kgns Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Disappear said: bu sabah biraz denedim ama baya beklemek gerekebiliyomus. yarin arabada deniyim bakiyim nasi olcak. bu arada gps olayini cozmek icin locationd klasorunu cache den silmek, network settings e reset atmak yollarini denedim. su an push fix i deniyorum. edit: pushfixte calismadi. yarin acik alanda deniyim, insallah olur artik yapcak bisi kalmadi heh.açık alanda olman lazım. yurtta proje için kıvranıyoduk 10 dk da yer bulmuo diye geçen sene. evde terasta deneyeyim dedim 1 sn sürmedi bulması.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 ha evet unutmusum burayi. acik alanda cekti. navigasyon programi varmi onereceginiz? iGo guzel ancak cok takiliyo, tomtom'u denicem ama sunu dene dediginiz varsa ona da bakarim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ben ayfon 3g yi alalı 3-5 ay oldu.hep kendi kendime çözmeye calıstım bikaç sorum var :) 100mb lık 9 tl olan internet paketim var şimdi bu edge surekli açık.3g ilede nete giriyorum.ama face msn harici internete pek girmiyorum.herhangi bi yere girmeden bile sadece edge açıkken para giriyor mu bize :) ortalama 100 lira ödediğim için hiç edgeden mi falan mı diye düşünmedim :) bide mutlaka kullanmalısın dediğiniz free app nedir.ben ihurriyet ebudddy falan harici bişi kullanmıorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 yok aga geçmez 100 mb ı çünkü bende senin gibi kullanıyorum 1 senedir daha geçmedi. indirceksen tap tap revenge 2 :D feci sarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bu ayfonda edge'i komple kapatamiyo muyuz? her program acisimda sormadan internete baglanmasina hasta oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Evet malesef iphone için edge açık olursa mutlaka sorun oluyor istem dışı veri alışverişi gerçekleşiyor. Bu sizin için sorun olucaksa sbsettings den kapatmaklazım. JB'li değilse veya sbsettings yoksa Ayarlar / Genel / Ağ / Hücresel veri Ağı / altındaki internet yazan yere "inernet1" yazın yada nebiliyim "interne" yapın. (daha sonra girmek isterseniz düzeltmesi kolay olsun diye)Böylece veri transferi engellenmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 jb yok, dediklerini yaptim tesekkur ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 telefon numaralarını yedekleme şansım varmı? Varsa nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 iTunes'a taktığında backup alabiliyorsun. Komple backup alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hadi onu yaptık diyelim peki ben başka bi telefona geçince numaraları nasıl alıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 outlook ile sync edebilirsin. fakat yeni telefona teker teker girmen gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bu siralar telefon degistirecegim n78 kullaniyorum fakat sözlesmem bitiyor yeni telefon gelecek bu ay kararimi smartphone ayarinda telefonlar arasinda yapmak istiyorum hepsini arastirdim bir cogunu denedim iphone gibisi yok fakat 3gs cok pahali onun yerine 3g alsam beni 1 sene idare eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ne amaçla kullanacağına bağlı. Ben hala 2g iphone kullanıyorum gayet de memnunum. Başka telefon da kullanamam heralde bundan sonra. 2 gündür eski bi nokia kullanıyorum ecburiyetten, tuşlu muşlu böyle kabus gibi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 internette gezinecegim birde app oyun vs kuracalarim ama asiri derece kasacagimi sanmiyorum en önemli olayi internet ve müzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Yani 3gs'in ne kadar farkı var bilmiyorum 3g'den ama internet kullanımı olarak gayet yeterli bir telefon 3g. Al tepe tepe kullan yani =) müzik desen zaten ipod sonuçta sormamak lazım (:P) harika applicationlar oyunlar falan gördüm arkadaşta, oda kurtarır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 sadece tek sıkıntım oyunlarin applarin felan sen 3g kullaniyorsun git 3gs al demesinden korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Sanmıyorum fazla programda öyle olacağını ya, 3g'nin de versiyon güncellemesini yapınca sorun olmaz sanırım. Ama tam bilen biri söylese daha iyi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 öyle veya böyle 3g olanini alacagim 3gs gercekten benim kriterlerime göre cok ucuk bir fiyata sahip onun yerine bir ton sey yaparim ben =) bilen birini bekliyorum yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Ya ben yaz sonunda babamla bi telefon alışverişine çıktım da 3gs'e o para hakkaten verilmez. 3g alabilirsin ama 1000 liraya mesela sözleşmesiz olarak gittigidiyordan falan. Yok illa sözleşmeli alırım diyosan 1700 falan oluyo toplamda ki yine çok. Ama ay ay bölünüyo tabi ve interneti de kullanacaksan hizmet olarka karşılığını alacağından fazla sorun olmaz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 türkiyede olmadigimdan fiyatlar o kadar ucuk olmayacak bende bakalim sözlesmemin bitmesine tam bir hafta kaldi sonra alacagiz bir sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Abi o zaman direk git 3g al yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 3gs diye diye yenisini duyuracaklar neredeyse ağustos gibi de cikar heralde. Daha kimsenin elinde görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 3gs satılmıyor mu halen ya türkiye de ? bulamıyorum istanbulda bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Hepsiburada Off fiyata bak 2.219,59 TL Ben 1080 TLye aldım, aradaki fark 1139 TL !!! Saçmalık valla saçmalık başka bişey değil.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 3gs gerelsiz pahalı bi telefon. Cidden gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar