FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 sincekabak[at]gmail.com plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 aquila said: google invite ediyo. euhu niye herkes halen invite istiyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Devrim niteliğinde birşey olacak gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 nedanko said: aquila said: google invite ediyo. euhu niye herkes halen invite istiyo ki? Ben birilerine toplu gidiyor onlar yolluyor millete sandım :D Gerçi kendi sitelerinden de kayıt olmuştum ama olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 MrLevie said: [email protected] atanın 40sn kölesi olurum. saniye mi yoksa sene mi? ona gore yolliycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ayrica, su anda wave developer beta'da. o yuzden adam akilli tester ariyorlardir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 saniye saniye=) edit1:şaka bi yana benden iyi adamakıllı tester bulamazlar o ayrı konu. ciddi söylüyorum. edit2: tabi googleda tanıdık yok direk mail gelmez. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 aa saniyeyse sana invitation yok :P olsa tukan sizin valla. kendi wave'im bilem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Invite attım dedi zaugna da 2 gündür bekliyorum açsınlar diye, ağaç oldum anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Gris ben 30 mayistan beri bekliyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 hala inv almamış olanlar öm atabilir mi; 1-2 davetiye var elimde; yabancıya gitmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 grisin dediği gibi, listeye alıyor sadece sizi; ama davetiye gönderiyormuş genelde 3-5 gün sonra benim gördüğüm kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 said: Invitations will not be sent immediately. We have a lot of stamps to lick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 valla bende 1-2 gun once basvurdum, bayagi surecek gibi gorunuyor davetiye gelmesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Your Google Account has not yet been activated for Google Wave. Learn more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Davetiye alan var mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 computer science okuyan bi arkadaştan istedim yolladı invitation, ama uzun sürüyomuş gelmesi sanırım şöyle ki; "Google Wave is more fun when you have others to wave with, so please nominate people you would like to add. Keep in mind that this is a preview so it could be a bit rocky at times. Invitations will not be sent immediately. We have a lot of stamps to lick. Happy waving!" edit: hmm yazılmış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Aha geldi (tu) Davetiye isteyen pmlesin mailini atayım 1,5 haftada falan geldi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Tamam daha istemeyin, 1-2 kişiye daha atmam lazım. Kota doldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 davetiyesi kalan var mı ya :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Davetiye yollayan olursa ben de kendisine bir sürpriz yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 7 kişilik bir liste oldu, 6 kişi burdan (öm atanlar) 1 kişi arkadaşım, 1 kişi de yedekte kalacak birine atmam gerekir falan diye. Wave geliyormuş buradan davet etmek istediğiniz mailleri yazın falan diye sanırım. O wave gelene kadar invite atamıyorum tabi. Baya bir aranmam gerekti ama nasıl atılacak bu diye eheh. Zaten şimdi bile gelse invite attıklarım bekleyecek birkaç gün, çok bir şey değişmiyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 google yollayana kadar invite ömür geçecek galiba. lütfen patiler, vaktiyle gmaile de böyle geçmiştik paticek, bu sefer de öyle olsun haydin canlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 2 hafta oldu nerdeyse gelmedi hala, mal arkadaşım hotmailıma yollamış daveti kesin ondan yollamıyolar, gmaila yollasa ertesi gün gelirdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Var mı fazla davetiyesi olan, beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar