Mille Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 amerikada vatandasligi yada greencardi vardir(Diger kontrat bozulan ulkelerde olabilir) veyahut bir arkadasinin vardir, almistir contractli 1 ay sonra bozmustur kontrati 170 dolara, satiyordur simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Bu arada ABD'de jailbreak testleri falan yapiyorlar, Turkiye'de daha yalap sulaptir tahminen burada apple store'a goturdugunde telefonu direk herif JB testi yapiyor sen daha "a" diyemeden. basliga sonsuz hiz ve gazla giren arkadasa duyrulur yani, ne derece basarili bilmiyorum testler de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Yurtdışından getirirken kişi yanında en fazla kaç adet getirebilir? 3 adet 3gs getirmem lazım ama 2 kişiyiz bi sorun çıkartırlarmı ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 A friend of mine will buy an iPhone 3G for me from Minsk, Belarus. Is it possible to register it at any Turkcell Shop with Belarussian passport and use? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 3 tane telefonu kaydetmek icin 3 tane pasaport lazim, son 1 yil icinde yurtdisina cikmis olmasi lazim uzerine kaydettirecek insanlarin yani, ve bu 1 yilda telefon kaydettirmemis olmalari lazim. (ve kisi basi bi telefon yine) gumrukte sorun olacagini sanmiyorum paketlerini flan cikarirsan, ben gecen turkiye ziyaretinde sirtimda 10 milyarlik cantayla gelmistim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 is it compulsory that it should be a Turkish passport? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Penthesilea said: 3 tane telefonu kaydetmek icin 3 tane pasaport lazim, son 1 yil icinde yurtdisina cikmis olmasi lazim uzerine kaydettirecek insanlarin yani, ve bu 1 yilda telefon kaydettirmemis olmalari lazim. (ve kisi basi bi telefon yine) gumrukte sorun olacagini sanmiyorum paketlerini flan cikarirsan, ben gecen turkiye ziyaretinde sirtimda 10 milyarlik cantayla gelmistim direk. Pasaport kayıt işlemi sorun değil yeterki gümrükte sorun çıkmasın ama heralde çıkmaz gibi duruyo şimdilik. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 hava alanında gumruk muhafaza falan yaklasırsa sizdede yüklü bişeyler varsa.sıkıştırın bi 100 lük cebine devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 herhangi bi iconun üstünde parnağı basılı tutunca icon dragging aktif oluyomuş, resmen inandım, lan kesin vardır diye, buldum, çok mutluyum, alttaki iconlar bile değişiyo :D belki bilmeyen vardır paylaşıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 telefonu eline aldiginin 4. saniyesinde buluyo onu insanlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 oo laf soktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 sukru the ayar master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 agzina dizini atti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Şükrü eline almak konusunda yılların tecrübesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 şükrü rakı içen insan gitmeyin üstüne lan şükrü değilmiş şükrü adamın üstüne gitme lan rakı içiyor o. of kafam nefis ahauahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 raki mi iciyosun lan gene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 yoğ extra bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 eyvallah için abi mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 rtfm en sevdigim kisaltmalardan biridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Bu pasaporta işletmei unuttup telefon kitlendikten sonra başvurunca kaç günde açıyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Ulan en sonunda ben de alacam gozume giderek daha guzel gozukmeye basladi su iPhone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 N97 aldım mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 sharky said: Ulan en sonunda ben de alacam gozume giderek daha guzel gozukmeye basladi su iPhone. çok iyi. harbi çok iyi. bide başka modeli yok ya. insanın kafası çok rahat oluo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar