Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu okumadan cevap verecekler icin: Oyunlarin hangisi iyidir kotudur diye sormuyorum (zira GH3: Metallica cok gaz) xbox 360 alicam 2 hafta sonra, tum seti almak istiyorum (2 gitar, 1 davul bi de mikrofon). Rockband ve Guitar Hero: World Tour setlerinden 1 gitar 1 davul 1 de mikrofon cikiyor sanirim, 1 gitari ekstra alicam artik. Sorular su: 1- Hangisinin davul ve gitari daha guzel? Hep rock band davulu gormus olabilirim simdiye kadar 2- Bu daha onemli gerci, birbirleriyle uyumlu mu bu oyunlarin alet edevati? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 hangi oyunu aliyosan onun setini al, sorun cikmasin, rock bandin gitari daha guzeldi, ama yenileri nasil bilmiyorum. indirimli mi aliyosun xboxi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Gh başta uyuzluk yaptı uyumsuz yapmak istedi ve yaptı.eski oyunlar uyumsuz bu yüzden ama artık bir sorun yok. Set olarak rockbandi tavsiye ederim,guitar heroda çok fazla sorunlu ürün var,yok mavi tuş içine göçmüş,yok algılamıyor,yok takıldı..rockband taş gibi. Hangisinin gitarı güzel?2 side eh işte seviyelerinde,1-2 ek markanın yaptığı var,hatta logitechte çıkartıyor bir tane,gerçek gitar tadında,ama malesef standart gelenler biraz arcadete.rockbandin baterisi iyi,guitar heronunkini deneyemedim bilmiyorum ufak bir tavsiye daha,guitar hero "set"i alıcaksan,o parayı xboxa gömmen yerine ps3e al.xboxın 8-10aya gidicek bir sebepten ötürü,gitar elinde kalıcak.yeni xbox alıcam dersen,o da gidicek. ps3 çok rahat götürür seni,hatta netten yüklediğin şarkı filan olursa 2-3 sene sonrada döner döner çalarsın. ben şahsen her türlü oyunu xbox,her türlü aletli oyunu direksiyon/gh,rockband ps3e alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 @ akila: evet. ya davulu gozum tutmadi pek ondan sorayim dedim. @ shadow: gidecek derken? ben 20-30% una falan alicam piyasa fiyatinin ondan xbox tercih ediyorum, bozuluyor mu direk? bozulsa da alicam gerci yani de. rockband seti bana da guzel geldi gayet, GH3'e uyumlu mu yani? Hem daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Abi GH derim. İlke naber lan? Çıktığı gün gitarını aldığım için demiyorum ama GH derim. Sadece GH derim. Çok uzun süre xboxda GH gitarı ile Rock Band oynadım. Set met bilmem ama şahsi görüşüm rock band hoş değil. GH RAXORS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 GH 4 gitari aldim simdi ebayden de, GH 2 ve 3 ile calisiyordur umarim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 guitar hero 2 x gitar mixer ses sistemi WIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Gh oyunları her gh,rockband oyununda çalışır. Rockband ise gh2,ve belkide gh3(tam hatırlamıyorum) çalışmayabiliyor,ghın yapımcısı reddetti ortak çalışmayı.Sonra anlaştılar,ve akabinde çıkan her gh/rb oyunu 2sinlede çalışıcak. Xbox bozulması konusunda,falcon modellerin ortalama bozulma süresi 8ay,genelde e74ten gidiyorlar.Jasper alırsan belki 2ay filan daha iyi dayanabilir ama salak soğutma sistemi aynen devam ediyor jasperda da,bozulucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ya davul cok oemli abi digerleri ayni da, mesela sabanci senlige gelen varsa eger aranizda, oradaki davul rock band davuluydu degil mi? biraz karisik olmus yazdigin shadow, alet yerine oyun demissin cunku. smdi yani rock band alet edevati alirsam gh3 ile calismayabilir diyorsun, oyle mi? iyidir onur kankam sen nasilsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Ben shoptodan PS3 için Guitar Hero Bundle set getirtmiştim. 1 gitarda hediye veriordu.2 gitar+davul+mikrofon epey eğlenceli birde PS network sorunun aşsam yeni müzikler indiricem. Davulu çok zevkli ama çok ses çıkarıyor yanda altta ve komşunuz yoksa rahatça oynayabilirsiniz tabi müstakil evde oturuyorsan sorun yok. http://www.shopto.net/PS3/BUNDLE/PS3GU09-Guitar%20Hero%20IV%3A%20World%20Tour%20(Bundle).html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 penth, guitar heronunki 3 davul 2 zil seklinde. rock bandinki ise direk 4 davul seklinde en basit boyle ayirt edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 rock band gitari gh3de calismiyodu ama rockband 2 aletleri gh world tourda calisiyo mu bilmiyorum, Disin dedigi gibi davullar farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hangi davul daha guzel sizce? o zilli olani hic calmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 laa dogru laa, gecen senlikte rock band gitari ve davulu vardi ps3de world tourda catir catir calisiyordu. onun bi charti vardi ayrica hangi konsolda calisiyo calismiyo diye googlelasana canim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 gh: metallica gitari var, rock band: acdc ile uyumlu di mi? ps3 bu arada cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fifietto Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Guitar Hero PC için Piyasada bulabileceğiniz en iyi gitar Tasco Cowboy Siyah Gitardır, Guitar Hero Legends of rock, Guitar Hero World Tour ve Guitar Hero III Metallica Custom oyunları dahil hepsini destekliyor ve ayrıca bir ara program kullanmanızada gerek yok otomatik XP VİSTA WINDOWS7 işletim sistemleri tanıyor ve ayrıca gitarda EASY STAR POWER özelliği var, atlatmada yapmıyor, orjinalle aynı fabrikada üretiliyor, ben çok memnunum sizlerede tavsiyemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 en guzeli bu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar