Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

account banned yardım

ekinakis

Öne çıkan mesajlar

accountumu kuzenime ve arkadaşına oynasınlar diye vermiştim. bunlar güzelcene oynamışlar sonra lvl 75 gibi bot mu ne kullanmışlar account permanenety ban oldu. ben adamalara açıklayıcı bi mail atmısam accountumu geri açalarmı arkadaşım mail atmış güzelcene açmışlar daha önce. biri bana güzel bişeyler yazmamda yardımcı olabilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı konu bot olarak kullandığım bir charın basına geldı. 2 kere permanent bandan dondurdum, sora da verdım bırne gıtıı. Kuzenınle bırlıkte oyunu aldıgını, kuzenın char kasarken hacklendıgını ama sana bunu soyleyemedıgını, sen baktıgında da accountun permanent ban yedıgını, bu kadar zamandır bu chara emek verdıgını, kuzenınle aranın bozuldugunu, wowdan kopmak ıstemedıgını, baska oyunların cekıcı gelmedııgnı ama bu kadar zaman emek verdıgın charın boyle haksız bır nedenden banlanınca yenıden karakter kasmaya zaman harcamak yerıne warhammer onlıne da arkadaşlarının yanına gıdebıleceıgnı yazdıgın bır maılı bence gonder. sonrasına bakarsın :). ben boyle 2 kere kurtardım. Şans mıdır denk mi gelmiştir bilmiyorum tabi...
Sosyal ağlarda paylaş

|Joker| said:

Aynı konu bot olarak kullandığım bir charın basına geldı. 2 kere permanent bandan dondurdum, sora da verdım bırne gıtıı. Kuzenınle bırlıkte oyunu aldıgını, kuzenın char kasarken hacklendıgını ama sana bunu soyleyemedıgını, sen baktıgında da accountun permanent ban yedıgını, bu kadar zamandır bu chara emek verdıgını, kuzenınle aranın bozuldugunu, wowdan kopmak ıstemedıgını, baska oyunların cekıcı gelmedııgnı ama bu kadar zaman emek verdıgın charın boyle haksız bır nedenden banlanınca yenıden karakter kasmaya zaman harcamak yerıne warhammer onlıne da arkadaşlarının yanına gıdebıleceıgnı yazdıgın bır maılı bence gonder. sonrasına bakarsın :). ben boyle 2 kere kurtardım. Şans mıdır denk mi gelmiştir bilmiyorum tabi...

acc u kendı ailenden başkasıyla paylaşmak bile yasakken nie böyle bir riske gircen.hacklenmişim de sınavlarım vardı falan sık işte oyuna giremedim diye.tabi yerlerse :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...