Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ruhsatsız trafiğe çıkmak


ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

şimdi öncelikle ruhsat kayıp olduğu için acilen karakola bildirmeniz lazım zira o ruhsatları bir güzel kullanıp başınızı derde sokarlar. sonrasında ruhsatsız trafiğe çıkmanın para cezası var, aracın üstünüze olduğunu teyit ederler fakat cezayı ödememek için çorba mı atarsınız öğrenciyiz ayağı mı yaparsınız o sizin bileceğiniz iş yani..

ruhsatın yenisini çıkaracaksınız bu arada. yani karakol zaten ilan vermenizi isteyecek ama yenisini almadan da trafiğe çıkmak suç diye biliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:
Araba annemin üzerine, aynı soyadı taşıyoruz.


Ruhsat kayıp.


Çevirme olsa; ruhsatı veremesem ne tepki görürüm; ceza alır mıyım, kayıp olduğuna dair ilan mı vermek gerekiyor; ve elimizde öyle bir ilan/tutanak varken de ceza alır mıyız; durumu açıklarsanız sevinirim.


Ceza felan yok ya rahat ol. Direk arabani bagliyolar. Sen ruhsati alana kadar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o belge ile de yakalanırsan ceza yıyorsun yada aracını baglıyorlar

nerdenmı bılıoyum ! arac dakı muayne yerı doldugu ıcın ruhsatı degıstırmeye verdık 1 hafta sonra gerı vereceklerını plaka ve polıs memuru yazan ufak kagıtcık verdıler. ''bununla yakalanırsan genede baglanırsın '' dedı
soyleyen memur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bikeresinde çevirmeye yakalandığımda ama belgeler dedi. ruhsatı evde bırakmışım. adam dedi bağlıcaz fln. o sırada bende telefon ettim eve fln adama dedim bekliyim şurda 30 dakkaya getirirler dedim.nese adam kontrol etti fln aracı merkeze sorarak sonra acıdı heralde devam et dedi:D.belkide hız cezası yemiş çocuk bide bağlamayalım fln dedi:D. hız cezasınıda hiç unutmuyorum 98 kms ile yemiştim...saçmalık
yani yakalandığın polise bağlı birazda...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...