Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika Serverlari


bingildak

Öne çıkan mesajlar

Forumlarda bazi(saglam) kaynaklardan Amerika serverinin 2 ay icinde acilcagi haberleri dolasiyor. Herkes afallamis durumda. AV durumla ilgili forumda bir aciklama yapmadi ki zaten hicbir zaman forumda birsey acikladiklari yok..

Amerikali oyuncular memnun, Avrupali oyuncularin kafasi karisik bu yeni server eger acilicaksa EU1 uzerindeki etkisi ne olur?

Ben sahsen, eger 2 ay sonra NA i acarken, AV oyunu "dogru duzgun" announce edip, reklamla destekleyip, polishleyip satmaya baslamazsa hem EU hem NA serverlarinin fail olucagini dusunuyorum.

Su anki populasyon oyun icin "ucu ucuna" yeterli. Cunku dunya cok buyuk ve cok "bos". Tabii bu durum siegeler icin gecerli degil, siegeler genellikle olmasi gerektiginden daha kalabalik oldugu icin lagli ve sorunlu geciyor. Bu dusuncem genel world pvp icin gecerli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anki populasyon gereğinden fazla bile diyebiliriz siegelere millet 200+ adamla geliyor inanılmaz zor oynaması NA serverı populasyon sorunu çekmez serverın %60+ sı heralde NA zaten eğer populasyon sorunu olucaksa EU da olurki biraz reklamını yapar ve satışı kredi kartı hariç ödeme metodlarına açarlarsa daha çok oyuncu çekebilirler. Ki onu yapamasalar bile siegeler en azından müthiş geçicektir 60 vs 60 civarları siegeler müthiş olur 0 lag 0 fps sorunu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...