Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 şüphelerim vardı. barber shop'a çok uğruyodum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Dynun said: said: wow oynamıyorum suan, hesabım acık hemde ona ragmen oynamıyorum. ama gene zamanımı öldürücek bi ton saçma şey buldum. :) bunu çürütebilirim. o bahsedilen dönem sadece bir geçiş dönemi. vaktini boş geçirmeye alıştığını için wowu bırakır bırakmaz dünyayı kurtarmaya başlayamazsın tabi.ama o geçiş döneminden çıkmak için de gayret etmen lazım (sigara-nikotin bandı ikilisi gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 klavyenin tuşları çabuk eskir hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 2009 mesajım olmş lan ne anlamsız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 @ardeth valla inaşah doğrudur da şu salak salak boş geçirdiğim zaman yerine bişiler yaparım. hayır eğlenmiyorum da yani..wow oynamaktan beter durum. boş boş zaman geçiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Ardeth said: Dynun said: said: wow oynamıyorum suan, hesabım acık hemde ona ragmen oynamıyorum. ama gene zamanımı öldürücek bi ton saçma şey buldum. :) bunu çürütebilirim. o bahsedilen dönem sadece bir geçiş dönemi. vaktini boş geçirmeye alıştığını için wowu bırakır bırakmaz dünyayı kurtarmaya başlayamazsın tabi.ama o geçiş döneminden çıkmak için de gayret etmen lazım (sigara-nikotin bandı ikilisi gibi) ya bi dönem denedim ben. gene işlerimi erteleyip başka bişeylerle oyalanmaya falan başlamıştım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Baska bi mmorpg ye gecmek disinda neden yok , wow seni birakmadan ,birakma onu. En kötü zamanlarında yanında hep wow oldu, bunu ona yapma. Da ayrı. da arayın asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 işte o başka şeyleri de yavaş yavaş azaltıcan. aynı şey yani ben bir ara facebooka çok giriyordum onu sildim. sonra msne çok girmeye başladım ama ona da artık hiç girmiyorum. ama şimdi ikisinde geçirdiğim vakti paticikte geçiriyorum sfdsdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 dünyaya bi kere geliyon hacı. hoşuna giden neyse onu yap. wow ise oyna, sigaraysa 3'er paket iç, içkiyse karaciğer gg olana kadar. hadi bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Masquerade said: dünyaya bi kere geliyon hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 e tamam işte. mesela sen de fizikle, matematikle uğraş. herkes mutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ölünce wow oynayabilecen mi? hayır? sonuçta o da bir dünya nimeti. sanal da olsa. ha ben oynamıyorum o ayrı fgkjf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Ardeth said: Masquerade said: dünyaya bi kere geliyon hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Dünyaya bikere gelip geldigimiz belli değil ona göre ayık olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 sonuçta "bir daha gelebilirim dünyaya" ihtimaliyle, elinde olan hayatı sonunda kendisine en fazla 1-2 insan kazandıracak olan bir şeye harcamanın faydası nedir? bir yere oturduğun zaman tek konuşacağın şey wow olacak, aklından karakterlerin çıkmayacak, senin için başarı kriteri ne derslerin, ne sosyal hayatın, ne kazandığın para, ne sevgilin olacak. başarı kriterin "algalon down" olacak. bunu düşün sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Ardeth said: Ardeth said: Masquerade said: dünyaya bi kere geliyon hacı. Coming from 3 medal guy. Orville Richard Burrell aKa Shaggy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 öf bi kere daha ders listemi koydurtmayın buraya 248 kredi oldu lan tableları bozcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 valla 10 nedeni bilmem ama 10 emir var elimizde istersen.. mesela: öldürmeyeceksin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 zaugna ağır konuştu. ikna oldum lan biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Ardeth said: öf bi kere daha ders listemi koydurtmayın buraya 248 kredi oldu lan tableları bozcak Wow. Just wow dude. MMO Player = YOU HAVE NO LIFE. POOR GUY CLEVER COLLEGE GUY = YOU HAVE NO LIFE. POOR. They are same shit. Different asshole. End of story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Dynun said: zaugna ağır konuştu. ikna oldum lan birazama algalon lan??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 BEN DAHA AĞIR KONUŞURUM LAN BIRAKMA http://i20.photobucket.com/albums/b234/daverc/essz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Wow kadar sevmediğim bi oyun yok Raid yapmaktan da nefret ederdim zaten hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Shaggy said: Ardeth said: öf bi kere daha ders listemi koydurtmayın buraya 248 kredi oldu lan tableları bozcak Wow. Just wow dude. MMO Player = YOU HAVE NO LIFE. POOR GUY CLEVER COLLEGE GUY = YOU HAVE NO LIFE. POOR. They are same shit. Different asshole. End of story. OOOO İNGİLİZCE KONUŞUNCA GERÇEKTEN ÇOK İKNA EDİCİ OLDUN HEMEN SEX AND DRUGS AND ROCKNROLLA GİRİYORUM BU BAYRAM ARKADAŞLARLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 SONUN BU OLUR!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar