Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sehirler arasi PC tasima

DareJedi

Öne çıkan mesajlar

Bugun aksam otobusle 10 saatlik bir yola gidicem ve masaustu bilgisayarimida goturuyorum. Kasa - LCD ekran - Ses sistemi vs... En cok korktugum kasa onu nasil koydurmak lazim bagaja dik bicimde mi yoksa yatay mi? Yada baska birseymi yapmak lazim? Kutusu kopugu fln hln tam olarak duruyor. Aksamustu 7 ye kadar cevaplarinizi bekliyor olucam. Simdiden tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

hayırdır yav, bu aralar millet pc taşıyor.

bzzzt aha şimdi dank etti, finaller bitti, evinize dönüyosunuz siz :p

Kasaya bişey olmaz, kutusuna koy, etrafını gazete kağıdı vs ile besle, tamam. Dik durursa daha avantajlı.

lcd sakat, umarım köpüklerini felan atmamışsındır, köpüklerle, eğer yoksa çizmeyecek malzemeyle, güzelce paketle ve mümkün olduğunca erken gidip bagajın kenarında bi yere dik konulmasını sağla. Veya yanına da alabilirsin ki bu daha sağlıklı olur.

ses sistemine kolay kolay bişey olmaz, bavula koysan taşırsın, ama köpükleriyle veya gazete kağıdı vs ile sarmak iyi olur.

Ben bunların hepsini aras kargoya taşıtmıştım öğrenci evini boşaltırken. ne cesaretmiş bendeki de. Şimdi olsa hayatta yapmam.
sağlam geldiler gerçi, ama kasanın kutusunun bi tarafı ıslanmış kurumuş vaziyetteydi, yolda ne oldu bilmiyorum,
iyi ki varsın aras kargo...
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsinin kutusu kopukleri fln duruyor halen g15 klavyemin poseti bile duruyo :P Eve donus evet ama finallerden degil is icin gelmistim cok daha guzel bir teklifle sirket degistiriyorum o yuzden geri donuyorum evim evim guzel evime :D Peki HD yi soktuk diyelim onu neye sarip sarmalamak lazim aceb. Yardimlar icin tesekkurler. Benim gozum ekran kartindan korkuyodu aslinda hayvan gibi sey sallandikca bisey olmasin diye :D
Sosyal ağlarda paylaş

ben uçakla taşıyorum hep, baya da sağa sola vurdurdular kasayı. bi kere asansöre vermemişler düşünün lök diye düşüyo falan. gittim kafalarını yedim ama tabi uğraşmadım o kadar yol gittikten sonra. pek bişey de olmadı zira.

ama illa ki kasamın kenarı bile çizilmesin diyorsan, köpük + t-shirt kombosunu uygula...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...