kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 şimdi netten büyük bi dosya indirdim 5.6 gb büyüklüğünde. sorun şu ki indirdiğim istede pass felan yazmıyodu indi bitti tıkladım ne göreyim rar dosyası password istiyo alla alla dedim bi rar pass recovery ile başlattım aramaya ama ne kadar sürer bu süreç ? günleri alırmı çok uzunsa password ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 RAR 128 bit AES ile şifreleniyor. 2 üzeri 128 farklı ihtimal demek bu da. Kırılabilir, AES o kadar iyi bir şifreleme değil ama senin bilgisayarının hızında hafta sürer belki. Brute-force giriyorsun ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 1 haftada yenisini indirirsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Ama bu söylediğim rar'ın en son, en gelişmiş versiyonu. Belki sabaha açılmış olur yani. Bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 eet aes 128 zımbırtısından haftalarmı omg ! şu anda bile 20 bin ihtimal denedi 3 haneli çok zor gibi harbiden yeniden mi indirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 aaaa deneme yanılmayla yaptım lol 3 hanelileri deniyodu sürekli programda ilk önce sonu t olanları aradı felan bi ara ortası s olana geçti bende "lst" yazdım pass a oldu lol. saolun tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 değil teknik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 2 üzeri 128'de 1 olan bir bal bu sendeki kermit, farkında mısın? Git loto oyna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 oynamasın artık. salak o şansınız rar kıracam diye harcadı. bitti şans puanı sfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 loto oyna çıkan parayla bizim charları kastırız çinlilere xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ulan hiç düşünemedim ben bunu cidden aaa olm zengin olursam yaşadınız onu söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Winrar 2.9 ve sonrasi ile sifrelenmis dosyalari brute force ile kirmak neredeyse imkansiz. Anca 2-3 haneli olacak ki kirabilesiniz. 2.9 oncesinde PII islemci ile bile saniyede 6 milyon kusur sifre deneyebiliyordunuz ama sonra winrar amcamlari birseyleri degistirdiler. Saniyede 6 sifreyi zor dener oldunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 fede said: oynamasın artık. salak o şansınız rar kıracam diye harcadı. bitti şans puanı sfsf hahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar