wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 abi 40 sn yeterde artar bile, saatlerce müzik mi dinliceksiniz, ben 5. sn de kapatıom bile sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 aquila said: itunestan yapiliyo ringtone, google it. eğer storedan alırsan ringtone a çeviriyor. ama gene 40 saniye oluyo maksimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 İstanbul sınırları içinde Turkcell kontratlı iPhone 3Gs 16gb siyah/beyaz satan Turkcell Bayi/İletişim Merkezi/Abone Merkezi/Extra bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 En son update den sonra hizlandi ve daha mi az pil harciyor ? Yoksa psikologmuyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 öyle deniyor ama resmi bir açıklama yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 kgns said: İstanbul sınırları içinde Turkcell kontratlı iPhone 3Gs 16gb siyah/beyaz satan Turkcell Bayi/İletişim Merkezi/Abone Merkezi/Extra bilen var mı? up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 kgns said: kgns said: İstanbul sınırları içinde Turkcell kontratlı iPhone 3Gs 16gb siyah/beyaz satan Turkcell Bayi/İletişim Merkezi/Abone Merkezi/Extra bilen var mı? up Kontratlı arama boşuna yok, yeni parti mal gelene kadar yok heryere telefon braktım gelince arıyacaklar. Kontratsız bulunabiliyor sağda solda fiyatlar çok değişiyor bildiğin karaborsa olmuş, beklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 sabancidan biri de 1500 a kontratsiz siyah satiyordu istyorsan kgns. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 gelen sms i saklayan hani lak diye ekranda cikmasini engelleyen ve istenilen gelen cagrilari engelleyen bir application var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 nuki said: sabancidan biri de 1500 a kontratsiz siyah satiyordu istyorsan kgns.şu ülkede insanlardan eşya satın almam teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 delimanyakcapkin said: gelen sms i saklayan hani lak diye ekranda cikmasini engelleyen ve istenilen gelen cagrilari engelleyen bir application var mi? smsleri engelleyebiliyorsun. settingsde sms kismini bulup preview secenegini kapatman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 cok cabuk tukeniyor iphone. gelen yeni iphone 3g s geldigi gibi bitmis cogu yerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 dün İstanbul'da yaklaşık 20-25 turkcell extra aradım. hiçbirinde yok. ne zaman gelecek tekrar bilmiyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 delimanyakcapkin said: gelen sms i saklayan hani lak diye ekranda cikmasini engelleyen ve istenilen gelen cagrilari engelleyen bir application var mi? JB edersen iBlacklist var, etmezsen yok ve hiçbir zaman olmasına imkan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 kgns said: dün İstanbul'da yaklaşık 20-25 turkcell extra aradım. hiçbirinde yok. ne zaman gelecek tekrar bilmiyolar... turkcell extra'ları bilmiyorum fakat teknosa, vatan ve bimeks gibi yerlere bayramdan sonra gelecekmiş. turkcell yerine vodafone düşünürsen belki vodafone shop'larda da bulabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 yok turkcell ve kontratlı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 şimdi gidip iphone 3gs almaya kalksam kontratlı olarak turkcell veya vodafone'dan hangisini tavsiye edersiniz? konuşma ve sms olarak vodafone ağır basarken turkcell'de 4 gb'lık kota ağır basıyor. vodafone alsam 1 gb'lı kota yeter mi sizce? yada şöyle sorayım, siz ne tür işlemler yapıyorsunuz ve yaptığınız bu işlemlere göre ne kadarı doluyor 4 gb'ın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 iphone'da yapacağın işlemler için 200mb bile yeter. bilgisayarla birlikte kullanacaksan diye o paketler büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 1 gb lık kota hergün 50 tane youtube dan video izlemessen kolay kolay bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 gps ide yoğun bi şekilde kullanıcaksan 1gb yetmez. haritayı google dan indiriyo çünkü her seferinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 offline maps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Google maps online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 offline maps kullanın dedim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 iphone 3g var elimde. itunes a baglanip hesaba girdigimde sorun cikarmiyor fakat telefon uzerindeki apple strore girdigimde hesabimin olmadigini itunes a baglamami soyluyor. ne yapmam gerekiyor? nasil hesap tanitiyorum telefona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 turkcellden aldıgım iphone3g bozuldu garip bir sekilde, naapmam lazım simdi turkcell bayiisine mi goturucem napıcam biri yardım edebilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar