Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce bu nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mail geldi az önce paylaşmak istedim.

Kemikli bir fotoğraf olduğundan dolayı direk resim olarak koymadım link olarak weriyorum yaşı küçük olanlar bakmasın uykularında korkmasın dedim günah benden gitti.

Buradan Görebilirsiniz[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
sağ tarafta ne yazıyo arapça heralde anlayan warmı merak ettim =)
sol tarafı okadar merak etmiyorum aslında belli onun ne olduğu[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
Heh, photoshop değil bu diyeceklere şimdiden bir çift sözüm olacak.

Hani o kadar büyük iskeleti buldun, etrafını tahtaylada çevirdin tamam bu tahtalar bayağı büyük.Çakılan çivilerin boyutunu düşünmediniz mi hiç?
Adamların etrafını inceleyin dikkatlice.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life.
Legalise it!
Mesaj tarihi:
Böyle birşey gerçek olsa 12362352 milyar kez gazete ve televizyonlarda görürdük :)[signature][hline]
Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki:
Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin.
Mesaj tarihi:
Şu beyaz bişeylerin üstündeki siyah noktalar çiviyse boyutlarını iyi şeettirmişler[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
lotr filminde kullanılan bilgisayar animasyonu olan devlerden birinin animasyon cesedinin....
neyse :-P[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Mesaj tarihi:
adam kandırmaca =P[signature][hline]|Pyro|
karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 30 Mayıs 2004 20:02 tarihinde demiş ki:
Böyle birşey gerçek olsa 12362352 milyar kez gazete ve televizyonlarda görürdük :)

Valla ben yazacaktım, yazılmış.
Ferrero'yu destekliyorum ve bu fotoya gülüyorum.[signature][hline]Yazılarımın hepsi SADİST01 a.ş ne aitdir.
İzin almadan kopyalayanlar hakkında hukuksal işleme başvurulacaktır.
Başvuru için; İcq:236537112 (Anlayışınız için teşekkürler.)
Mesaj tarihi:
abi bu ne yazıstır ya oha derim ben anca.[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Mesaj tarihi:
Sanmıyorum gerçek olduğunu öyle bişey bulunsa sadece 2 amele üzerinde çalışmalar yapmazdı heralde.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Msn<--------->ICQ
Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Yeni Oluştur...