lol
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
said:
Sony’s new PSP Go, an Internet based PSP designed to cut out traditional retailers, has experienced dire sales in several territories, selling only 1,000 units in its first week of sales in Australia, even whilst rumours of a PSP2 in 2010 are starting to circulate.

Of 50,000 units made available in France, retailers only managed to sell 8,000. However, this was successful compared to its Australian performance – the console sold only 1,000 units in the entire first week of its release, with major retailers refusing to even stock the hated product.

AHAHAHAHAHAHAHAAHAH

reziller
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...