Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guitar Hero vs Rock Band setleri


Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Konuyu okumadan cevap verecekler icin: Oyunlarin hangisi iyidir kotudur diye sormuyorum (zira GH3: Metallica cok gaz)

xbox 360 alicam 2 hafta sonra, tum seti almak istiyorum (2 gitar, 1 davul bi de mikrofon). Rockband ve Guitar Hero: World Tour setlerinden 1 gitar 1 davul 1 de mikrofon cikiyor sanirim, 1 gitari ekstra alicam artik. Sorular su:

1- Hangisinin davul ve gitari daha guzel? Hep rock band davulu gormus olabilirim simdiye kadar

2- Bu daha onemli gerci, birbirleriyle uyumlu mu bu oyunlarin alet edevati?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gh başta uyuzluk yaptı uyumsuz yapmak istedi ve yaptı.eski oyunlar uyumsuz bu yüzden ama artık bir sorun yok.

Set olarak rockbandi tavsiye ederim,guitar heroda çok fazla sorunlu ürün var,yok mavi tuş içine göçmüş,yok algılamıyor,yok takıldı..rockband taş gibi.

Hangisinin gitarı güzel?2 side eh işte seviyelerinde,1-2 ek markanın yaptığı var,hatta logitechte çıkartıyor bir tane,gerçek gitar tadında,ama malesef standart gelenler biraz arcadete.rockbandin baterisi iyi,guitar heronunkini deneyemedim bilmiyorum

ufak bir tavsiye daha,guitar hero "set"i alıcaksan,o parayı xboxa gömmen yerine ps3e al.xboxın 8-10aya gidicek bir sebepten ötürü,gitar elinde kalıcak.yeni xbox alıcam dersen,o da gidicek.
ps3 çok rahat götürür seni,hatta netten yüklediğin şarkı filan olursa 2-3 sene sonrada döner döner çalarsın.

ben şahsen her türlü oyunu xbox,her türlü aletli oyunu direksiyon/gh,rockband ps3e alıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gh oyunları her gh,rockband oyununda çalışır.
Rockband ise gh2,ve belkide gh3(tam hatırlamıyorum) çalışmayabiliyor,ghın yapımcısı reddetti ortak çalışmayı.Sonra anlaştılar,ve akabinde çıkan her gh/rb oyunu 2sinlede çalışıcak.

Xbox bozulması konusunda,falcon modellerin ortalama bozulma süresi 8ay,genelde e74ten gidiyorlar.Jasper alırsan belki 2ay filan daha iyi dayanabilir ama salak soğutma sistemi aynen devam ediyor jasperda da,bozulucaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya davul cok oemli abi digerleri ayni da, mesela sabanci senlige gelen varsa eger aranizda, oradaki davul rock band davuluydu degil mi?

biraz karisik olmus yazdigin shadow, alet yerine oyun demissin cunku. smdi yani rock band alet edevati alirsam gh3 ile calismayabilir diyorsun, oyle mi?

iyidir onur kankam sen nasilsin?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben shoptodan PS3 için Guitar Hero Bundle set getirtmiştim. 1 gitarda hediye veriordu.2 gitar+davul+mikrofon epey eğlenceli birde PS network sorunun aşsam yeni müzikler indiricem.

Davulu çok zevkli ama çok ses çıkarıyor yanda altta ve komşunuz yoksa rahatça oynayabilirsiniz tabi müstakil evde oturuyorsan sorun yok.


http://www.shopto.net/PS3/BUNDLE/PS3GU09-Guitar%20Hero%20IV%3A%20World%20Tour%20(Bundle).html
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 9 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...

Guitar Hero PC için Piyasada bulabileceğiniz en iyi gitar Tasco Cowboy Siyah Gitardır, Guitar Hero Legends of rock, Guitar Hero World Tour ve Guitar Hero III Metallica Custom oyunları dahil hepsini destekliyor ve ayrıca bir ara program kullanmanızada gerek yok otomatik XP VİSTA WINDOWS7 işletim sistemleri tanıyor ve ayrıca gitarda EASY STAR POWER özelliği var, atlatmada yapmıyor, orjinalle aynı fabrikada üretiliyor, ben çok memnunum sizlerede tavsiyemdir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...