ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Araba annemin üzerine, aynı soyadı taşıyoruz. Ruhsat kayıp. Çevirme olsa; ruhsatı veremesem ne tepki görürüm; ceza alır mıyım, kayıp olduğuna dair ilan mı vermek gerekiyor; ve elimizde öyle bir ilan/tutanak varken de ceza alır mıyız; durumu açıklarsanız sevinirim.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 şimdi öncelikle ruhsat kayıp olduğu için acilen karakola bildirmeniz lazım zira o ruhsatları bir güzel kullanıp başınızı derde sokarlar. sonrasında ruhsatsız trafiğe çıkmanın para cezası var, aracın üstünüze olduğunu teyit ederler fakat cezayı ödememek için çorba mı atarsınız öğrenciyiz ayağı mı yaparsınız o sizin bileceğiniz iş yani.. ruhsatın yenisini çıkaracaksınız bu arada. yani karakol zaten ilan vermenizi isteyecek ama yenisini almadan da trafiğe çıkmak suç diye biliyorum.
matama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 karakola gidip diyorsunki kayip karakol sana bir belge veriyor bu bir haftami 10 gun mu ne gecerli ruhsat yerine
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Selam, matama doğru dedi. Ayrıca o belge ile trafikte o sınırlı süre boyunca dolanabiliyorsun ama ruhsatı o süre zarfında çıkartman şart. Saygılar.
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ZaugnaKhaldun said: Araba annemin üzerine, aynı soyadı taşıyoruz. Ruhsat kayıp. Çevirme olsa; ruhsatı veremesem ne tepki görürüm; ceza alır mıyım, kayıp olduğuna dair ilan mı vermek gerekiyor; ve elimizde öyle bir ilan/tutanak varken de ceza alır mıyız; durumu açıklarsanız sevinirim. Ceza felan yok ya rahat ol. Direk arabani bagliyolar. Sen ruhsati alana kadar.
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 o belge ile de yakalanırsan ceza yıyorsun yada aracını baglıyorlar nerdenmı bılıoyum ! arac dakı muayne yerı doldugu ıcın ruhsatı degıstırmeye verdık 1 hafta sonra gerı vereceklerını plaka ve polıs memuru yazan ufak kagıtcık verdıler. ''bununla yakalanırsan genede baglanırsın '' dedı soyleyen memur
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Öyle bir kağıt parçası değil de daha resmi bir belge veriliyor yalnız. O belge ile de bir süre idare edebiliyorsun, eski arabamızın ruhsatı kaybolmuştu da bi süre öyle idare etmiştik. Ama polise denk geldik mi gelmedik mi hatırlamıyorum hiç.
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bikeresinde çevirmeye yakalandığımda ama belgeler dedi. ruhsatı evde bırakmışım. adam dedi bağlıcaz fln. o sırada bende telefon ettim eve fln adama dedim bekliyim şurda 30 dakkaya getirirler dedim.nese adam kontrol etti fln aracı merkeze sorarak sonra acıdı heralde devam et dedi:D.belkide hız cezası yemiş çocuk bide bağlamayalım fln dedi:D. hız cezasınıda hiç unutmuyorum 98 kms ile yemiştim...saçmalık yani yakalandığın polise bağlı birazda...
Öne çıkan mesajlar