Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox 3.5'i test edin!

Pluton

Öne çıkan mesajlar

3.1 de fix 160 görüyordum.
önceden ram release olayı kötüydü. şişti mi şişip kalıyodu. denemekiçin youtube actım. ram 20 mb arttı. vide izledim kapattım ram hemen geri düştü 20 mb .

evet kapatıp hemen acmaya kalkarsan uyarı veriyor. ne kadar hızlı olduguna baglı tabi.
120 cok olabilir ama artık normal karşılıyorum ben ff için. :D
Sosyal ağlarda paylaş

oto güncelleme yapmadı ben de manual indirip kurdum ayarlar falan gitmemiş iyi. biraz hızlanmış gibi geldi ilk izlenim, 1.5-2 yıldır falan format yemedi makina ve hiç history/temp, vs silme işlemi yapmadım, eski versiyonda iyice patlıyor gibiydi iyi oldu şimdi.

edit: kapayınca hemen açılmadı bende :(, önce açılır gibi oldu görev yöneticisinde çıktı 130mb ram yiyerek fakat kendiliğinden kapandı birkaç saniye sonra, tekrar basınca bu sefer açıldı hemen.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben soldaki gezinti araç çubuğuna zaten yeni sekme aç ve yeni pencere aç butonları eklemiştim :) . Pek işime yaramadı yani yeni güncelleme.

Ara ara takılma problemi yaşıyordum 3.5 de, ben de sildim 3.0 yükledim yeniden. Çok rahatsız ediyor takılmalar. Böyle 5-6 sn donuyor program. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...