Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox 3.5'i test edin!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
120 gayet fazla yahu. Merak ettiğim bir nokta daha var. Firefox3 kapatıldıktan sonra hemen açılamıyordu, şu an hala çalışıyor diyordu. Yeni versiyonda da bu mevcut mu acaba?
Mesaj tarihi:
3.1 de fix 160 görüyordum.
önceden ram release olayı kötüydü. şişti mi şişip kalıyodu. denemekiçin youtube actım. ram 20 mb arttı. vide izledim kapattım ram hemen geri düştü 20 mb .

evet kapatıp hemen acmaya kalkarsan uyarı veriyor. ne kadar hızlı olduguna baglı tabi.
120 cok olabilir ama artık normal karşılıyorum ben ff için. :D
Mesaj tarihi:
bekleyip görmek lazım valla. :D updatelerde güvenlik acıkları falan kapatılıyordu ve ufak optimizasyonlar yapılıyordu. engine falan değişti dediğim gibi. update ile yer mi yemez mi bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
oto güncelleme yapmadı ben de manual indirip kurdum ayarlar falan gitmemiş iyi. biraz hızlanmış gibi geldi ilk izlenim, 1.5-2 yıldır falan format yemedi makina ve hiç history/temp, vs silme işlemi yapmadım, eski versiyonda iyice patlıyor gibiydi iyi oldu şimdi.

edit: kapayınca hemen açılmadı bende :(, önce açılır gibi oldu görev yöneticisinde çıktı 130mb ram yiyerek fakat kendiliğinden kapandı birkaç saniye sonra, tekrar basınca bu sefer açıldı hemen.
Mesaj tarihi:
Pek bir fark hissedemedim sahsen :) ama ff in benim oldugum yeri bulgu dalgasini yaptigim sonra birdaha tikladim ff kitlendi betigi durdur diye uyari werdi :P

Edit: Soyle birsey kesfettim normalde actigim web based oyunu simdi actim 30mb az ram yiyodu.
Mesaj tarihi:
eski sürümün üzerine kurdum,abi gözüme carpan ilk değişiklikler,yeni sekme acmak için kolaylık yapmıslar,logo değişmiş biraz daha keskin olmus logo (:P) sonra hız olarak da biraz hızlanmıs gercekten farkediliyo..
Mesaj tarihi:
Ben soldaki gezinti araç çubuğuna zaten yeni sekme aç ve yeni pencere aç butonları eklemiştim :) . Pek işime yaramadı yani yeni güncelleme.

Ara ara takılma problemi yaşıyordum 3.5 de, ben de sildim 3.0 yükledim yeniden. Çok rahatsız ediyor takılmalar. Böyle 5-6 sn donuyor program. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba?
Mesaj tarihi:
Bendede herhangi bir takilma soz konusu degil acaba eklentilerden kaynakli bir sorun fln olabilirmi. Ben 3 u silip oyle yuklemistim 3.5u belki siz ustune yuklediyseniz diye belirttim.
  • Yeni Oluştur...