Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Degisme...

Pyro

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi insan nasıl degisebilir hemde kendi farkına varmadan???

sırf bu yusden bi kac ark.ımı kaybettim (ki kuscegım aklıma gelmeyen kısılerı) hatta bugunde sewgilimden ayrıldım.bi anda istenmeyen cocuk oldum.biras asabileshtim saka flm hepsini artık eskisi gibi kaldıramıyorum hele bi olaydan sora ztn yasam zevkim 0 oldu ondan sorada duselemedim hala da aynı =( . beni degistirdigine inandigim olaydan 3 ay gecti ama ben hala hayattan hic bi zevk almıyorum ya suan cok kararsızım ne yapsam ki okulumu flm deistirim cunku ark.lara ktu davrandım cogunun kalbini kırdım farkındayım ama ösur dılıcekken bı olay oluo dilemekten vasgeciorum ki artık su durumdan sora ösur dilesemde hic bisi degismes =(
suan kafam cok karısık napayım bımıorum...[signature][hline]|Pyro|
|Forever Alone|
karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Mesaj tarihi:
ya gecen senekı oguz la bu senekı oguzu karsılstırıorumda bu senekı zombi gıbı kalıyor ama nabım elımde deıl zevk almıorum kı hıc bıseyden :([signature][hline]|Pyro|
|Forever Alone|
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
Mesaj tarihi:
said:
Pyr0, 31 Mayıs 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
ya gecen senekı oguz la bu senekı oguzu karsılstırıorumda bu senekı zombi gıbı kalıyor ama nabım elımde deıl zevk almıorum kı hıc bıseyden :(

pyro aynısı bende de var. kendini cok mutsuz hissediyosun, hiçbişey normal olmayacak, hiçbişey sana birşey ifade etmeyecek, anlamsız gelecek gibi hissediyosun.[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Mesaj tarihi:
elma onlar var dahası da war :([signature][hline]|Pyro|
|Forever Alone|
Mesaj tarihi:
off yok mu bi caresi bunun?[signature][hline]|Pyro|
|Forever Alone|
Mesaj tarihi:
ben 88 liyim.[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Mesaj tarihi:
ben 88 lyım da cosumu yok mu dıyorum bunun ? =([signature][hline]|Pyro|
|Forever Alone|
Mesaj tarihi:
bugun cıkısta eskı ana sınıftan berı ark.ım (10 senelık dıle kolay) ark.mı gordum okulda onla konustuk bıras naber flm anlatamam cok rahatladımda mutlu oldum eskı gunler aklıma geldı ama eve geldim... gene aynı :([signature][hline]|Pyro|
|Forever Alone|
Mesaj tarihi:
artık uo bile zevk vermıyor desem?[signature][hline]|Pyro|
|Forever Alone|
Mesaj tarihi:
bende de aynısı var 88liyim fakat lise 2 değilim.

hazırlık 2. sınıf. össye 3 sene var. kadıköy anadolu lisesi[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki:
git elini yıka. !!!
Mesaj tarihi:
ben hazırlık okudum gecen sene bu sene lise 1 ım[signature][hline]|Pyro|
|Forever Alone|
Mesaj tarihi:
bu saaten sora hıcbıshey degishtirmicegini söledim topic bashında :([signature][hline]|Pyro|
|Forever Alone|
  • Yeni Oluştur...