Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 http://www.facebook.com/video/video.php?v=83744248279&ref=nf rezil herif. en guzel yorum videoda solenio zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 hey allam dangoz, arabanin ne isi var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 en guzel yorumlar hakikaten videodaymis. ne kadar masraf cikmistir ama cidden merak ettim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Selam, Kızgın kumlardan, serin sulara :) Su da tuzlu su bee... Gelgiti beklesin, kesin çıkardı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Ne dağlara çıkıyor olum bu, kumsaldan mı korkucaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 cikarttiktan sonra normal suyla yikarsan masraf cikmazda mevzu cekici gelmesi KHaRoN said: en guzel yorumlar hakikaten videodaymis. ne kadar masraf cikmistir ama cidden merak ettim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Ahahaha yok artık. Videodaki yorumlar yeterli harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 vay angut vay.kimler nelere biniyor.ulan kumsala indin de denize kadar nie girdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Selam, Arkadaş şu anı yaşamak istemiş gibi :D www.youtube.com/watch?v=3MlwMHvpf2c Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Dakara hazırlanıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 matama said: cikarttiktan sonra normal suyla yikarsan masraf cikmazda mevzu cekici gelmesi KHaRoN said: en guzel yorumlar hakikaten videodaymis. ne kadar masraf cikmistir ama cidden merak ettim, Ben o kucuk cakillari dusununce o derece barzolama gaza basilinca jant-disk-ve bilumum bagli parca ucgeninde hasarsiz cikilabilecegini sanmiyorum, ciyak ciyak otuyordu cakil taslarinin surtunmesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Selam, O çizikler ona koymaz :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 kharon ben arabanin aksami acisindan dusundum haklisin her tarafi cizik olmusturda zaten denize o kadar giren adamin onu sallayacagini sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Selam, Bence adam sallamayacağı boyutu çoktan aştı :D Jantları yakından görmek isterdim. O hanım abla sizce hâlâ o adamla birlikte midir; tüüü rezile ettin beni Seyfettin! Çoluk çocuk kayıt yaptı bizi, ellere maskara yaptın'. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Arkadan itenler de ayrı şuursuz. iyi delik deşik olmamışlar patinaj çekerken araba... Bi de arabanın sahibi 0 numara malmış. arazi kabiliyeti olmadığını bilmeden "jip" almış herif asddfa ulan böle adamda bunu alacak para var hey allaam. haa bi de ğuaarraba ..... yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Selam, En azından asfalt için olan latik+jant kombinasyonunu değiştirmeyi bilseydi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Tam barzo ya. Kız Nebiye verdik 200 milyarı bi kuma gireyim gıız. Dur dur suya da gireyim bah 200 milyar verdik oş oş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Of, hakkaten malmış adam be. Gördüm de acıdım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 o araba 2008 yada 2009 lan,malmı ne bu adam,kaskosu vardır sigortası vardır,çağırsa çekici gelip çekerde,o hayvanın oğlunun orda ne işi varmış orasıda ayrı mesele:S yıl 2002 komşu bir kro vardı lalelide,clk ya koyun postu atıpta,çok kokuyo diye satışa koyup 2 sene satamayan ayılar var olm bu memlekette çok görmiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Haha ne adamlar var ya :) işte ondan jip alıyorlar bunun gibiler herhalde, kendileri zarar göresin diye :> Bu arada en azından lastiklerin önündeki kumları biraz kazsalarmış, belki daha rahat oynardı araba, hoş o adam çıkarabilir miydi orası şüpheli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Tahta kalas soksalardı tekerleğin altına. Yada adam kalas diye lastiğin altına yatsaydı da olurdu bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Selam, Gazı köklemek ile tek yaptığı daha derine batmak oluyor denyonun. Hayır arkadan iterek yardımcı oluyordu çocuklar, neden tekrar saplandı ki anlamadım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 iyice unlu oldular, autoblog dada cikti asfdadf http://www.autoblog.com/2009/06/01/video-just-because-it-has-awd-that-doesnt-make-it-an-off-roade/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 autoblog vidyosu için teşekkürler sonunda ben de gördüm kepazeliği: sdfdsafasdfasdfsadf Bir de önceki mesaj yazanlara cevaben; autoblog'a göre herif x5'i kiralayıp da sahile sürmüş. Offroad hevesi kapladı herhalde bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar