Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaman Mekan Bükücüsü Ve Kırpılmış Kedi

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yaratıcılık başka bşi diyemem sanırım yalnız o anahtarı oynamasıyla olayın ilişkisin kuramadım(salk mısın be kardeşim:)bir daha anlatırmı birisi açıklayarak[hline]Est Sularus Oth Mithas
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
iki anahtar arasında bir milim bi yükseklik mesafesi bırakıyo, sanki 1 derece açı varmış gibi düşün aralarında
bastırırken elini bir kere bastırıyo ve bi anahtar dokunuyo
biraz daha basılı tutnca diğer anahtar tuşa basıp kapatıyo.[hline]Speak to me now, and the world will crumble,
Open the door, and the moon will fall...

Mesaj tarihi:
iki anahtar arasında bir milim bi yükseklik mesafesi bırakıyo, sanki 1 derece açı varmış gibi düşün aralarında
bastırırken elini bir kere bastırıyo ve bi anahtar dokunuyo
biraz daha basılı tutnca diğer anahtar tuşa basıp kapatıyo.[hline]Speak to me now, and the world will crumble,
Open the door, and the moon will fall...

Mesaj tarihi:
Fazlasiyla guzel bi yazi takdir ettim adami fakat cinsiyetlerini anlayamadim hangisi kadin di? aralarindaki arkadasligin bazen ask olmasindan supheleniyordu fln ordan cikardim. Sunusu yapanada adam demisti ama yinede kafamda 1-2 pruz kaldi emin olan biri soylerse sevinirim.

Biraz aptal bi soru oldu ama kafama takildi napiim :D[hline]KHaRoN
The clash of honor calls to stand when others fall
Mesaj tarihi:
ikiside erkek..

güzelmiş

kağıdı delme olayı karadelik hede hödö aynı şeyler event horizon da da var.bunu sevenler kesinlikle izlesin ilginç bi filmdir.

borderline kelimesinin türkçe karşılığı yok mu niye çevirmemiş veya öyle kullanmış ?[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
Mesaj tarihi:
konalı 1 aydan fazla olmuş anca vakit bulup okuyabildim eheuhe.
okurken hikayenin sonunu tahmin edebilmek çok kötü bişe..[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
  • Yeni Oluştur...