Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 olsun istiyorum. ofis bilgisayarımın registrysi çöplük haline geldiği için kendim program deneyerek daha fazla zorlamak da istemiyorum. yapmak istediim, bikaç dvd formatı biraz da vcd formatında video var, bunları birleştirip vcd yaratmak. bilen varsa bilgisini esirgemesin lütfen. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Kullandığım programlara baktım da, hiç birinin Windows versiyonu yokmuş. Baktım biraz şimdi (üstteki satır 15 dakika önce yazıldı), hiç bir program yok Windows'da Movie Maker alternatifi olabilecek. Yapabileceğin tek şey Linux üzerinden Cinelerra ya da LiVES kullanmak veya 100 USD verip Adobe Premiere Elements almak Windows için. Eskiden Windows'da bir tane ücretsiz program varmış Avid'in tanıtım amaçlı sunduğu ama artık sunmuyorlarmış: Avid Free DV Üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 windows movie maker zaten freeware degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 utanarak sölüyorum indirmeyi beceremedim. asdfsadf sp2de olması gerekiyo diyo ama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 www.microsoft.com/windowsxp/downloads/updates/moviemaker2.mspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 hehe, ordan sora noluyo peki? indir bakiim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 bende var valla (:D aha rapidden buldum: http://rapidshare.com/files/100316022/Movie.Maker.2.1-Mohsen6558.rar pw: [email protected] ispanyolcaymış bu ya, şunu dene: http://rapidshare.com/files/210480225/Windows_Movie_Maker_Portable.rar pw: n00b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ulam portableı bulmuştum zaten özellikleri kısıtlı değil midir acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 yoo portable aynı software oluyo, sadece install etmene gerek yok. ripped degil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 office2003te ööle deildi de :D neyse tenks yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 windows xp sp2'de yuklu oluyor ama menuleri olmuyor. program files'ta mi c:windows'ta mi ne klasoru var. tesadufen bulmustum ben de, autoupdate'te yukluyor, fakat bul bulabilirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar