adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ofsayt lemurmuş yada onun gibi bişi bu geyik olurken banlıydım tam yakalıyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 fedenin demek istediği o değil fede kaleciyle karşı karşıya pozisyonda penaltı örneği yada kaleciyle karşı karşıyasın şut çektin diyelim kaleciden döndü tamamlayıp gol atan kişi ofsayttamı değilmi topun gerisindeyse şu çektiği anda değildir yada kaleciyle karşı karşıyasın topu yan taraftaki oyuncuya atıyosun defans oyuncusunu hesaba bile katmıyorum çünki hepsi topun gerisinde diye konuşuyorum. topu yan tafaındaki takım arkadaşın attığın top ayaktan çıktığı anda topun gerisindeyse o arkadaş 3 cm bile gerisindeyse ofsayt olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 lan 6 yaşımdan beri fm oynuyorum. deli etmeyin adamı geyik yaptık 2 dakkada madara ettiniz. alırım façanızı ne kadar sert bi post oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Cünkü penalti esas itibariyle bir cezadir , hakem allah cezanı versin der ve düdügü calar. Bu vesileyle oyunun bütün kuralları penalti kullanan takımın lehine döner o andan sora ofsaytmis falan kalmaz golu yesinde aklını basına alsın lavuklar diye bir anda değişir kurallar. İlkokul 3 seviyesi yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 fm oynuyomuş dingil ona bakarsan cm 03/04 de pasif ofsayt var hala ona ne diycen ? bende 6 yaşımda futbola başladım sonra 13 yaşımda peder gençlerbirliği alt yapısına vericekti tanıdıklar vardı antalyaya taşındı burda da kepez spora girdim sırf yıldızlarda değilde miniklerde oynayım diye çakallık yaptım lisans çıkarırlarken sonra hoca kovduydu takımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 AHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 kermit senin bacaklar çok iyi yalnız roberto carlos gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar