Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Başta mambo ve joomla olmak üzere sanırım 50den fazla cms denedim son iki günde. Yapmak istediğim çok basit bir şey; ana sayfa ve 5 sayfa daha (2 dilde). Ana sayfadan seçimle erişilen iki dilde haberlerin, fotoğrafların, videoların, müziklerin ve iletişim bağlantılarının olduğu gayet basit bir site. Takıldığım nokta şu: bunu html/css + ajax ile çok rahat yapıyorum; fakat php bilgim çok çok kısıtlı. WordPress temasını falan sıfırdan yapılandırmam bile 1 hafta sürdü resmen. Sonuç olarak öyle bir CMS arıyorum ki bana haber sayfası, fotoğraf galerisi, audio ve video player 'a yeni veri girişi yapabilecek imkanı sağlayan, bunun yanında temasını da düzenleyebileceğim, türkçe ingilizce fark etmeyen, anlaşılır arayüzlü bir şey olsun. Var mıdır böyle bir şey. not: istediğimden fazlası varsa mümkünse deaktif edilebilme opsiyonu da olursa efsane olur. Joomla'dan sadece anasayfayı temizlemek bile işkence, elli tane modül silmek falan.. not2: open source olması tercihimdir. edit: keşke klavye kullanacak kadar kafa kalsaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Aslında hiç uğraşmadan 50 liraya bu dediklerini yapıyorlar artık =) Joomla ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Olay parası pulu değil, vakit var, vakti değerlendirmek amacım. Uzun uzadıya uğraşacak olsam Dolphin ile falan boğuşur düşündüğümün 80 katını falan yaparım (muhtemelen); ama şu an gerek yok öyle şeylere. Dert bu yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 drupal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Ya yok adamlar bunu profesyonel yapıyolar. 1 gün içinde teslim ediyorlar. Bence bir bilene git ve yaptırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Bu tip basit islerim icin kodladim ben bi tane ama ne dokumantasyonu var ne de kutuphaneleri oturmus halde. O sebeple acamiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Drupal güzel fikir, düzgün bi tema bulursam harika olabilir. Teşekkürler. Abi gönüllü yapılan bir iş, gidip profesyonele yaptırmak anlamsız olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 wordpress freshnews theme i falan denedinmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 drupal olabilir ama biraz kodlama gerekiyor drupalda standartların dışına çıkınca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 WP ile uğraşmak ölüm gibi geldi bana. Drupal ile dün gece güzel bir şey buldum, tam beklentilerime uygun (tema ismi: WorthAPost). Ne menü var ne sidebar. Şimdi onun üzerinden giderek bir şeyler türetme zamanı. Tozlu raflardan drupal kitaplarını da bulunca (ext hdd sağ olsun yamuk yaptı 3 gündür çakılı duruyordu) her şey tamam gibi. Yorum yapanlara çok teşekkürler, şu an için güzel bir cms ve istediğim gibi bir temaya sahibim. Yine de önerisi olan varsa çekinmesin, her türlü fikre açık bu bünye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 WP ile uğraşmak zor gelmiş ama WP önerecektim. Blog sistemine dayalı olsa da kendi temanı kendin kodlayınca amacına uygun gayet güzel site çıkarabiliyorsun bence. Yardımı, dökümanı, kullananı vs. hepsi bolca var, o da rahatlık oluyor farklı zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 wp, drupala gore ogrenmesi coook daha kolay, fakat kapasitesi cooook daha kisitli bir sistem. o yuzden, uzun soluklu projelerde drupal'i hic cekinmeden tavsiye ederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ben uzun soluklu projelerde direk kohana/django ya giriyorum, ha arkadasa oneri degil, uzun soluklu acısından dedim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar