Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple iPhone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amerikada vatandasligi yada greencardi vardir(Diger kontrat bozulan ulkelerde olabilir) veyahut bir arkadasinin vardir, almistir contractli 1 ay sonra bozmustur kontrati 170 dolara, satiyordur simdi
Mesaj tarihi:
Bu arada ABD'de jailbreak testleri falan yapiyorlar, Turkiye'de daha yalap sulaptir tahminen

burada apple store'a goturdugunde telefonu direk herif JB testi yapiyor sen daha "a" diyemeden. basliga sonsuz hiz ve gazla giren arkadasa duyrulur yani, ne derece basarili bilmiyorum testler de.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
3 tane telefonu kaydetmek icin 3 tane pasaport lazim, son 1 yil icinde yurtdisina cikmis olmasi lazim uzerine kaydettirecek insanlarin yani, ve bu 1 yilda telefon kaydettirmemis olmalari lazim. (ve kisi basi bi telefon yine)

gumrukte sorun olacagini sanmiyorum paketlerini flan cikarirsan, ben gecen turkiye ziyaretinde sirtimda 10 milyarlik cantayla gelmistim direk.
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

3 tane telefonu kaydetmek icin 3 tane pasaport lazim, son 1 yil icinde yurtdisina cikmis olmasi lazim uzerine kaydettirecek insanlarin yani, ve bu 1 yilda telefon kaydettirmemis olmalari lazim. (ve kisi basi bi telefon yine)

gumrukte sorun olacagini sanmiyorum paketlerini flan cikarirsan, ben gecen turkiye ziyaretinde sirtimda 10 milyarlik cantayla gelmistim direk.

Pasaport kayıt işlemi sorun değil yeterki gümrükte sorun çıkmasın ama heralde çıkmaz gibi duruyo şimdilik. Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
herhangi bi iconun üstünde parnağı basılı tutunca icon dragging aktif oluyomuş, resmen inandım, lan kesin vardır diye, buldum, çok mutluyum, alttaki iconlar bile değişiyo :D

belki bilmeyen vardır paylaşıyım :P
  • Yeni Oluştur...