moriQ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 geç 3.5 e. ben 1.0.x li versiyonlardan beri kullanıyorum yeni çıktığında hemen geçtim. memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 120? fazla değil mi o şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 120 gayet fazla yahu. Merak ettiğim bir nokta daha var. Firefox3 kapatıldıktan sonra hemen açılamıyordu, şu an hala çalışıyor diyordu. Yeni versiyonda da bu mevcut mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 3.1 de fix 160 görüyordum. önceden ram release olayı kötüydü. şişti mi şişip kalıyodu. denemekiçin youtube actım. ram 20 mb arttı. vide izledim kapattım ram hemen geri düştü 20 mb . evet kapatıp hemen acmaya kalkarsan uyarı veriyor. ne kadar hızlı olduguna baglı tabi. 120 cok olabilir ama artık normal karşılıyorum ben ff için. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Artik makinelerde 4 gb ram normal gozuyle bakilinca 120 ram pek iplenmez oldu sanirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 otomatik güncellemeyecek mi bu sürümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 bekleyip görmek lazım valla. :D updatelerde güvenlik acıkları falan kapatılıyordu ve ufak optimizasyonlar yapılıyordu. engine falan değişti dediğim gibi. update ile yer mi yemez mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Her türlü otomatik güncelleştirme yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 haydi abanın 3.5 çıkmış =) http://www.mozilla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 abi gören de 256 ramli p3lerle takılıyorsunuz sanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 oto güncelleme yapmadı ben de manual indirip kurdum ayarlar falan gitmemiş iyi. biraz hızlanmış gibi geldi ilk izlenim, 1.5-2 yıldır falan format yemedi makina ve hiç history/temp, vs silme işlemi yapmadım, eski versiyonda iyice patlıyor gibiydi iyi oldu şimdi. edit: kapayınca hemen açılmadı bende :(, önce açılır gibi oldu görev yöneticisinde çıktı 130mb ram yiyerek fakat kendiliğinden kapandı birkaç saniye sonra, tekrar basınca bu sefer açıldı hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Pek bir fark hissedemedim sahsen :) ama ff in benim oldugum yeri bulgu dalgasini yaptigim sonra birdaha tikladim ff kitlendi betigi durdur diye uyari werdi :P Edit: Soyle birsey kesfettim normalde actigim web based oyunu simdi actim 30mb az ram yiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 fark var ya eskisine göre. daha hızlı. ne kadar hızlı bilemem ama daha hızlı oldugunu söyleyebilirim. :D rc3 ü final olarak yayımlamışlar bu arada. aynı sürümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 evet hız farkediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Biraz hızlanmış gibi. Onun dışında yeni logosunu sevmedim. edit: Ayrıca ara ara takılıyor nedenini çözemedim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 uninstall yapmaya gerek var mı ya eski sürümü,3.5 u üzerine kursam bi sorun cıkar mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Çıkmıyor, ben üzerine kurdum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 eski sürümün üzerine kurdum,abi gözüme carpan ilk değişiklikler,yeni sekme acmak için kolaylık yapmıslar,logo değişmiş biraz daha keskin olmus logo (:P) sonra hız olarak da biraz hızlanmıs gercekten farkediliyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 yeni sekme açmak için ctrl+t kısayolunu kullanabilirsin. Kapatmak için de ctrl+w. Çok daha hızlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 evt ctrl+t daha hızlı oluyo da genel de ellerim mesgul olduu için mouse kullanmak daha kolay oluo B)- ... tabi ki de cay,kahve,sigara cok içtiğimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Ben soldaki gezinti araç çubuğuna zaten yeni sekme aç ve yeni pencere aç butonları eklemiştim :) . Pek işime yaramadı yani yeni güncelleme. Ara ara takılma problemi yaşıyordum 3.5 de, ben de sildim 3.0 yükledim yeniden. Çok rahatsız ediyor takılmalar. Böyle 5-6 sn donuyor program. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 yok bende takılma falan olmadı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Bendede herhangi bir takilma soz konusu degil acaba eklentilerden kaynakli bir sorun fln olabilirmi. Ben 3 u silip oyle yuklemistim 3.5u belki siz ustune yuklediyseniz diye belirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 en güzeli eski sürümü tamamen kaldırıp (local settingsdeki klasörleri falan silip) öyle kurmak. ben öyle yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 ben de üstüne kurdum direk. gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar