MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 eh herkes dl edecek bişiler soru benim de aklıma geldi soraıym. Medieval :TW'ın eklentisi vardı bilmemne Invasion. onu indirebileceğim bi edonkey linki var mı?[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Viking Invasion patchi de var official sitesinden indir, sonra gamecopyworld.com dan patchin yamasini indirebilirsin.[signature][hline] Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 patchin yaması? :) grag yani..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ben kendisinden bahsediyorum eklentiinin.[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Viking Invasion işte[signature][hline][i]#1176220387-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 e farkındayım o kadarının. ben Viking Invasion un edonkey linkini istiyorum. bu kadar patch meç istemiyorum[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 patch'in cracki dememek icin cok caba sarfettim, cunku yasak o tur seyler paticikte. ama simdi demis oluyorum sanirim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ahanda gaza geldim nerde benim medieval ım ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Foxx, 03 Haziran 2004 00:04 tarihinde demiş ki: patch'in cracki dememek icin cok caba sarfettim, cunku yasak o tur seyler paticikte. ama simdi demis oluyorum sanirim ;) ya iyi de ben crack mırack sormuyorum ki anlayamadın bitürlü[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 anladim ben demek istedigini de oyunu cek , patchini de cek demisim orda bak. Patchsiz oynama sonsuz bug var.[signature][hline] Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ayrica gir overnet mi edonkey mi ne varsa sende search bolumunden viking invasion yaz birsuru cikar, ne kasiyorsun link atin diye illa.[signature][hline] Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPACEFROG Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ya tozlu raftan cıkan medieval ekran kartı değişmiş makınamda çalışmıyor kart nvidia geforce fx 5200 driver ı son updated ama oyun başlarken takılıo bılgısayarı klavyeyle kontrol edebılıorm yanı desktop gorüntüsü kalıo ama mause ipta çözüm bilen yada aynısını yaşamış olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar