ekinakis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 accountumu kuzenime ve arkadaşına oynasınlar diye vermiştim. bunlar güzelcene oynamışlar sonra lvl 75 gibi bot mu ne kullanmışlar account permanenety ban oldu. ben adamalara açıklayıcı bi mail atmısam accountumu geri açalarmı arkadaşım mail atmış güzelcene açmışlar daha önce. biri bana güzel bişeyler yazmamda yardımcı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 accountunla senden baskası oynaması zaten suç bir de bot kullanılmıs sans yok ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 nerden anlıyorlar başkasınında oynadığını? mesela ben kafeye gidip oynasam banlanırmıyım? kusura bakma konunuda dağıtmış oldum.sen mailini at genede ama ne diye verdin ki kuzenlerine.onlarda 75 adama ne diye bot kullanmışlar ki:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 kuzenler char kasmak için değil masadan düşmek içindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 İmkanı yok accountunu geri almanın malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genitalic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 *bir bardak soğuk su uzatır* Accountunu başkasına vermişsin. Üzerine arkadaşlar Knight edasıyla bot açmışlar. Zor dostum zor. Blizzardın öyle şeylere tahammülü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 XXX tarihinde hacklendim, acc.ımı geri aldığımda banlanmıştı gibi bir yalan söyleyebilirsin belki. Büyük ihtimalle blizz.e haber vermediğin için yemezler ama dene şansını. Bazen yemiş gibi yapıyorlar, IP'ler de farklı olduğundan "belki" açarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Aynı konu bot olarak kullandığım bir charın basına geldı. 2 kere permanent bandan dondurdum, sora da verdım bırne gıtıı. Kuzenınle bırlıkte oyunu aldıgını, kuzenın char kasarken hacklendıgını ama sana bunu soyleyemedıgını, sen baktıgında da accountun permanent ban yedıgını, bu kadar zamandır bu chara emek verdıgını, kuzenınle aranın bozuldugunu, wowdan kopmak ıstemedıgını, baska oyunların cekıcı gelmedııgnı ama bu kadar zaman emek verdıgın charın boyle haksız bır nedenden banlanınca yenıden karakter kasmaya zaman harcamak yerıne warhammer onlıne da arkadaşlarının yanına gıdebıleceıgnı yazdıgın bır maılı bence gonder. sonrasına bakarsın :). ben boyle 2 kere kurtardım. Şans mıdır denk mi gelmiştir bilmiyorum tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Account hacklenmiş sınavlarım vardı oyuna giremiyordum sonradan farkettim niye böyle oldu de git hiç masal yazma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 kılıfını uydurduktan sonra minareyi de çalarsın :D ben de char transferini geri aldırmıştım bi yalanla. jokerin mailini kabul edebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 adam resmen tehdit etmiş banımı açın yoksa warhammer a geçerim diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Wow a rakip bir oyun yapabilcek kapasiten olduğundan bahset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 |Joker| said: Aynı konu bot olarak kullandığım bir charın basına geldı. 2 kere permanent bandan dondurdum, sora da verdım bırne gıtıı. Kuzenınle bırlıkte oyunu aldıgını, kuzenın char kasarken hacklendıgını ama sana bunu soyleyemedıgını, sen baktıgında da accountun permanent ban yedıgını, bu kadar zamandır bu chara emek verdıgını, kuzenınle aranın bozuldugunu, wowdan kopmak ıstemedıgını, baska oyunların cekıcı gelmedııgnı ama bu kadar zaman emek verdıgın charın boyle haksız bır nedenden banlanınca yenıden karakter kasmaya zaman harcamak yerıne warhammer onlıne da arkadaşlarının yanına gıdebıleceıgnı yazdıgın bır maılı bence gonder. sonrasına bakarsın :). ben boyle 2 kere kurtardım. Şans mıdır denk mi gelmiştir bilmiyorum tabi... acc u kendı ailenden başkasıyla paylaşmak bile yasakken nie böyle bir riske gircen.hacklenmişim de sınavlarım vardı falan sık işte oyuna giremedim diye.tabi yerlerse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar