Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unirock open air festival 2009

paparnoz

Öne çıkan mesajlar

Ses sistemi gayet iyiydi adamlar o kadar uğraştılar hala bir geyiktir sürüp gidiyor ses sistemi kötü diye her konserde bu laf türedi aldı başını gidiyor.Arch Enemy olsun Paradise Lost olsun Kreator olsun Firewind ve Amon Amarth dahil tüm headlinerlar gayet iyiydi bir tek Rotting Christ tan biraz sitemliyim o kadar.Dinlemediğim yerli grupları da dinleme şansı buldum özellikle Episode 13 ankaralı black metal grubunu gayet başarılı buldum Soul Sacrifice,Catafalque,Uçk Grind zaten sevdiğim yerli gruplardı onlarda gayet iyi performans gösterdiler.Müzik açısından benim açımdan gayet tatmin ediciydi kas gevşetici de olmasa herhalde boynumu şuan oynatamıyor olurdum.Mekan olarak ise çok kötüydü ulaşım açısından iyi ama içerde yiyecek içecek ayrı bir kazık her festival de olduğu gibi ayrıca o köpekler beni bir türlü uyutmadı,tuvalet rezalet duş alcak yer yok tuvalette ki hortumla anca saçı başı yıkadık.Taş kesilmiş bayat ekmek arası döner 5 lira olurmu be her gün mecbur taksim'e yürüdüm adam gibi yemek için,birde bu gruplara göre katılım çok azdı.Bi de dürüm tiyatrocular basmıştı ne alaka diyesim geldi progressive metal grubu hiç yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...