ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2003 Zaman Mekan Bükücüsü Ve Kırpılmış Kedi / Mehmet Emin Arı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 fazlasıyla fantastik :) ama güzel baya.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2003 Mükemmel bi yazı hayran kaldım[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanros Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 yaratıcılık başka bşi diyemem sanırım yalnız o anahtarı oynamasıyla olayın ilişkisin kuramadım(salk mısın be kardeşim:)bir daha anlatırmı birisi açıklayarak[hline]Est Sularus Oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 harika bir hikaye cok saglam bravo... Take care....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 süfermiş[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 iki anahtar arasında bir milim bi yükseklik mesafesi bırakıyo, sanki 1 derece açı varmış gibi düşün aralarında bastırırken elini bir kere bastırıyo ve bi anahtar dokunuyo biraz daha basılı tutnca diğer anahtar tuşa basıp kapatıyo.[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 iki anahtar arasında bir milim bi yükseklik mesafesi bırakıyo, sanki 1 derece açı varmış gibi düşün aralarında bastırırken elini bir kere bastırıyo ve bi anahtar dokunuyo biraz daha basılı tutnca diğer anahtar tuşa basıp kapatıyo.[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Fazlasiyla guzel bi yazi takdir ettim adami fakat cinsiyetlerini anlayamadim hangisi kadin di? aralarindaki arkadasligin bazen ask olmasindan supheleniyordu fln ordan cikardim. Sunusu yapanada adam demisti ama yinede kafamda 1-2 pruz kaldi emin olan biri soylerse sevinirim. Biraz aptal bi soru oldu ama kafama takildi napiim :D[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Yazinin sonunda karisina biseyler dedim gibi bir cumle vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 mukemmel ehaheah harıka enfes[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 karısını da goturuo adamın :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 çok sağlammış rekabetin neler yaptırdığı fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ikiside erkek.. güzelmiş kağıdı delme olayı karadelik hede hödö aynı şeyler event horizon da da var.bunu sevenler kesinlikle izlesin ilginç bi filmdir. borderline kelimesinin türkçe karşılığı yok mu niye çevirmemiş veya öyle kullanmış ?[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 konalı 1 aydan fazla olmuş anca vakit bulup okuyabildim eheuhe. okurken hikayenin sonunu tahmin edebilmek çok kötü bişe..[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 valla uzun sürdü bayar gibi geldi ama zevkliymiş güzel olmuş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar