Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Alis said: Xp 64bit'de paso crash veriyor bazen repot ettim ama halen çözemediler. böyle rapor verdiysen zor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 yani şu takılma işini nasıl çözdünüz uninstal ettin sonra yenisini dl edip yükledin doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Abicim chrome kullanın :) gerek yok arayışlara girmeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 chrome berbat çalışıyordu açıkçası da birkaç gündür 3.0 beta versiyonunu kullanıyorum, ben bile sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 asıl chrome kullanmak arayışa girmek hacı. firefox yüzyıllardır var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 CusTodeM said: yani şu takılma işini nasıl çözdünüz uninstal ettin sonra yenisini dl edip yükledin doğru mudur? ingilizce yüklemeyi denesene bir de chrome diyen arkadaşlara: yavaş makinalarda chrome gerçekten iyi, laptopumda ben de chrome kullanıyom ama desktopta, güçlü makinalarda firefoxtan vazgeçmem! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ff 3.5'i yükledim bu topici gördükten sonra, güzelmiş hızlı hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Hangi siteye girersem giriym türkçesi çıkıyor nerden bulurum ingilizcesini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 www.getfirefox.com sağ altta farklı dil seçme yeri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Sağol dikkat etmemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Yok ingilizceyi indirdim browser yavaşladı patide bile bekliyorum öyle bastıktan sonra... nettede bir sorun yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 bookmarklar işçin xmarks eklentisi ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 aklıma gelmişken sorayım facebook ilk zamanlarda problem çıkarmıyor ama daha sonra eklenti kurulması lazım gibi bi ton uyarı ile beraber geliyor anlamadım? bir de chat çalışmıyor aynı şekilde quicktime ile ilgili bir problem olduğunu ileri sürüyor ki quicktime yüklü değil makinede? facebook apple ne alaka :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 o olayı ben de çözemedim. adblock ile engelledim. artık uyarı falan cıkmıyo. quicktime ı sevmem zaten. varsın mesaj gelince ses cıkmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 yav bende de şu hatayı veriyor her açtığımda, 125 kere sildim yükledim nafile, firefox.exe giriş noktası bulunamadı exception processing Message C000000139 vs vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Burax said: yav bende de şu hatayı veriyor her açtığımda, 125 kere sildim yükledim nafile, firefox.exe giriş noktası bulunamadı exception processing Message C000000139 vs vsvs xp'mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 yez xp, sp3'lü hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Firefox'u kapatıyoruz. system32'nin içinde DWMAPI.DLL isimli dosyayı bulup ismini değişiyorouz (ben DWMAPIeski.DLL şekldinde değiştim) ve ismin değiştiğinden emin oluyoruz.Klasörü kapatıp tilkimizi çalıştırıyoruz. Sorun çözülmüş olabilyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 +rep terazine tıkladım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slndr Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Thugsta said: Firefox'u kapatıyoruz. system32'nin içinde DWMAPI.DLL isimli dosyayı bulup ismini değişiyorouz (ben DWMAPIeski.DLL şekldinde değiştim) ve ismin değiştiğinden emin oluyoruz.Klasörü kapatıp tilkimizi çalıştırıyoruz. Sorun çözülmüş olabilyore. bu kadar basit bişey için kaç ay kafayı yemiştim xD allah senden razı olsn bab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 yaw.. 3.5 tada oluodu ama 3.6 ya gectim artik 1gbi (1.2-1.3gbi gördüm bi iki kere..sadece 3 tane tabda bide..) yedigini görüom manyaa bagladi bu firefox artık nedir spymi var acaba die tarayip duruom herhangi bişide yok varmi bilgisi olan edit: meh .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar