Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 son anda vazgecip htc hd2 aldim. iyi alet cikti windows mobile olusundan cekiniyordum ama oldukca hizli. 1ghz islemcisi saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 şimcik elime sim kilitli bi iphone gectı bunu kendım kırabılır mıyım yok sa parayı verıp bı yerde mı yaptırmak lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 hani yaparsında sen genede biyerlere ver tam olsun düzgün olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 jacabo model versiyon herşeyini söyle sana guide yapayım minik "unlocking iphone for dummies" hesabı. 100tl bayılma gereksiz yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 wi-fi üzerinden yada bluetooth kullanarak laptop a dosya aktarma programı var mı ya app store da ? iFiles diye bi program var ama klasik browser dan ip girip ordan indiriyorsun dosyaları. gene fena değil ama benim istediğim iphone dan yollıyım direk bluetooth üzerinden yada wi-fi dan bilgisayara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ABD'den bu aleti alinca, TR'de 3G falan kullanabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 kullanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 mani said: wi-fi üzerinden yada bluetooth kullanarak laptop a dosya aktarma programı var mı ya app store da ? iFiles diye bi program var ama klasik browser dan ip girip ordan indiriyorsun dosyaları. gene fena değil ama benim istediğim iphone dan yollıyım direk bluetooth üzerinden yada wi-fi dan bilgisayara. ibluetooth 3.0 firmware 3.0 kullanıyosan sorunsuz çalışıyo 3.12 de gg oldu :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 BaaL said: jacabo model versiyon herşeyini söyle sana guide yapayım minik "unlocking iphone for dummies" hesabı. 100tl bayılma gereksiz yere bekliyoruz hojam X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Eveet. Bir takim problemlerim var benim simdi. 1: Yeni laptop aldim. itunes'u kurdum, bilgisayari authorize de ettim fakat yeni sarki yukleyemiyorum bi turlu. Bu olay yeni bilgisayar aldigimda da olmustu fakat bi sekilde cozmustum bunu. Malesef ki simdi hatirlayamiyorum. 2: Artik yurtdisinda oldugum icin store accountumu da degistirmek istiyorum. UK yapiyorum fakat kredi karti soruyor. Accountu ilk aldigimda kredi karti bilgilerimi vermek istemiyorum tarzinda bi option vardi diye hatirliyorum. E o da yok simdi. Dolayisiyla kredi karti bilgilerimi girmeden country'i de degistiremiyorum. Birincinin cozumu sanki restore'a bakiyo gibi. Ama restore edersem tekrar JB, unlock falan cok ugrastiricak + aletin icindeki sarkilar bu bilgisayarda yuklu degil. O yuzden kiyamiyorum da. Ama 2. hakkinda en ufak bir fikrim yok. Daha once bunlarla karsilasip cozen varsa, suraya da iki kelam bisey yazarsa cok sahane olur. Kraliceye bile terazinizi tiklattiririm valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 manually add music and video mu ne var telefona tıkayınca çıkan sayfada ona tick atıcan muzik atmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 riglous said: ABD'den bu aleti alinca, TR'de 3G falan kullanabiliyor muyuz? BaaL said: kullanırsın Bundan emin misiniz iphone'a özel olarak? Diğer telefonlarda olmadığını biliyorum/zannediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Bathory said: Dolayisiyla kredi karti bilgilerimi girmeden country'i de degistiremiyorum. ... aletin icindeki sarkilar bu bilgisayarda yuklu degil. O yuzden kiyamiyorum da. LOL. Şu salak apple'ın ürünlerini almayın lütfen. Yalvarıyorum almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ya turkcell in kampanyasina baktim aga bu telefon 2000 liraya felan geliyo? sahibindende passport kayitli 32gb 0 lar 1300 lira gibi. kim alir ki turkcell den o zaman? bi de yenisi yaz sonu gibi bi$eyler okuduydum bi ara, dogru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 her sene temmuz agustos gibi aciklanip eylulde yenisi gelicek diye soylentiler var. su ana kadar da hep oyle oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Kendercik said: riglous said: ABD'den bu aleti alinca, TR'de 3G falan kullanabiliyor muyuz? BaaL said: kullanırsın Bundan emin misiniz iphone'a özel olarak? Diğer telefonlarda olmadığını biliyorum/zannediyorum. eed. ben turkiye'den aldim ingilterede catir catir kullaniyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 beyler iphone 2g var bende 2.2 versiyonu bir numara kaydedirken bi anda ana menuye dondu ve butun rehberim uctu gitti. Bildiginiz bir yontem varmi contact list geri alabilmem icin. Itunes da restore yapiyim dedim ama restore and uptade olayina giriyor bende suan jailbreak fln ugrasmak istemiyorum. varmi tavsiyesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Bathory said: Kendercik said: riglous said: ABD'den bu aleti alinca, TR'de 3G falan kullanabiliyor muyuz? BaaL said: kullanırsın Bundan emin misiniz iphone'a özel olarak? Diğer telefonlarda olmadığını biliyorum/zannediyorum. eed. ben turkiye'den aldim ingilterede catir catir kullaniyorum valla. İyi de Amerikadan bahsediyoruz. Tv yayını olduğu gibi 3g frekansı da farklı. Bölgesel olarak farklı üretiliyor hatta telefonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 calisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 akila dediyse doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 fakat 3g ile 3gs arasindaki farklar? 10 dakika sureniz var, sureniz ba$ladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 gs daha hizli, video kaydi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ve 47 saniyelik yeni forum rekoru ile $ukru karde$imiz yari$mayi kazaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 yipppeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 hLL team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar