Eternal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Arkadaşlar indirebilicem bir yer biliyomusunuz...Kazaa demeyin lütfen bulamadım çünkü..eski bir oyun oldugu için bazı sitelerden belki indirebilirim..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 eskiden sharereactorde vardı ordan çekmiştim zamanında. izmirde otursan kopyalayayım dicem de...[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!!
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 yok levie izmir de degilim.. adres olursa iyi olur abi.[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ist'teysen bende var kopyalarim istersen,ama kadikoye gelmen lazim verebilmem icin.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 yok abi antalyadayım ben bana kargolayabilirmisin onu alıcı öder seklinde zahmet olmassa özel mesajla konusalım.. veya icq falan ver bana cok iyi olur gonderirsen..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 bende istirem mümkünse =) edirnedeyim ama ben, karşı ödemeli alabilrim =) torrent linki falan da yok oyunun indiremiorum içimde ukte kaldı[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb
screamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Eternal Unirom a bir sor olmadı Gazi Lisesi nin orda bir int cafe var adı Dilara mıydı neydi orda baya bir oyun var.[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Öne çıkan mesajlar