DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Bugun aksam otobusle 10 saatlik bir yola gidicem ve masaustu bilgisayarimida goturuyorum. Kasa - LCD ekran - Ses sistemi vs... En cok korktugum kasa onu nasil koydurmak lazim bagaja dik bicimde mi yoksa yatay mi? Yada baska birseymi yapmak lazim? Kutusu kopugu fln hln tam olarak duruyor. Aksamustu 7 ye kadar cevaplarinizi bekliyor olucam. Simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 köpüklerini koy, kutusunu tam kapa. bi güzel bantla.. verirken de "kırılacak eşya abi" de, bagajlarnı üstüne koysunlar.. oldu da bitti maaaaşşaalahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 hayırdır yav, bu aralar millet pc taşıyor. bzzzt aha şimdi dank etti, finaller bitti, evinize dönüyosunuz siz :p Kasaya bişey olmaz, kutusuna koy, etrafını gazete kağıdı vs ile besle, tamam. Dik durursa daha avantajlı. lcd sakat, umarım köpüklerini felan atmamışsındır, köpüklerle, eğer yoksa çizmeyecek malzemeyle, güzelce paketle ve mümkün olduğunca erken gidip bagajın kenarında bi yere dik konulmasını sağla. Veya yanına da alabilirsin ki bu daha sağlıklı olur. ses sistemine kolay kolay bişey olmaz, bavula koysan taşırsın, ama köpükleriyle veya gazete kağıdı vs ile sarmak iyi olur. Ben bunların hepsini aras kargoya taşıtmıştım öğrenci evini boşaltırken. ne cesaretmiş bendeki de. Şimdi olsa hayatta yapmam. sağlam geldiler gerçi, ama kasanın kutusunun bi tarafı ıslanmış kurumuş vaziyetteydi, yolda ne oldu bilmiyorum, iyi ki varsın aras kargo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 HDleri sök onları yanında taşı geri kalan kısım zaten sarsıntıdan etkilenmez HD kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Hepsinin kutusu kopukleri fln duruyor halen g15 klavyemin poseti bile duruyo :P Eve donus evet ama finallerden degil is icin gelmistim cok daha guzel bir teklifle sirket degistiriyorum o yuzden geri donuyorum evim evim guzel evime :D Peki HD yi soktuk diyelim onu neye sarip sarmalamak lazim aceb. Yardimlar icin tesekkurler. Benim gozum ekran kartindan korkuyodu aslinda hayvan gibi sey sallandikca bisey olmasin diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Fanların ağzına şaapıyor taşıma işi, onun dışında köpüklerinde kutularına koy, bantla bişey olmaz. Senede en azından 7-8 kere taşıyorum ben fanlar dışında problem olmadı şu ana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Olan fana olsun yaw :D makinedeki diger parcalardansa 20 tane fan alirim daha iyi :D iyi icim rahat edecek en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Absolut said: HDleri sök onları yanında taşı geri kalan kısım zaten sarsıntıdan etkilenmez HD kadar. ben de böyle yapıyodum. hdd leri söküyodum valizin içine çamaşırların arasına koyuyodum sarsılmasın diye. bişe de olmuyodu hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 hdd cali$irken etkilenir sarsintidan. cok ciddi bir kuvvet uygulanmadikca (1m den yere du$mesi gibi), sokup yanina almaniza gerek yok. ha yine de spor olsun diye cikartilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 walla aynı şekilde ben direk yurt içi kargoya veriyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ben uçakla taşıyorum hep, baya da sağa sola vurdurdular kasayı. bi kere asansöre vermemişler düşünün lök diye düşüyo falan. gittim kafalarını yedim ama tabi uğraşmadım o kadar yol gittikten sonra. pek bişey de olmadı zira. ama illa ki kasamın kenarı bile çizilmesin diyorsan, köpük + t-shirt kombosunu uygula... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar