Tum gucler belli bir kesimde toplandiginda, ulkenin sefalet icinde surunecegini, diktator ve cevresi zenginken halkin sadece hayatini surdurebilecek seviyede binbir zorlukla yasamaya calisacagini da biliyoruz.
Bak bu da doğru şimdi özellikle sovyetlerde devlet erkini elinde tutan bir memurlar zümresi oluşmuş, halkın anasını ...
bu konuda Bertrand Russel'ın çok güzel tespitleri var.Gerçi adam gene sosyalizm yanlısı ama bir göz atın bence özellikle "İktidar"
tanrı kral kavramı adamların kulturlerinde var,gokturklerde de devletin başı kendine tanrı tarafından verilmiş yetkiyle halkımı yonetiyorum diyordu simdi o da mı canavardı ?saptırmayın konuyu
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
nutella yerim said:
Prawler said:
Peki ayni sey neden Guney Kore'de yok?
guney koreyle aralarında etnik ayrılıklar var,ben sana aynısını sorayım peki aynı şey neden kuzey kore de yok
of ya temel fıkrası gibi. pol pot'u bile savunabilir bunlar emin oldum.
Öne çıkan mesajlar
bansheee
Bak bu da doğru şimdi özellikle sovyetlerde devlet erkini elinde tutan bir memurlar zümresi oluşmuş, halkın anasını ...
bu konuda Bertrand Russel'ın çok güzel tespitleri var.Gerçi adam gene sosyalizm yanlısı ama bir göz atın bence özellikle "İktidar"
Sosyal ağlarda paylaş
Norak
Sosyal ağlarda paylaş
Mum_Chamber
Sosyal ağlarda paylaş
Sam
of ya temel fıkrası gibi. pol pot'u bile savunabilir bunlar emin oldum.
Sosyal ağlarda paylaş