Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rtük azıttı - UYARI!

Sam

Öne çıkan mesajlar

Şimdik
Hem Yerli diziler 1 kanal için çekiliyor ve sadece o kanalda yayınlanıyor.
24 öyle değil farklı bir yapım ve bunu Türkiyeden cnbc-e satın almış yayınlıyo. Yani maliyeti aynı değil.
Hem Turkcellden eşşek yüküyle para alıyodur.
Hemde diğer kanalların reklamı abartması konusunda haklısın açgözlülük fakat onların amacı izleyiciyi eğlendirmek değil zaten ticaret o yüzden nekadar çok kazanırım diye düşünmek zorunda.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

Bana o metinleri okuyarak gizli reklam yapıyorlarmış gibi geldi! Metnin içinde 20 kere Shubuo lafı geçince hipnotize oluyor insan. Salyalar falan akıyor, "Heğağğ Jubuğooğğ! Hüğeaaağ" demeye başlıyorum.
Rtük ne yaa! Kafa mı buluyorlar bizimle? Küfür etmek istiyorum ama edecek değilim. Siz ana bacı yaptım sayın. Aslında "Hay ben bu ülkenin!..." de derdim ama başka zaman artık. ;)[signature][hline]Turuncu! Çünkü o, Çokonat'ımın rengi.
Sosyal ağlarda paylaş

t.v. üstünde ufak ekran işe yaramazki kim seyrederki onu o zaman ben şahsen bakmam bile ne reklam mış falan kimse iplemez hem reklamın amacı nedir yeni ürün varsa onu tanıtmak yada eski ürünü hatırlatmak falan e bunlar b13kunu çıkrıolar her seferinde her dizi arasında aynı reklamı 10 kez seyredioruz ürünü hatırlatmak bir yana üründe nefret ettitiriolar adamı almamaya çalışıorum zaten reklamlardaki ürünleri 30 kerede olmaz ki kardeşim[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende ilk gördüğümde adam başladı konuşmaya heralde orda yazanı okumuyodur bitmez o dedim. Sonra baktım orda yazanı okuyo. Bide acayip ayrıntı yazmış utanmasa uyarıyı verenin kütüğünü araştıracak. Ben kurtlar vadisi pek seyretmiyorum arada sırada seyrediyorum. Bi bölümde saat tuttum. 12 dk dizi 10dk reklam şeklinde hiç dakik şaşmadan sürdürdüler yayını. Görüntü yönetmeni heralde macro'ya bıraktı :P Bide en kıl olduğum dizi başlayacak 15dk reklam dizi müziği falan giriyor 15dk reklam gına geldi. Eskiden filmler olurdu onları seyrederdik. Şimdi onlara da reklam koya koya sunarlarsa 2 saatlik film olur 4 saat. Ondan dolu dizi doldu kanımca. Bide farkettiyseniz topiclerin büyük çoğunluğu reklam oldu.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 01 Haziran 2004 14:14 tarihinde demiş ki:
tv kanali reklamlardan para kazanir..

mecburiyetten boyle abarti reklam koyuyorlar..

Bence böyle bir mecburiyet olamaz dizi önemli saatte yani prime time'da rating alıyorsa reklam verenlerde o kanalı tercih edecektir ancak bunun da bir maliyeti olucaktır ve show tv normal reklamdan kazanacağı paranın fazlasını alıcaktır ve fazla reklama gerek kalmıyacak bu durum sadece showtv'nin aç gözlülüğü.
Yani tgrt'de 30 saniyelik reklam 100 lira ise showtv'de aynı saatte aynı uzunlukta yayınlanan reklam 1000 liradır buda senin bahsettiğin mecburiyeti kaldırır ortadan.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler.

W. Churchill...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...