obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 eagle_dnz said: o filmi hangi isimle bulabilirim japon adıyla bulamadımbu filmi hala izlemeyen var mı yaa şaşırdım hakkatten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 tamam ezmeyin ya :( nasıl bulcam söyleyin izliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 olm bu filmi hala izlemediysen yaşamıyosun demektir.. hayat senin için bitmiştir. çiğ köftenin acımsı zevklerinden bile mahrumsundur bu hayatta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 laan çıldırtmayın adamı çapraza aldılar ya :) söyleyin de izliyim hadiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 eğer bu filmi bulmak istiyorsan kalbinin en derinlerine bakman lazım.. sana en acı veren duyguları görmeli ve onlara merhaba diye seslenmelisin.. sora gözyaşlarını izlersen telefonun çalacak ve film seni 7 gün içinde bulacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ahaha adamın sorusuna cevap verin olm, ya çevirisi yok bu filmin, zira filmde sadece koniçiva diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 o ring değil mi ya :) 7 gün falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ginaly said: ahaha adamın sorusuna cevap verin olm, ya çevirisi yok bu filmin, zira filmde sadece koniçiva diyolar. çeviriyi sormuyorum ya filmi dediğin isimle arattım indiriyim diye bulamadım buliyim da indiriyim diye soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ha indirme işini bilmiyorum ki, viyanaya gelmeden önce antalyada bi festivalde izlemiştim ben. önce öf lan festival filmi mi izleyecem iyice entel oldum lanet olsun falan diyodum, ama sonra arkadaşlara teşekkür ettim. muhteşem bi filmdi. böyle bir sürrealizm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 hakkaten utkucuğuma katılıyorum.. o sürrealistliği ben star trek serisinde bile görmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 hmm anladım filmin bi şekilde linkine falan ulaşsam bulurum herhalde ama neyse bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ginaly said: ayrıca geçen yılın en iyi filmi "ko ki ta denhatsu ka" adlı japon yapımı filmdir. filmde sadece "merhaba" kelimesi geçmektedir ve bu kelime 90 dakikalık filmde 489 defa kullanılmıştır. harka bir filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 # Sweeney Todd-The Demon Barber Of Fleet Street (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ginaly said: ayrıca geçen yılın en iyi filmi "ko ki ta denhatsu ka" adlı japon yapımı filmdir. filmde sadece "merhaba" kelimesi geçmektedir ve bu kelime 90 dakikalık filmde 489 defa kullanılmıştır. Süper bi filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Reksa said: # Sweeney Todd-The Demon Barber Of Fleet Street (tu) + 45849 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ginaly filmin ismini doğru yazdığına emin misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 "ko kita denhatsu ka" da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 2008 antalya film festivali filmlerine baktım yok orada neyse sonra tekrar ararım baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 hala arıyon mu lan? ahaha dur lan tamam arama. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ulan neyse bişey derdim de şimdi ayıp lan ben bu forumda bunlara alışık değilim arkadaş garbage da yapsan anlarım da... neyse bişey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 sdffsasdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 evet şu I FEEEEL YOU JOHANAAAAAAAAA mı neydi. o kısımlar çok bayıktı. ama film rezalet falan değil. ortalama diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 abov eagle_dnz feci saftirik çıktı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Reksa said: # Sweeney Todd-The Demon Barber Of Fleet Street (tu) (td) herkes mi disiyle izlemis filmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 geçtiğimiz sene gerçekten sinema açısından süper bi seneydi. amerikan sinemasından çıkan, oscar alan filmler bile izlenesiydi. darısı bu senenin başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar