dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 liseler falan ne zaman kapanıyor. bizde ilköğretimde falan olan olmadığı için bilmiyoruz hiç.. kestane kebap acele cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 14 haziranda öss var.12 sinde yada 15 inde biter heralde okullar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 bi liseli, ortaokul öğrencisi, kardeşi ilkokulda olan falan yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 dasaaa sen de bizi yiyon hea, sıbyan mı düşürcen şu topikten. gugıl, 12 haziran. http://www.ogretmenlerweb.com/haber/haber_detay.asp?haberID=196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 14 haziran öss pazar günü. 2 gün önce de kapanıyo işte liseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 yok lan kira işleri var. çocuklu aile. okullar kapandıktan sonra çıkıcaz falan dedi. sonrasında da tadilata falan giricem biraz. dedim lan okul ne zaman kapıyor olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 vaaay evim var, kiracım var, zenginim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Almanya'dan oğlu gelcekmiş dasaa'nın, boşaltın topici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ii oldu söylediğiniz lan bilet alıp yeğene buraya getirtcektim az özlediydim şerefsizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar