Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Sivasspor 30.05.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

1 gol, bi tane direk, 2 tane karşı karşıya kaçan pozisyon, orta sahada inanılmaz atak organizasyonları, tek topla çıkışlar, inanılmaz paslaşmalar, resmen duvar "katı" ortasaha, sürekli tek paslarla adam kaçırmalarla pozisyon, yahu bu takım gs değil yahu olamaz yani hayran kaldım, sezonu geçtim 3-5 gün öncesilye dağlar kadar fark var... Sabri bile döktürüyo, gönderileceğini duydu da kendini mi affettiriyo napıyo bilmem ama İ-NA-NIL-MAZ bi GS var sahada

Derken AHHH KEWELLL
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray'ın bu güzel oyunu hayra alamet değil.Başımıza bişey gelicek diye korkuyorum fazla geciktirmeden 1 gol daha şart haydi aslanlarım.
Ayrıca lig sonları sivas maçları ayrı bi zevk olmakta.Şampiyonluk yok kupa yok yine olası bi uefa var yeni avrupa.Yine bi kimlikle oynamak ve aldıkları paranın hakkını vermek mecburi.
Bu güzel oyunun 2 sebebi var sanırım.
1.Gs fenerin üstünde olursa sıralamada 1 ön eleme az oynayacakmış bu da demek oluyor ki 15 gün daha fazladan tatil.
2. Lincoln e mesaj verilmeye çalışıyor.Dakka başı tripten usanan oyuncular 'bak lan bak sensiz de oluyo' demeye çalışıyo da olabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...