Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple iPhone

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

Disappear said:

bu sabah biraz denedim ama baya beklemek gerekebiliyomus. yarin arabada deniyim bakiyim nasi olcak.

bu arada gps olayini cozmek icin locationd klasorunu cache den silmek, network settings e reset atmak yollarini denedim. su an push fix i deniyorum.

edit: pushfixte calismadi. yarin acik alanda deniyim, insallah olur artik yapcak bisi kalmadi heh.
açık alanda olman lazım. yurtta proje için kıvranıyoduk 10 dk da yer bulmuo diye geçen sene. evde terasta deneyeyim dedim 1 sn sürmedi bulması..
Sosyal ağlarda paylaş

ben ayfon 3g yi alalı 3-5 ay oldu.hep kendi kendime çözmeye calıstım bikaç sorum var :)

100mb lık 9 tl olan internet paketim var

şimdi bu edge surekli açık.3g ilede nete giriyorum.ama face msn harici internete pek girmiyorum.herhangi bi yere girmeden bile sadece edge açıkken para giriyor mu bize :)

ortalama 100 lira ödediğim için hiç edgeden mi falan mı diye düşünmedim :)

bide mutlaka kullanmalısın dediğiniz free app nedir.ben ihurriyet ebudddy falan harici bişi kullanmıorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Evet malesef iphone için edge açık olursa mutlaka sorun oluyor istem dışı veri alışverişi gerçekleşiyor. Bu sizin için sorun olucaksa sbsettings den kapatmaklazım. JB'li değilse veya sbsettings yoksa Ayarlar / Genel / Ağ / Hücresel veri Ağı / altındaki internet yazan yere "inernet1" yazın yada nebiliyim "interne" yapın. (daha sonra girmek isterseniz düzeltmesi kolay olsun diye)Böylece veri transferi engellenmiş olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben yaz sonunda babamla bi telefon alışverişine çıktım da 3gs'e o para hakkaten verilmez. 3g alabilirsin ama 1000 liraya mesela sözleşmesiz olarak gittigidiyordan falan. Yok illa sözleşmeli alırım diyosan 1700 falan oluyo toplamda ki yine çok. Ama ay ay bölünüyo tabi ve interneti de kullanacaksan hizmet olarka karşılığını alacağından fazla sorun olmaz sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...