yav Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Yakında laptop alacağım. Geçen gün vitrinin birinde HP'nin 22" laptopunu gördüm ve aşık oldum. Fiyatı tahmin ettiğiniz gibi epey tuzlu olmakla birlikte aklımı başka şeyler de kurcalıyor. 22" laptop ne kadar kullanışlı olur? Sanki sadece katlanabilir masaüstü bilgisayar olurmuş gibi geldi bana :p Esas soracağım şey şu, ben normal boyutlarda performans olarak iyi bir laptop alsam, bir de harici olarak 22" lcd ekran alıversem, eve atıversem. Evde laptopu o ekrana bağlayıp kullansam. Pratik olur mu? Bunu yapan var mı, varsa tecrübelerini paylaşabilir mi.. Ayrıca normal boyutlarda ama iyi bir laptopun fiyatı 2bin küsür, 22" ekranların fiyatları da 300-400 civarında. Gördüğüm 22"laptopsa 3bini azcık aşıyordu. Tv kartı, hd md bişeyler de vardı gerçi onda ama olsun (kumandalı böyle) Yani şu normal ekran + ekstra ekran olayını mantıklı düşünmüş müyüm? Yoksa hacı boşver paran varsa al o laptopu mu dersiniz? Para benim değil tabi, babayı zorlayacağız sdf teşekkürlerr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 laptop+desktop al en krali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 bi ana/büyük laptop bi de ufak 1 kiloluk yavrulardan almayı düşünüyorum ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 22" laptopu taşıyabilmen için forklift ile gezmen lazım. O yüzden ayrıca bir monitör ve 15.4 işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 bence de normal boyutlarda performanslı bir laptop al, sonra git bi de eve lcd al öyle kullan. ben de öyle kullanıyorum şahsen. 22 inçlik hp den medet umma, denedim, taşınabilirliği yok aletin. imac mesela daha taşınabilir ona gçre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Pekala teşekkürler paticik :) Valla öyle vitrinde görünce insan dibine düşüyor da hakkaten mantıklı düşününce olcak iş değil sağ duyulu olmak lazım. Kimsecikler laptop+harici lcd kullanmanın olumsuzluğundan bahsetmezse öyle alırım. iyi akşamlaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Evet aleti karşında ilk görünce böyle bi "vayanasını" diyorsun da, mantıklı düşününce gereksiz olduğunun farkına varıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar