ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Araba annemin üzerine, aynı soyadı taşıyoruz. Ruhsat kayıp. Çevirme olsa; ruhsatı veremesem ne tepki görürüm; ceza alır mıyım, kayıp olduğuna dair ilan mı vermek gerekiyor; ve elimizde öyle bir ilan/tutanak varken de ceza alır mıyız; durumu açıklarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 şimdi öncelikle ruhsat kayıp olduğu için acilen karakola bildirmeniz lazım zira o ruhsatları bir güzel kullanıp başınızı derde sokarlar. sonrasında ruhsatsız trafiğe çıkmanın para cezası var, aracın üstünüze olduğunu teyit ederler fakat cezayı ödememek için çorba mı atarsınız öğrenciyiz ayağı mı yaparsınız o sizin bileceğiniz iş yani.. ruhsatın yenisini çıkaracaksınız bu arada. yani karakol zaten ilan vermenizi isteyecek ama yenisini almadan da trafiğe çıkmak suç diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 karakola gidip diyorsunki kayip karakol sana bir belge veriyor bu bir haftami 10 gun mu ne gecerli ruhsat yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Selam, matama doğru dedi. Ayrıca o belge ile trafikte o sınırlı süre boyunca dolanabiliyorsun ama ruhsatı o süre zarfında çıkartman şart. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ZaugnaKhaldun said: Araba annemin üzerine, aynı soyadı taşıyoruz. Ruhsat kayıp. Çevirme olsa; ruhsatı veremesem ne tepki görürüm; ceza alır mıyım, kayıp olduğuna dair ilan mı vermek gerekiyor; ve elimizde öyle bir ilan/tutanak varken de ceza alır mıyız; durumu açıklarsanız sevinirim. Ceza felan yok ya rahat ol. Direk arabani bagliyolar. Sen ruhsati alana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 o belge ile de yakalanırsan ceza yıyorsun yada aracını baglıyorlar nerdenmı bılıoyum ! arac dakı muayne yerı doldugu ıcın ruhsatı degıstırmeye verdık 1 hafta sonra gerı vereceklerını plaka ve polıs memuru yazan ufak kagıtcık verdıler. ''bununla yakalanırsan genede baglanırsın '' dedı soyleyen memur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Öyle bir kağıt parçası değil de daha resmi bir belge veriliyor yalnız. O belge ile de bir süre idare edebiliyorsun, eski arabamızın ruhsatı kaybolmuştu da bi süre öyle idare etmiştik. Ama polise denk geldik mi gelmedik mi hatırlamıyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bikeresinde çevirmeye yakalandığımda ama belgeler dedi. ruhsatı evde bırakmışım. adam dedi bağlıcaz fln. o sırada bende telefon ettim eve fln adama dedim bekliyim şurda 30 dakkaya getirirler dedim.nese adam kontrol etti fln aracı merkeze sorarak sonra acıdı heralde devam et dedi:D.belkide hız cezası yemiş çocuk bide bağlamayalım fln dedi:D. hız cezasınıda hiç unutmuyorum 98 kms ile yemiştim...saçmalık yani yakalandığın polise bağlı birazda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar