Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi Finali : Barcelona - Manchester Utd. 27.05.2005 21:45

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Konn said:

BiTcH_oFBaT said:

çirkeflik miydi o?

Hayır tabiki değildi, çirkeflik kazanmak adına yapılan pisliktir.

BiTcH_oFBaT said:
adam kaldıramadı mağlubiyeti gitti rakibinden ilk fırsatta çıkardı acısını. bunun gibi bişey yaptıkları

Çirkeflik diğildi ancak ilkellikti. Kabaca kro da diyebiliriz C. Ronaldo için. Medenileşememiş, içgüdülerine hakim olamayan bir hayvan tabiri de güzel olabilir.

Kalın yazılmış yazıya bakarsan zaten o cümleyi çirkef dendiği için kurmadığımı da anlayabilirsin bence :)
Sosyal ağlarda paylaş

raistftw said:

Konn said:

BiTcH_oFBaT said:

çirkeflik miydi o?

Hayır tabiki değildi, çirkeflik kazanmak adına yapılan pisliktir.

BiTcH_oFBaT said:
adam kaldıramadı mağlubiyeti gitti rakibinden ilk fırsatta çıkardı acısını. bunun gibi bişey yaptıkları

Çirkeflik diğildi ancak ilkellikti. Kabaca kro da diyebiliriz C. Ronaldo için. Medenileşememiş, içgüdülerine hakim olamayan bir hayvan tabiri de güzel olabilir.

Kalın yazılmış yazıya bakarsan zaten o cümleyi çirkef dendiği için kurmadığımı da anlayabilirsin bence :)

işte bende diyorum ki ilhan mansız, nouma ne biliyim başka oyuncular da yapınca neden bunlar denmiyor. İnsanların yenilgiye tepkilerinin çeşitli şekilleri var. Asla savunmuyorum ama öyle işte :D
Sosyal ağlarda paylaş

E Nouma yapınca ülkeden kovduk adamı daha napalım?

Ronaldo da resmen itlik yaptı işte. Zaten tipi, suratı, saç şekli falan çok benziyodu, şu hareketiyle tam yazın bodrumda antalyada falan turist kızlara 3 kelimelik ingilizcesiyle yavşayıp götürmeye çalışan moron yurdum magandalarına döndü şu hareketle :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çirkef adama çirkef derim. Ilkel davranana da ilkel derim, kimsenin hakkını esirgemem. Kendi oynadıgım halı saha maçlarında da çirkeflik yaptığımda veya hırsıma yenik düşüp ilkelce davrandığımda bunu kabul ederim.

Konu C.Ronaldo vs. Messi iken ve bu iki oyuncuda şu anda dünyanın en iyi iki oyuncusuysa ikisinin de eksi ve artılarından bahsetmek gerekiyor. Ronaldo gole çok daha yakın oynayan ancak sadece Man.U da verilen imkanlar ile bu kadar serbest oynayabilecek bir oyuncu. Oysaki Messi daha çok takım oyuncusu.

Ronaldo'nun bize daha çok hitap etmesi çok doğal çünkü zaten biz türkler olarak içimizde ronaldolar yaşatıyoruz. Her birimiz top ayagındayken Ronaldo oluyor. Yani futbolda bencil ve ilkele yakın hırsla mücadele ediyoruz. Oysaki futbol denilen oyunu tam olarak oynayan oyuncu, bence, Messi'dir. Her yönüyle oyunu tam oynayan bir futbolcu. Sessiz, sakin, mütevazı oluşu da bir kazançtır.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

E Nouma yapınca ülkeden kovduk adamı daha napalım?

Ronaldo da resmen itlik yaptı işte. Zaten tipi, suratı, saç şekli falan çok benziyodu, şu hareketiyle tam yazın bodrumda antalyada falan turist kızlara 3 kelimelik ingilizcesiyle yavşayıp götürmeye çalışan moron yurdum magandalarına döndü şu hareketle :)

nouma nın dövmediği adam mı kaldı ligde hahah tombaladan sonra kovduk. ama yaptığıda epictir yani :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...