kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 giştti adama çarğtı motordan düştü adam bas bas bağpırıyodu lan adam nası düştü savruldu arkdan girdi bide ya beli ya bacağında kırık varmış kardeş bişeyin varmı dedim vevap vermedi bağırıyodu.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Kermit ne içtin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 said: kardeş bişeyin varmı dedim vevap vermedi bitane de sen çaksaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Kadin şöför ve motor bir araya gelir de kaza olmazmı beyav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 olay yeri niceleme bile geldi sen nediyon geçerken uğradı adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ooo csi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 kadınlar ehliyet sınavında -70 ile başlasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 olay kadın şoför değil herkes yapardı erkekde yapoardı ama olay adamın kıvaranması rüyama girecek derecede inliyodu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 abi nasi ibliyodu biraz tarif edermisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bayan şöförlere karşıyım burdan belirtmek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 daverc said: abi nasi ibliyodu biraz tarif edermisin inliyodu editledm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Sorum kendisini imha etti , baska sorum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Dartanian said: Kermit ne içtin :D edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ha olm karaoğlan parında kutytuda takıldım gizlice belki dedim ordada yasaklamışlardır diue alkolü sonra yürüdüm yüdüdüm bu evren büfe var oranın orda park var yalınmıdır neeir orada kaldırımda takılırne oldu herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Abi elinin ayarı kaymış yat uyu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 kermit said: ha olm karaoğlan parında kutytuda takıldım gizlice belki dedim ordada yasaklamışlardır diue alkolü sonra yürüdüm yüdüdüm bu evren büfe var oranın orda park var yalınmıdır neeir orada kaldırımda takılırne oldu herşey. evren büfe de leş gibi yengen yapar ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Belli abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ginaly said: kermit said: ha olm karaoğlan parında kutytuda takıldım gizlice belki dedim ordada yasaklamışlardır diue alkolü sonra yürüdüm yüdüdüm bu evren büfe var oranın orda park var yalınmıdır neeir orada kaldırımda takılırne oldu herşey. evren büfe de leş gibi yengen yapar ha. hiçbir amacı olmayan, sadece 'ben de biliyorum oraları, hemşeriyiz biz, bilgim var benim şov yapayım'dan öteye gidemeyen bir post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ben yengeni ztgen sevmemki olm suck sallm sosis yerken apzına ekşi tad gelirse hayır mı gelir öyle yemekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Hop Hop yengen mengen birazdan ana bacı karışır bilae! ayıp oluyo Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 stadı taşıycaklar mı lan adliyenin oraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 yengeni biz izmirde yiyioduk saniyordum sadece megersem antalyada da varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 adkiye değil olm kepezin üstüne yapoıycaklarmış stad heralde adliyeni ora nolcak bende merak ediyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 yengenin anavatanı antalya zaten. izmirin de kumrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 daverc said: yengeni biz izmirde yiyioduk saniyordum sadece megersem antalyada da varmış. siz izmirlilterde zaten amma götünüz kalkık bi ibzde var diye takılıtonuz her bi boku.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar