Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 musteri hizmetlerini arıcaksın.arkadaşım iphoneum bozuldu diceksin.onlarda evine mini cooperlı bi adam gondererek telefonunu teslim alcak.yerine kullanman için baska bi telefon vercek.15 gun içinde teslim edecekler telefonunu sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Selamlar benim iphone ile ilgili bir sorunum var yer olarak burası uygun olur sanırım Iphone'un ekran koruyucusunu için kullanılan şifreyi unuttum bu şifreyi resetlemenin yada itunes üzerinden değiştirmenin bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Cintonik said: musteri hizmetlerini arıcaksın.arkadaşım iphoneum bozuldu diceksin.onlarda evine mini cooperlı bi adam gondererek telefonunu teslim alcak.yerine kullanman için baska bi telefon vercek.15 gun içinde teslim edecekler telefonunu sana. boyle bi hizmetleri yokmus soylediklerine gore.. napayım ne kadar cirkinleseyim bu adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 platinium üyelere var o hizmet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 nuwanda said: Cintonik said: musteri hizmetlerini arıcaksın.arkadaşım iphoneum bozuldu diceksin.onlarda evine mini cooperlı bi adam gondererek telefonunu teslim alcak.yerine kullanman için baska bi telefon vercek.15 gun içinde teslim edecekler telefonunu sana. boyle bi hizmetleri yokmus soylediklerine gore.. napayım ne kadar cirkinleseyim bu adamlara GenPa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Photoshop Mobile geliştirilmiş iPhone için: http://thenextweb.com/2009/10/09/adobe-launches-official-photoshop-iphone-app/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Çıkmadı gitti 3.1 JB de ya bekle bekle fenalık geldi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 yeni gördüm 3.1.2 çıkmış bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Sırf navigasyon programları el yaktığından JB'lemiştim de, 3.1 JB işini biraz daha beceremezlerse geri dönmek zorunda kalıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 ZaugnaKhaldun said: Photoshop Mobile geliştirilmiş iPhone için: http://thenextweb.com/2009/10/09/adobe-launches-official-photoshop-iphone-app/ Türkiye app. storeda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Churel said: Çıkmadı gitti 3.1 JB de ya bekle bekle fenalık geldi artık http://www.ingilizanahtari.com/iphone-genel/14181-2g-3g-3gs-3-1-2-custom-firmware-jailbreak.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 mobil ps ne gerekki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mayhem said: Churel said: Çıkmadı gitti 3.1 JB de ya bekle bekle fenalık geldi artık http://www.ingilizanahtari.com/iphone-genel/14181-2g-3g-3gs-3-1-2-custom-firmware-jailbreak.html Evet çıktı. O gece sabaha kadar uyumadım zaten twitter başında refresh, ha çıktı ha çıkacak diye... ama winterboard ile sbsettings çalışmıyor neden acaba diğer herşey ok bi sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 3gs e sim unlock nasil oluyor ? biri pm fln atsa bana cok makbule gececek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 daha bugun aldım 3gs ı oyle bıkac uygulama yukledım muzık fılan attım ama tam anlamıyla kavrayamadım telefonu yenı bır kullanıcıya ne yapmasını öğrenirsiniz jb leyınce ne olup bıtıyor bı anlatabılır mısınız? tavsılerınızı alıyım bıde beleş e halledebılcegım navigasyon programı yok mu ? edit : bide bide bu multitasking benı azıcık sınır ettı , jb leyınce multı yapabılıyormuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 3g ve 3gs lerin çiplerindeki özelliği aktif ederek radyo uygulaması geleceği konuşuluyor bir sonraki update ile. bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 arkadaşlar kusra bakmayın çok fazla mesaj olmuş cevabımı bulamam diye soruyorum, önceki sayfalarda cevabı varsa kusra bakmayın; amerikadan iphone alacak olsam, türkiye'de kullanacak olsam, bunun unlock işi hani sim kartı falan varya o iş nasıl oluyo tam olarak bilen biri lütfen anlatabilir mi acil:S kaça patlar, kim yapar , riski nedir , bunla ilgili herşeyi bilmek istiyorum sanırım ne sormak istediğimi anladınız.. teşekkürler, ve özür diliyorum tekrar cevabı varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Henüz 3.1 için unlock çıkmadı şuan satılan cihazlarda 3.1 olduğu için alırsan unlock çıkana kadar beklersin onun dışında bi olayı yok program çıkınca yapıcaksın ama ne zaman çıkar tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 nasıl pek bişeyi yok hiçbişey anlamadım.. nereye gidip yaptırıyoruz, riskli midir, kaça patlar, biraz detay lütfen bu olayla ilgili herşeyi bilmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 kendin yapiyosun birader, bi yere gitmene gerek yok, son versiyon icin cikmamis daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 saolun yardım için:'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 unlock le jailbreak farklı şeyler , yani bi iphoneyi jb yapıp da unlock yapamadığın olabilir aynı şu an benim başıma gelen gibi. unlock basebandle alakalıdır jb os mac ile. eğer base bandın 05.11 ya da 05.09 ise bunların daha unlocku cıkmadı ama eğer 05.08 ise unlock yapabilmen mumkun. ya bekleyeceksin ya da 75 euro'ya offical unlock var itunes'dan yapabilmen mümkün. ben açıkcası beklemeyi uygun görüyorum diğer 2g'mi kullanıyorum ekranı kırık mırık ama çalışıo , acelem yok valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 3.1.2 3g kullaniyorum, google maps falan yerimi buluyo (cok az bi sapmayla) ama iGo veya TomTom gps fix alamiyo. google maps te veya diger yer belirlemeyi kullanmak isteyen programlar dogru calisirken, hic bi navigasyon programi calistiramiyorum. acaba gps fix yerine triangulate mi yapiyo alet. varmidir bunun bi cozumunu bilen? ps: jailbreak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 yep google maps antenlerin yerinden ortalama bir yer cikartiyor eger GPS cekmiyor ise. ornegin bende motion x gps var ve evin icinde calismiyor cunku gokyuzunu net bir sekilde gormek zorunda ama google maps yerimi sapma ile de olsa buluyor. bayagi bir sapma ama golun icindeyim su anda :) istersen birde acik gokyuzu altinda dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bu sabah biraz denedim ama baya beklemek gerekebiliyomus. yarin arabada deniyim bakiyim nasi olcak. bu arada gps olayini cozmek icin locationd klasorunu cache den silmek, network settings e reset atmak yollarini denedim. su an push fix i deniyorum. edit: pushfixte calismadi. yarin acik alanda deniyim, insallah olur artik yapcak bisi kalmadi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar