Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 16gb kendi hafızası üstüne memory stick slot,bluetooth,takozumsu eski psp yerine sürgülü ve daha ufak tasarım filan çok hoş olmş bence,ama UMD olayı kalkıcakmış,oyunlar digital download olarak satılcakmış. http://img198.imageshack.us/img198/9136/pspgohirez3516screen.jpg kaynaktan alıntı said: Though Sony's E3 Press Conference isn't until 11:00 a.m. on June 2, one of its centerpieces appears to have been prematurely exposed. A YouTube video of what appears to be the next issue of the PlayStation-focused video magazine Qore has revealed that Sony will use its event to unveil a new PSP model, the PSP Go. As had been widely rumored, the PSP Go will have a sliding form factor like the Mylo, Sony's ill-fated Internet communicator device. The new handheld--which does not sport a second thumbstick--is shown several times in the video, which features Qore host Veronica Belmont and John Koller, director of hardware marketing at Sony Computer Entertainment America. According to Koller, the main differences between the PSP Go and the PSP-3000 are "on-board memory, the flash memory, and 16 gigs of space. There's Bluetooth on board as well, so you can use a Bluetooth headset, and you can actually tether it to your cell phone as well. But ultimately, it's the portability. Since you can bring all that content with you in a smaller form factor, you've got the most immersive games to play, and now you've got a smaller unit to do it with." Koller also said the emphasis will be on downloadable games. "Little Big Planet, Jak & Daxter, and even a new Metal Gear Solid coming--all of those games will be available. So will all the first-run movies you can rent or buy on the PlayStation Network. So you can bring so much content over with you and fill up that 16 gig of flash memory." (Emphasis added.) The new MGS PSP game was previously hinted at in a Web post by the Japanese arm of the 7/11 convenience store chain. Koller also appears to reveal that the long-lost PSP Gran Turismo Mobile game--first shown off in 2004--will resurface at next week's expo. "There are games like Gran Turismo being announced at E3," said the executive. Host Belmont then asks, "So since it's called the PSP Go, I would image it will work with Remote Play as well." Koller responds with the following blanket statement: "Integration with the PS3 is very important, and it works just like the PSP-3000. A lot of people like to be able to take their PS3 content with them on the go." As for the PSP Go supplanting its predecessor, Koller said flatly: "It won't replace the PSP-3000. We're going to keep them both on the market." Koller did not mention a price, release date, or whether or not it would have a touchscreen when closed. Sony Computer Entertainment America reps had not responded to requests for comment as of press time. [UPDATE] A second video from Qore shows the PSP Go in even greater detail, and also reveals its logo. The handheld will have a 3.8 inch screen--versus the PSP-3000's 4.3-inch screen--and will be 43 percent lighter than the original, and will have "all digital content," according to Koller. "The UMD drive goes away…and it has a Memory Stick Micro, so you can add memory to it if you like…It will be something the digitally savvy consumer can really enjoy," he explains, before revealing some new PSP games will be download-only. Kaynak: http://e3.gamespot.com/story/6210555/16gb-psp-go-revealed-early-new-psp-mgs-confirmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 start butonlarını başka yere koyup 2. analogu oraya yerleştirmeleri lazımdı. hafiflik küçüklük iyi olmuş. ekranı da mı daha küçük şimdi ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ekran boyutu aynı sanırım şuanki psplerle,fotoda cihazı tutan kişinin el oranlarıyla kıyaslayarak tahmin yürütüyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hayır ekran boyutu 4.3 inçten 3.8 inçe düşmüş, rezalet. ayrıca çok çirkin görünüyor açıkken ve umd de yok ki insanın tonlarca para saçıp aldığı umd oyunlar elinde patladı demek direkt. touchscreen de belirsiz, o da yoksa tümden gg olmuş bu. ikinci analog yönlendirici olmaması da çok eleştirmişler. üzülecektim 3000'i yeni aldım diye ama üzülemedim yani heh. gamespot haberi. (tanıtım videosu da var) videoyu da seyrettim de tam komedi, adamlar kendi psn store'larını açıp bakmamış sanırım. almaya değer bulduğum sadece TEK oyun oldu neredeyse son bir yılda, geri kalanların hepsi umd'lerin demolarıydı. şaka ediyorlar herhalde, yeni oyundan bana ne arkadaşım. psp için 2006'da çıkardığın oyun oynanmıyorsa neyleyelim, umd'yi memory'e convert etme olayı çıkarmazlarsa anlamsız. zaten 3000'i piyasada bırakacak olmaları gösteriyor alete güvenemediklerini heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ekranın küçülmesi kötü olmş. UMDleri oyunculara digital olarak sağlamanın bi yolunu mutlaka bulur sony,UMD discleri üzerindeki UCES koduna göre 1 defaya mahsus download hakkı filan verebilir. ne bilim bi çözüm düşünürler heralde.yoksa çok fena hır çıkıcagını düşünüyorum ben de. psplerde 2. analog olmıcagını sony başından beri söylüyodu zaten,nedense artık bilinmez.bence de 2. analog olsa çok daha iyi olurdu,sırf 2. analog eksikliginden dolayı kontrolleri rezalet olan bi dünya güzel oyun var pspde,kontroller öyle rezalet ki alışmak saatler sürüyo.resistance retribution mesela,şahsen ben yarıda bıraktım oyunu sırf kontrollerden ötürü. E3'ü beklemekten başka bi çare yok.belki tam olarak bu gamespot haberinde gözüktüğü gibi değildir,belki de daha değişik bi şekilde sunarlar karşımıza E3te.. *kendini avutur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bi de sistemi çok daha gelişmiş bişey bekliyodum ben,oyunlar çok daha kaliteli olur,ps1den ps2ye geçiş gibi bi fark olur eski psplerle yenisi arasında diyodum.bunda sistem olarak pek bi deişiklik yok gibi sanki,tek artısı bluetooth ve 16gb kendine ait hafızası olması mı yani :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 sistem aynı, oyunlar da aynı kalacak yani. psp 2 değil, psp-4000 gibi. ama psp-3000'in gerisinde görünüyor ağırlık hariç her açıdan işin komiği. bir de kaykılan aletlerin hızla bozulma olayı var filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ds >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> psp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 sony'in belkide en başarısız cihazı zaten psp. umd ayrı bir rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 psp nin başarısız bir cihaz olduğunu düşünmüyorum, hatta çok güzel bir aletti zamanına göre. ama bu olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 psp'nin çıktığı zamanda dengi yoktu zaten, halen de düzgün oyun oynatıp diğer işleri de yapabilen alet olarak gayet sağlam. ipod touch da var ama oyunları 1989'dan kalma, sw: force unleashed demosu vardı tam komediydi. oyunlar zaten hep 2-5$ arası bu yüzden. media player ve internet'te gezmek ve bilumum utility için iyi ama çok sınırlı oynanabilirlik düğme olmadan. yani umd desteğini kapatırsan psp'nin olayı kalmıyor, psn store'da çöp yok. kendileri açıp baksınlar dükkanlarına. bir yılda bir oyun aldım, o kadar yetersiz seçenekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 yine de piyasaya cıkmadan once kesin konusmak yanlıs olur,ömür törpüsü alet alsam sosyal hayata veda ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 resmen rezil gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Dokunmatik ekran olmadan bir halta yaramaz bu alet. Teee kaç senelik alet psp ve müthiş teknolojisi var ama sony herşeyi teknoloji sanıyor. Nintendo satışlarından hiçbirşey öğrenmemişler galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ahsadafd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ah sony ahhh hala ogrenemedin insanlarin mobil oyun konsollarinda ekran cizilmesine kil oldugunu gerci bildigin halde cizilsin millet yenisini alsin diye dusunuyor olabilirsin hic sasirmam hatta yakisir sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ya ekran çizilmesini bilmem de, clamshell tarzı da mobil oyun konsollarına hiç gitmiyor yaa. nintendo ds i denedim, yok yani, olmuyor. psp3000 tasarımı gayet idealdi aslında, psp go saçmalık yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ds tasarımı zaten iğrenç ama kaydırıkuppak daha da iğrenç bir tasarım. ikisi de bozulmaya yatkın, özellikle kaydırıkuppak. dokunmatik de yazı yazmak ve net için güzel ama oyunlar için facia, düğmelerin illa ki kalması lazım bir yerinde oyun aletinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 umd disc içeriği psp go'ya aktarılamayacak. kendi elleriyle gömdüler psp go away'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 birde bunun yaninda cogu retailer oyunun satamiycagim aleti satmam diye pspgo yu kabul etmiyormus lol sony nin en buyuk fiyaskosu oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Dükkandan pahalıya da satar bunlar oyunu. Ve dendiği gibi pspgo satmaya direnen dükkanlar var. UMDlerin aktarılamamasına sony'nin verdiği cevap ise 1 tane bile orijinal oyunun varsa eski psp ile yenisini aynı anda bilgisayara bağlayıp ve psn'e login olup 3 bedava oyun downloadı imkanı. Emin değilim ama tanıdığım sony o 3 bedavayı da kendisi önceden seçtiği oyunlar arasından seçtirebilir. Bununla birlikte daha küçük ekrana ve umd gibi güç tüketen bir sisteme sahip olmamasıyla birlikte önceki nesil psplerden daha kısa pil dayanıklılık süresi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 haberde yazıyor, 17 oyun arasından seçiyorsun (psn store'daki gimptastic oyunlardandır çünkü golf oyunu ve killzone filan yazmışlar ki psn store'da onlar) ve 3 oyun ne ki lol. onlarca oyunu olan insanlar var, kaldı ki bana bedava verseler oynamam valkyrie profile filan çalıştıramayan aleti. o pille video izlenir artık, oyun oynatamıyor nasılsa ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Gerçekten Sony dalga geçilecek malzeme nasıl yaratırız diye düşünüyor ve sonuç: (ben dalga geçin diye uğraşmıyorum, sahiden beceremedim youtube vidyosu koymayı, uğraşıyorum) ahah bir sürü saçmalıktan sonra sol tarafta gördüm ki patinin kendi vidyo entegrasyonu varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 valla umd olayı sacmaydı zaten. girip download etme güzel olmuş psp go'da bu başarılı. (tu) ince ve kaydırabilir kapaklı olması artı bi özellik. cepte tasınması daha kolay. ekranın küçülmesi de bu yönde iyi olmuş. eski psp yi cebe koymak ölümdü. bu da başarılı (tu) eski psp cilerin umd leri elinde patlaması sony pazarlama açısından başarılı (tu) umd ye oyunlar azalacak beli bi zaman sonra ve psp hayranları mecburen psp go ya geçecek zamanla. DL ile oyun satın alma sonucu herkes sony nin eline düşecek. ben sevdim. fiyatı uygun olursa atarım bi tane cebime. renk seçenekleri ne acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar