Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Medieval :TW eklentisi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eh herkes dl edecek bişiler soru benim de aklıma geldi soraıym. Medieval :TW'ın eklentisi vardı bilmemne Invasion. onu indirebileceğim bi edonkey linki var mı?[signature][hline]Darkness is falling in to me
If you are trying to save me
Left me there
And run away
No chance left to win you again

AHYAAAAAKKKKK!!!
Mesaj tarihi:
Viking Invasion

patchi de var official sitesinden indir, sonra gamecopyworld.com dan patchin yamasini indirebilirsin.[signature][hline]
Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst.
Mesaj tarihi:
patchin yaması? :) grag yani..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Mesaj tarihi:
ben kendisinden bahsediyorum eklentiinin.[signature][hline]Darkness is falling in to me
Left me there
And run away

AHYAAAAAKKKKK!!!
Mesaj tarihi:
e farkındayım o kadarının. ben Viking Invasion un edonkey linkini istiyorum.
bu kadar patch meç istemiyorum[signature][hline]Darkness is falling in to me
Left me there
And run away

AHYAAAAAKKKKK!!!
Mesaj tarihi:
said:
Foxx, 03 Haziran 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
patch'in cracki dememek icin cok caba sarfettim, cunku yasak o tur seyler paticikte. ama simdi demis oluyorum sanirim ;)

ya iyi de ben crack mırack sormuyorum ki anlayamadın bitürlü[signature][hline]Darkness is falling in to me
Left me there
And run away

AHYAAAAAKKKKK!!!
Mesaj tarihi:
anladim ben demek istedigini de oyunu cek , patchini de cek demisim orda bak. Patchsiz oynama sonsuz bug var.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ayrica gir overnet mi edonkey mi ne varsa sende search bolumunden viking invasion yaz birsuru cikar, ne kasiyorsun link atin diye illa.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ya tozlu raftan cıkan medieval ekran kartı değişmiş makınamda çalışmıyor kart nvidia geforce fx 5200 driver ı son updated ama oyun başlarken takılıo bılgısayarı klavyeyle kontrol edebılıorm yanı desktop gorüntüsü kalıo ama mause ipta çözüm bilen yada aynısını yaşamış olan varmı?
  • Yeni Oluştur...