MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 eh herkes dl edecek bişiler soru benim de aklıma geldi soraıym. Medieval :TW'ın eklentisi vardı bilmemne Invasion. onu indirebileceğim bi edonkey linki var mı?[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!!
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Viking Invasion patchi de var official sitesinden indir, sonra gamecopyworld.com dan patchin yamasini indirebilirsin.[signature][hline] Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 patchin yaması? :) grag yani..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ben kendisinden bahsediyorum eklentiinin.[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!!
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Viking Invasion işte[signature][hline][i]#1176220387-.
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 e farkındayım o kadarının. ben Viking Invasion un edonkey linkini istiyorum. bu kadar patch meç istemiyorum[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!!
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 patch'in cracki dememek icin cok caba sarfettim, cunku yasak o tur seyler paticikte. ama simdi demis oluyorum sanirim ;)
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ahanda gaza geldim nerde benim medieval ım ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ...
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Foxx, 03 Haziran 2004 00:04 tarihinde demiş ki: patch'in cracki dememek icin cok caba sarfettim, cunku yasak o tur seyler paticikte. ama simdi demis oluyorum sanirim ;) ya iyi de ben crack mırack sormuyorum ki anlayamadın bitürlü[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!!
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 anladim ben demek istedigini de oyunu cek , patchini de cek demisim orda bak. Patchsiz oynama sonsuz bug var.[signature][hline] Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst.
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ayrica gir overnet mi edonkey mi ne varsa sende search bolumunden viking invasion yaz birsuru cikar, ne kasiyorsun link atin diye illa.[signature][hline] Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst.
SPACEFROG Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ya tozlu raftan cıkan medieval ekran kartı değişmiş makınamda çalışmıyor kart nvidia geforce fx 5200 driver ı son updated ama oyun başlarken takılıo bılgısayarı klavyeyle kontrol edebılıorm yanı desktop gorüntüsü kalıo ama mause ipta çözüm bilen yada aynısını yaşamış olan varmı?
Öne çıkan mesajlar