Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Bolca ''şey'' kelimesinden oluşan bi cümle kurma da. Kendinden emin hani seni seviyorum ama bana kız mı yok havalarında olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dartanian said: Msnden daha fazlası olmuyo abi ne olabilir :D yarat bakaym örnek bi konuşma :D S: cıksana benle? K: KKTHXBY S: ya sana bisey dicem K: hea? S: ben... ben senden hoslanıyorum K: KKTHXBY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dartanian said: Bolca ''şey'' kelimesinden oluşan bi cümle kurma da. Kendinden emin hani seni seviyorum ama bana kız mı yok havalarında olsun :Dsevmek ne lan oha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Seviyorum demicek tabi lan o anlamda demedim ordaki cümle değil hani öyle hava yaratcak seni istiyorum ama olmazsa sen kaybedersin havaları götü kalkık erkek modeli yani valla işe yarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 vur dedik öldürdü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 arkadaslarla bi gun toplanıp kızlara bizle cıkıp deyip hayır die cevap alıp sen kaybedersin dicez.. evet sırf yapmıs olmak icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 raiden sen bu kız/erkek den ne istiyosun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 because we can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 screwy said: Dartanian said: sen=S kız=k S:Şey Fadime sana söylemem gereken bişey var k: Dinliyorum cnm S:Ben senden uzun zamandır hoşlanıyorum k: : ) k:yani? S:kız arkadaşım olur musun?Benimle çıkar mısın? k: hmmm :) k:Bişi itiraf edeyim acaba ne zmn teklif edicek diye bekliyordum bende senden hoşlanıyorum.. k: sevgilim :) :) :) (L) boyle bi muhabbet kaldı mı ya sdf orta okul da gordum en son bunu.. asıl bu muhabbetin üzerine bu yorumu yapanlardan kaldımı ya :P fixtir ha o muhabbetten sonra ortamdan biri çıkar bunu söyler direct T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 screwy said: raiden sen bu kız/erkek den ne istiyosun?? kız =p , pek ümit bağlamıyorum açıkçası , yani olursa güzel olur olmassada kısa sure uzulurum no problem , o heyecanın müptelasıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 cenx said: screwy said: Dartanian said: sen=S kız=k S:Şey Fadime sana söylemem gereken bişey var k: Dinliyorum cnm S:Ben senden uzun zamandır hoşlanıyorum k: : ) k:yani? S:kız arkadaşım olur musun?Benimle çıkar mısın? k: hmmm :) k:Bişi itiraf edeyim acaba ne zmn teklif edicek diye bekliyordum bende senden hoşlanıyorum.. k: sevgilim :) :) :) (L) boyle bi muhabbet kaldı mı ya sdf orta okul da gordum en son bunu.. asıl bu muhabbetin üzerine bu yorumu yapanlardan kaldımı ya :P fixtir ha o muhabbetten sonra ortamdan biri çıkar bunu söyler direct T.gel loop a baglıyalım.. o muhabbetten sora bu muhabbeti yapanların fix biseyleri yaptıklarını soylemek de fixdir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 RaidenXelRu said: screwy said: raiden sen bu kız/erkek den ne istiyosun?? kız =p , pek ümit bağlamıyorum açıkçası , yani olursa güzel olur olmassada kısa sure uzulurum no problem , o heyecanın müptelasıyım benooho kaybedilmis bi savasa gidiyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Bi de şey vardır -Nolduk biz şimdi? -Sevgliiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 screwy said: RaidenXelRu said: screwy said: raiden sen bu kız/erkek den ne istiyosun?? kız =p , pek ümit bağlamıyorum açıkçası , yani olursa güzel olur olmassada kısa sure uzulurum no problem , o heyecanın müptelasıyım benooho kaybedilmis bi savasa gidiyorsun.. neden yahu neyi kaybettim :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Baştan olaya umutsuz yaklaşıyosun.Geç kalma yarın açıl kıza herşey için geç olabilir sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 umit baglamıosan sal zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 abi eyw da biliyorsunuz bu seferde işler yolunda gitmeyince koyuyor insana , kinder yumurta gibi bişey nasını satayım , icinden puzzle cıkcak die şartlarsan kendini daha guzel bisi ciktiginda seviniosun cikmassada zaten biliyordum diip gecistiriosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Olmaması için 3 neden yazsana şuraya? Olumsuzlukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 işler ters giderse "ahaha alemsin yaa ciddi olduğumu mu sandın ahaha oof melek yaa ahahah sen beni güldürdün allahta seni güldürsün" diyerek uzaklaşırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 lan olm kız senden nefret etse senle bi beraberlik düşünmese senle takılmaz etmez ha takılıyodur heralde tahminlerim o yönde derki ayy bu ne ya felan der arkadaşsanız orasını bilmem zaten hep derim arkadaş ayağı göt ayağı diye bi tek orda sorun çıkabilir ama %15 sorun çıkar genelde arkadaş olan erkek ve kız ikilisinde kızda keşke onun gibi bi sevgilim olsa diye düşünür yani sen yarın gidiyosun yüz yüze görüşüyosun sonucu yazısoyun buraya adamın canını sıkma gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Uzaklaşırken hafif gözyaşı damlaları hep böyle oluyo ya diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 sen kaybedersin de.. herkes bi kez bunu demeli hayatında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 her arkadasın zamanı gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dartanian said: Olmaması için 3 neden yazsana şuraya? Olumsuzlukları bilmemki yani hic oturupta dusunmedm , bole seyleri hafiften hissediyor insan biliyorsnuz.birlikteyken falan 10 numara vakit geciriyoruz , ama su ana kadar dikkatimi çeken tek şey fiziksel temastan kaçındıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 kanka ayagı g.t ayagı yap ozaman.. off super olucak super hadi bakıyım aslanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar