LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 İnsanların arkanızdan çevirdiği işlerin farkına varıp dünyaya sitem etmek mi ? Açık gözlü olup, olanı biteni iyi süzüp, düşüncesizlikleri, hainlikleri görüp tahammül edemeyip mutsuz olmak mı ? Yoksa hiçbirşeyin farkında olmayıp, kendi hayal dünyanızda kalıp, size atılan kazıkların farkında olmamanız mı ? Hiçkimse hakkında düşünmeyip, dolayısıyla kimsenin ayıplarını size yaptıklarını farketmemek mi ? Bu şekilde mutluluğu kabul etmek mi ? Bir nevi mavi hap mı kırmızı hap mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bilmek. Bilip de hatalarini anlamak, duzeltmek. Hatan yoksa bu tarz insanlardan uzaklasmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 LasT_SuRviVoR said: Bir nevi mavi hap mı kırmızı hap mı? atarax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ben hiçbişey bilmemeyi tercih ederim. Mutluluk aptallıktan geliyosa aptallıktır yolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 hiç bişeyin farkında olmamak ama heran herkes bana kazık atabilir düşüncesiyle yaşamak. hayatta ne olacağı belli değil en yakının bile tekmeyi vurabilir. hazırlıklı olmak en iyisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ignorance is bliss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 FromTheHell said: ignorance is bliss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 kesinlikle bilmek. çok kötü de olsa,öğrenince mahvolcağımı da bilsem öğrenmek isterim ki kimin ne mal olduğunu bileyim.hayatımdan çıkarmak yapacağım ilk şeydir.zaten arkamdan konuştuğunu,kazık attığını vs öğrenince üzülmem de,beni haketmediğini düşünürüm.benim arkadaş-ilişki de ki değer ve üzülme kavramım biraz sert ve farklı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 tecahül-i arif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Her şeyi bilmek. Sonra gerçekler karşısında aptallaşmak, keşke bilmeseydim demek. Soluğu meyhanede almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bence bmc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Her şeyi bilmek tabiki. İnsan gerçeklerle yüzleşmeli, gerçekleri kabullendiğin zaman ideal hayatı yaşayabilirsin zaten. Günümüzün en büyük sorunu da bu zaten. Gerçeklerden o kadar korkuyoruz ki, dürüstlük "nadir" hale geldi. Ayrıca aynı şekilde, gerçeklerle yüzleşmek yerine onlardan kaçmak işimize geldiğinden, bize yanlışlarımızı, kötü yönlerimizi gösteren insanlara kızıyoruz, onlardan uzaklaşıyoruz. Eğer gerçeklerden yüzleşmekten bu kadar korkmasaydık, kimse birbirinin arkasından konuşmazdı, dürüstlük de nadir olmazdı. Ha, ama tabiki nietzsche amcamızın dediği gibi, hakikatin ne kadarına dayanabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bilmek ve iplemeyip arkandan konuşanı sinir etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bilmek sonra da sallamamak tadından yenmez valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ÇOK GEZEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Mİ BİLİR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ÇOK OKUYAN MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ne karılar gördüm zaten yoktular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar