FiXxXeR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 http://jix.caddeon.net/enjoy/Tofas_Call_Center.WAV Yuklenip dinlenmesi gerekir:) adam 3dkda herkesin agzina...[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Divin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Ehue bu bana çok eskiden gelmişti yazık nasıl bezdirmişlerse adamı, bi de operatöre yazık kızcağız peki efendim dediklerinizi aynen ileticem derken çok merak ediyorum nası iletti acaba
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ya indirmek istiyorum media player açılıyor[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Divin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Sağ tıkla ve "save target as" de...
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 *!Yarılır* Abi super adam hayattan bezmis ama... Ne yaptilarsa heehueah[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Benim babamın ağzına bi kere ettiler minenın babasının ağzına 50 defa ettiler mine hanım nerde? -Yokh -Cehennememmi gitti?[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Öne çıkan mesajlar