KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 screwy said: KillJoy said: ahah.. scrubsta müthiş bi örneği var. bide abi bi keresinde (sadece burda anlatıorm) kıza dedim el falı bakıorm, bi baktım kızın eli elimde saçmaladım bişiler sonra durdum diğer elimlede kızın elini hamburger yaptım dedim; elini tutarken kalbim hızlanıyor elim terliyor bu gerçek senden hoşlanıyorum. sonuç pozitifti (tu) dudaklarına ya yapıstın mı?? hmpfs.. dilini dudaklarımda hamburger yaptım ahah :D
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 işte 4-5 kişiyle girdim riske bunlardan 2si reddetti..
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 abi çıktığım kızların çoğuyla ilk buluşmadan sonra anlamsız bi mesaj yoğunluğu yaşadım.. işte ne kdr çok mesaj o kdr iyidir diorm
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Abi diğer topicte söylemiştim piç bi çocuk oldum sevenim çok oldu o yüzden fazla kimseyle uğraşmadım ha büyüdüm şimdi adam gibi bişeyler arıyorum
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 KillJoy said: screwy said: KillJoy said: ahah.. scrubsta müthiş bi örneği var. bide abi bi keresinde (sadece burda anlatıorm) kıza dedim el falı bakıorm, bi baktım kızın eli elimde saçmaladım bişiler sonra durdum diğer elimlede kızın elini hamburger yaptım dedim; elini tutarken kalbim hızlanıyor elim terliyor bu gerçek senden hoşlanıyorum. sonuç pozitifti (tu) dudaklarına ya yapıstın mı?? hmpfs.. dilini dudaklarımda hamburger yaptım ahah :D tursu da koydun mu hamburgere?
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dartanian said: Abi diğer topicte söylemiştim piç bi çocuk oldum sevenim çok oldu o yüzden fazla kimseyle uğraşmadım ha büyüdüm şimdi adam gibi bişeyler arıyorum amatör var hayvanlı var sen iste yeter.
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 adamınbiri said: Dartanian said: Abi diğer topicte söylemiştim piç bi çocuk oldum sevenim çok oldu o yüzden fazla kimseyle uğraşmadım ha büyüdüm şimdi adam gibi bişeyler arıyorum amatör var hayvanlı var sen iste yeter.yesil var sarı var siyah var
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 squirt ahh ahh hayalimde hele bitane kız var bir sürü videosu var. bitiorm da neyse :D ;dayanamadm yazdm
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 adamınbiri said: Dartanian said: Abi diğer topicte söylemiştim piç bi çocuk oldum sevenim çok oldu o yüzden fazla kimseyle uğraşmadım ha büyüdüm şimdi adam gibi bişeyler arıyorum amatör var hayvanlı var sen iste yeter. trollingenstrasse :D
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 KillJoy said: squirt ahh ahh hayalimde hele bitane kız var bir sürü videosu var. bitiorm da neyse :D ;dayanamadm yazdmgecen bi video izledim cok iyiydi..
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 KillJoy said: squirt ahh ahh hayalimde hele bitane kız var bir sürü videosu var. bitiorm da neyse :D ;dayanamadm yazdm cytherea ?
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 cytherea evet budur! müthiş tatlı bide ya ona da içim gidio ve çok doğal
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 lol video ismi de paylasın bari.. site falan
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dartanian said: konu geldi buraya topic kazandı ahusduhahusdasuhasduhas
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 su topici 8 sayfa trollemem de yardımı bulunan dartanian ve killjoy a tesekkurlerimi sunarım.. yatıyorum hadi ii geceler..
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 beni unuttun ! gizli kahraman olarak duruyodum üzüldüm lan :(
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bu işler duygu işleridir , konuşma yok romantik bir anda direk öpüceksin
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 kâzım konuşmadan öpme kısmı daha zor be.. hangi yürek dayanır.
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 zor olan öpücek pozisyona gelebilmek hacı , çoğu ilişkiler bir yerden sonra iş sadece malumu açıklamaya kalıyor.İşte o anda TAK!
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 yavaştan alcasın herşeyi ya öyle tadı çıkıyo bence
Öne çıkan mesajlar