keldron Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Selamlar,konuya direkt giriş yapamak gerekirse en son oynadıgım cm serisi 02/03 dü yanlıs hatırlamıyorsam.Taribo west in devamlı Juventus a gittigi Aimar ile Saviola nın fidan oldugu seneler işte.O zamandan beri elim bir başka Cm yahut farklı managerlik serisine dokunmadı.Bu kayıp zamanda çıkan iyi futbol managerlik oyunları nelerdir hatta en iyisini sorayım. Bünye cekti de baya o sebepten.Fifa manager 2009 u okudum çok çekinceler yaşadım.Tavsiyelerinizi heyecan ve merakla bekliyorum.Şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 fifa manager 98 oynamıştım 10 sene önce. iyiydi. gerçi cm/fm fanatiklerini keser mi bilmem ama stadyum vs dikme olaylarını çok seviyorum fifa manager serisinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 FM 2009 abi. Menajerlik oyunu açısından pek bir alternatif bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 cm03/04 oynarım hala ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Eheh ben de geçen yıla kadar hala cm 03 04 oynuyordum da fm' ye geçince pek geri dönesi gelmiyor insanın :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar