Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

22" laptop

yav

Öne çıkan mesajlar

Yakında laptop alacağım. Geçen gün vitrinin birinde HP'nin 22" laptopunu gördüm ve aşık oldum. Fiyatı tahmin ettiğiniz gibi epey tuzlu olmakla birlikte aklımı başka şeyler de kurcalıyor.

22" laptop ne kadar kullanışlı olur? Sanki sadece katlanabilir masaüstü bilgisayar olurmuş gibi geldi bana :p

Esas soracağım şey şu,

ben normal boyutlarda performans olarak iyi bir laptop alsam, bir de harici olarak 22" lcd ekran alıversem, eve atıversem. Evde laptopu o ekrana bağlayıp kullansam. Pratik olur mu?
Bunu yapan var mı, varsa tecrübelerini paylaşabilir mi..

Ayrıca normal boyutlarda ama iyi bir laptopun fiyatı 2bin küsür, 22" ekranların fiyatları da 300-400 civarında.

Gördüğüm 22"laptopsa 3bini azcık aşıyordu. Tv kartı, hd md bişeyler de vardı gerçi onda ama olsun (kumandalı böyle)

Yani şu normal ekran + ekstra ekran olayını mantıklı düşünmüş müyüm? Yoksa hacı boşver paran varsa al o laptopu mu dersiniz?

Para benim değil tabi, babayı zorlayacağız sdf

teşekkürlerr..
Sosyal ağlarda paylaş

Pekala teşekkürler paticik :)

Valla öyle vitrinde görünce insan dibine düşüyor da hakkaten mantıklı düşününce olcak iş değil sağ duyulu olmak lazım.

Kimsecikler laptop+harici lcd kullanmanın olumsuzluğundan bahsetmezse öyle alırım. iyi akşamlaar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...