Bella Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 6.20 de kalkmam lazım (kesin) ve hiç uykum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 erken kalkan gelir zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 yat zıbar anasını satayım ozmn hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 dişi kişisi bu arkadaş kermit. kibar bi şekilde saldıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 biliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 o zaman atış serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 11 de mat 2 finalim var (mühendislik okuyorum) vizesi 30 ve 65 almam lazım geçmek için henüz çalışmadım. 11 de vize var, 1 saat erkenden gitmem lazım en az yer kapmam için, 10. 10 da orada olabilmem için 9 - 8.45 gibi çıkmam lazım. 8.45 gibi çıkabilmem için 8 gibi kalkmam lazım. Peki ne zaman çalışacağım? Büt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 zaten çakışıyorsa birinden yırttın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Tek sınavım var yarın, o da mat2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 roket adam said: 11 de mat 2 finalim var (mühendislik okuyorum) vizesi 30 ve 65 almam lazım geçmek için henüz çalışmadım. 11 de vize var, 1 saat erkenden gitmem lazım en az yer kapmam için, 10. 10 da orada olabilmem için 9 - 8.45 gibi çıkmam lazım. 8.45 gibi çıkabilmem için 8 gibi kalkmam lazım. Peki ne zaman çalışacağım? Büt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 yarin ki sinava bu saatte ne zaman calisicam diyosan zaten okulu birak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 HE pardon. Evet vize değil o final. Bir şeyler biliyorum önceden yapmaya çalışacağım artık bakalım. Büte kalsa da problem olmaz çok bütte geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bizim okulda bütünleme yoktu ben okulu bitirdim lan yetersizmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Bella hiç yatma kafeinli şeyler hiç bişi olmaz.. Yatarsan sabah sersem gibi kalkıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 4 saat uyku yeter insana yatmazsa sınavda sersem olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 yetersizim abi. tembelin tekiyim. neyse ki bölümüm çok zor değil, aşırı kasmadan da geçiliyor, neyse ki yaz okulu yok, büt var. bütte oturup kasıyorum düzeltiyorum notları. hep düzenli çalışabilen bi insan olmak istedim. hala da istiyorum. ama hem ders olayında, hem de home office & freelance çalışma tarzı işlerde bir türlü kendimi düzene sokamıyorum, procrastination illetinden kurtulamıyorum. kaytarıp duruyorum sürekli. büt mucizelerine inanırım ben. bakınız: http://forum.paticik.com/read.php?62,3817891,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 kermit said: 4 saat uyku yeter insana yatmazsa sınavda sersem olcak Abi uykusu olmayan insan yatsa instant uyucak mı yoo :D hem önce seni düşüncek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bu saatte sessiz bi ortamda kafasını yastğa koyupta uyumayacak adam yoktur. uyunur bence denemesi bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 hadin iyi geceler ben de yatayım mademska. bella sana da kolay gelsin. bence uyu, 6 da çat diye kalk. 2-3 tane alarm kur. kendini programla falan. kalkarsın yani. ama uyumadan girme sınava. çok kötü bi durum. ayrıca lütfen dua edin. inanmayanlar da spiritüal güçlerini falan kullansın. yarın sınava fazla gözlemci gelmesin. gelenler de kopyayı gözardı etsin. yan sırama sınıfın en çalışkan kızı otursun oh bebek. sorular basit olsun. vurayım kırbacı geçeyim matikiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 aquila said: yarin ki sinava bu saatte ne zaman calisicam diyosan zaten okulu birak.niye be. ben sınavdan 30 dakika önce kütüphanede kızların notlarına bakarak CC ile geçmiştim sosyolojiden. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bölümden bölüme farkeder o. gel bizde yap adını yazamazsın kağıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 sosyoloji dedi adam, hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ya belli sınavlara hiç çalışmadan da girersin. dil sınavları mesela direkt birikim işi olduğundan şimdiye kadar hiç çalışmadım sertifika sınavları hariç. aynı şekilde bazı dersleri de öyle pas geçiyorum. ama kimya mesela hayvan gibi ezbere dayalı bizde, oturup kasmak lazım. mühendisliğe giriş vb. de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 benim yarın sınavım yok ki roketadam sen kaç kendini kurtar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar