ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 herkes bir ananın evladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 tabii ki çocuğa vurulmaz böyle durumda ama sert bi şekilde uyarılır yani. gerek ailesine söylersin gerekse kendin ikaz edersin çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 çocuklara kalkıpta burda ağzını burnunu kırıcam diye tepki gösterenede ben tepkimi gösteririm kusura bakmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 o lafın boku kermit yaa yapma allah aşkınaa dediysem yapacak deilim.. anne olucam sonuçta yapamam öyle bişey aslaa demek istediğimi anlatamamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 kavga çıkar bu topikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 evet inada biner zamanla. Mesela bana kibritle oynama yasağı vermişlerdi, inadına odayı yaktım. Erken müdahale edilmeseydi tüm dünyayı yakabilceğime de inanıyordum. Süperdi yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 çocuk yaramazlık yaptığı anda ağzına çakcan iki tane, kendine gelecek, insan içindeyse utanma duygusu da gelişir hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 işte anası babası dur sus demiyomu diyosun anladım ben ama işte anne baba olmakta kolay değil bazı çocuk oluyo laftan anlamıyo ne desen zıttını yapıyo dayak bile atsan daha zıttını yapan çocukta gördüm ben piskopat bu dedim hatta. annesi pazarda oğlum yapma diyo gidiyo 1 tane kadının pazar arabasında domateslerin olduğu poşete tekme atıyo çocuk eziyo domatesleri. kadın farkında değil tabi. anne yapma diyo çocuk yapıyo annesi en sonunda aldı kucaklar gibi yapma dedi diğer tarafa doğru koydu çocuk bi hışımla koştu tekrar bi tekme daha. annesi bu sefer vurdu çocuğa çocuk iicene azıttı ağlayıp bağırarak vuruyo sen düşün. al işte bu da anne. napsa sonuç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ginaly said: çocuk yaramazlık yaptığı anda ağzına çakcan iki tane, kendine gelecek, insan içindeyse utanma duygusu da gelişir hem. al işte bi çocuk daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 orda o sıpanın büllüğüne bi tekme, bir aikido hareketiyle kolunu da kırcan, çenesine de yumruk, gebersin it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 iyi de anne babalık da sanat arkadaşım.. sen o çocuğu o hale gelene kadar saldım çayıra mevlam kayıra aman bitanecik oğlum yapsın yakışır aman bitanecik kızım yapsın yakışır şeklinde büyütürsen o saatten sonra dur sus demen de kar etmez zaten.. he çok biliorum demiorum ama o haldeki çocuğun da suçunu anne baba da bulurum ben.. sonuçta kişisel özellikleri oluo çocuğun ama ağaç yaşken eğilir diye de bi laf var demek istediğim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ben şimdi yazlıktayım. ortada insan yok. silent hill gibi. ama şehirdeyken çok kötüydü. çocuklar vardı bizim sokakta. çok garip sesler çıkarıp anlaşıyolardı. balgam tükürme sesi çıkarıyodu biri, biri saçma sapan bi ıslık çalıyodu, biri korna sesi çıkarıyodu. uyuz olsam da anlık uyuz oluyorum ben öyle şeylere. içinden küfür et gitsin, rahatlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 çocuğa biyolojik sahip olabilme yeteneği ile annelik babalık karıştırılıyor yalnız. şimdilerde çok fazla şımartıyorlar bebeleri.. yapmayın etmeyin LÜĞT FÜÜÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 lafla eğiteceksin sopayla değil köpek yok karşında insan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 kermit said: lafla eğiteceksin sopayla değil köpek yok karşında insan yani. Ulan egitilebilseler sen bu halde olmazdin hepsinden once. Gidip anasinin babasini dovmekten bahsediyorum gelip burda cocuga vurulmaz diye konu trolluyorsun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 kermit said: lafla eğiteceksin sopayla değil köpek yok karşında insan yani. acaba stadyumda da aynı şeyi söylüyor musun merak ediyorum kermit. çocuğa gelince insan, rakip taraftara gelince köpek mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 eğitebilseler ben bu durumda olmazdım derken ? çok mu iyi tanıyosun beni de böyle bi laf söyleme gereği duyuyosun. annen baban iyi eğitmiş seni maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ginaly said: kermit said: lafla eğiteceksin sopayla değil köpek yok karşında insan yani. acaba stadyumda da aynı şeyi söylüyor musun merak ediyorum kermit. çocuğa gelince insan, rakip taraftara gelince köpek mi oluyor? maç izlemeye pek gitmem ama sen antalyaya gel ben seni izlemeye götürürüm utku demiştim zaten havaalanında ilk ben karşılıycam seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 kermit said: ginaly said: kermit said: lafla eğiteceksin sopayla değil köpek yok karşında insan yani. acaba stadyumda da aynı şeyi söylüyor musun merak ediyorum kermit. çocuğa gelince insan, rakip taraftara gelince köpek mi oluyor? maç izlemeye pek gitmem ama sen antalyaya gel ben seni izlemeye götürürüm utku demiştim zaten havaalanında ilk ben karşılıycam seni. bebe ya. kırıkkale bebesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 işte örnek anne http://www.youtube.com/watch?v=IGJ94wVaUdU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ginaly said: kermit said: ginaly said: kermit said: lafla eğiteceksin sopayla değil köpek yok karşında insan yani. acaba stadyumda da aynı şeyi söylüyor musun merak ediyorum kermit. çocuğa gelince insan, rakip taraftara gelince köpek mi oluyor? maç izlemeye pek gitmem ama sen antalyaya gel ben seni izlemeye götürürüm utku demiştim zaten havaalanında ilk ben karşılıycam seni. bebe ya. kırıkkale bebesi. insanları doğum yerlerine göre sınıflandırıyosan başarısızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 evet öyle sınıflandırıyorum. ama en azından çocuğumun kölesi olmam senin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 di said: cocuga vurulmaz diye konu trolluyorsun resmen. troll kavramı patide baya bi değişmiş yada millet artık herşeyi kaba kısmından anlıyo. trollemek demek konuyla alakası olmayan başka bi yöne çekilmesi demek. konumuz ne ? çocuk ve yaramazlıkları ben neyden bahsediyorum ? çocuk. ee sonuç ? TROLL VAR TROLL HEMEN ŞİKAYETE BASAYIM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ginaly said: evet öyle sınıflandırıyorum. ama en azından çocuğumun kölesi olmam senin gibi. çocuğumun kölesi de olurum o benim problemim insanlara zarar vermediği sürece problem olmaz. ben eğitmesini bilirim. kalkıpta 2 3 insan benim çocuğuma laf ederse terbiyesini ben veririm. kimseye laf düşmez o konuda. eğitimden bahsetmişken demekki sizi nasıl eğitmişlerse çocuk yaramazlık yaptı diye hemen azarlayalım yada cezasını verelim mantığındasınız. sizin eğitiminizde bunu gösteriyo malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ne laflar bunlar böyle, aman allahım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar