Buyse Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 buldum ükü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Baggio said: Parayla satılıyor mu bu, başladı mı yani? Hala sırf kontrat mı yoksa? Edik: "bu" = 3GS. iki turlude satisi mevcut :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 acaba amerikada unlocked satilan yer varmidir. kasimda 1 haftaligina amerikaya gidecem is icin, o arada almak istiyorum ama dukkanlarin hepsi kontratli satiyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 nerden bulurum peki akila bey. arastirmaya nerden baslanir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 onu unlocked alacaksin, sonra gelip turkiyeye internet icin ayda 30 lira odeyeceksin. bkz perhiz vs lahana tursusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Apple store'da vardır kontratsız apple.com'da olduğuna göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 iphone aldımda geçen hafta bikaç sorum var.. msn için hangi program iyi? bu iphone da office dosyalarını açmak için bi program var mı (word exel powerpoint yeterli)? bide öyle size ilginç gelen şu olmazsa olmaz dediğiniz oyun vb. programlar varsa önerebilceğiniz onlarada bi bakıyım. tabi bunlar ücretsiz olursa tadından yenmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 gereksiz pahalı geldi gözüme benim 3gs. millet zenginlik göstergesi olarak kullanıyor o derece. alet şahane tabi orası ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Redogski said: iphone aldımda geçen hafta bikaç sorum var.. msn için hangi program iyi? bu iphone da office dosyalarını açmak için bi program var mı (word exel powerpoint yeterli)? bide öyle size ilginç gelen şu olmazsa olmaz dediğiniz oyun vb. programlar varsa önerebilceğiniz onlarada bi bakıyım. tabi bunlar ücretsiz olursa tadından yenmez :D ofis dosyalari mail ile geldiyse direkt acabiliyorsun. ama editleyemiyorsun. oyle bir ihtiyac duymadim simdiye kadar ama program tavsiye edebilecek varsa super olur. google docs'ta bile editleyemiyorsun su anki haliyle. benim tavsiyelerim (ucretsizler) chat icin - ebuddy, im+, skype ayrica facebook not icin - evernote ve to do's oyun olarak - paper toss, unblockme free, lux touch, tap defense, utility olarak - fakecaller ve 9-toolbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 3.1 de gelen yeniliklerden bazıları. henüz beta aşamasında ama. WIFI geliştirildi Açılış hızı ve diğe bazı hızlandırma işlemleri İconları taşıma öncesi titreşimle uyarma Videoları edit ettikten sonra eskisini silmeden saklama Amerika'da MMS'nin aktiv edilmesi de sözkonusu Safarinin sahte sitelere karşı uyarması Bulgarca klavye Sesle yönetmenin artık bluetooth üzerinde de çalışması Pil ömrünün uzaması I-tunes strore düzenleme Voice over üzerinden engelliler için düzenleme...Home tuşuna 3 kez basılması suretiyle yüksek contrast moduna geçiş. Ayrıca video edit için yeni butonlar. Videonun yüksek kaliteli bir şekilde e-maile aktarılması Ne kadar veri alınıp gönderildiğini gösteren ekran http uzantılı canlı yayınları destekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Cintonik said: Pil ömrünün uzaması Ne kadar veri alınıp gönderildiğini gösteren ekran Bu ikisine sevindim en çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Mum_Chamber said: Redogski said: iphone aldımda geçen hafta bikaç sorum var.. msn için hangi program iyi? bu iphone da office dosyalarını açmak için bi program var mı (word exel powerpoint yeterli)? bide öyle size ilginç gelen şu olmazsa olmaz dediğiniz oyun vb. programlar varsa önerebilceğiniz onlarada bi bakıyım. tabi bunlar ücretsiz olursa tadından yenmez :D ofis dosyalari mail ile geldiyse direkt acabiliyorsun. ama editleyemiyorsun. oyle bir ihtiyac duymadim simdiye kadar ama program tavsiye edebilecek varsa super olur. google docs'ta bile editleyemiyorsun su anki haliyle. quickoffice var, bayaa birsey yapabiliyor, 15 dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Kendercik said: Apple store'da vardır kontratsız apple.com'da olduğuna göre. apple store'lar satmıyor kontratsız. apple.com'da da göremedim ben kontratsız satış seçeneği aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Benim kıtlığım öyleyse, pardon. Aram apple ile hiç iyi olmadı, web sayfasını bile anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 elime jb li bir iphone 2g geçti, bunun unlock olup olmadığını nasıl anlıyabilirim? restore yapmak istiyorum, jbnin gitmesi çok önemli değil ama sim unlockla uğraşmak istemiyorum. birde jb yapmadan sim unlock mümkün mü onuda soruyım arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 restore edersen hem jb gider hem sim unlock gider. restore ettikten sonra ise ilk önce jb yapıp menüyü açtıktan sonra unlock işlemini yapman gerekir bu sebepten dolayı jb olmadan unlock yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 unlock olup olmadığını nasıl görebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Kendercik said: Benim kıtlığım öyleyse, pardon. Aram apple ile hiç iyi olmadı, web sayfasını bile anlamıyorum. estağfurullah :) bende şaşırdım eğer varsa kontratsız olarak abd'den almak isteyebilirim çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2009 ufak bir test yaptım, merak edenlere :)iPhone ile Turkcell 3G Speedtest sonucu Bursa İstanbulN97 ile Turkcell 3G Speedtest sonucu Bursa İstanbulps: cihazlar usb kablosu ile internete bağlanmıştır.1024 kbps ile TT adsl Speedtest sonucu Bursa İstanbuledit: adslide ekleyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Perspective said: Bende yeni i̇phone 3gs aldım gece yatarken pil 80% de idi sabah baktım şarj bitmiş normalmi bu , normalde ne kadar dayanıyor full batarya acaba ? ekranı yanar döner ışıkları açık müzik fln acık bırakmadıysan normal değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 3.1 le gerçekten bariz şekilde pil ömründe bi uzama var. benim gene bi sorum daha var :). normal ringtone lar maksimum 40 sn olabiliyo ve alarmdada ringtone seçebiliyosunuz ama ben herhangi bi müziği alarm yapmak istiyorum(tamamını). bunun için önerebilceğiniz bi program var mı? bazı programlar yükledim ama işe yaramadı programı hep açık tutmak gerekiyor fln oda pilden yiyor. hem istediğim müziği koyucam hemde sürekli açık olmasına gerek olmıyan bi program arıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 itunestan yapiliyo ringtone, google it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 naparsa yapsın 1dk olabiliyor diye hatırlıyorum en fazla. 40 sn olmaması lazım yani. ama ben apple'ı tanıyorsam jailbreak vs yöntemleri dışında yapamazsın dediğin şeyi. (tabi ayrı bir program olmasın demişsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 abi 40 saniye oluyo maksimum jbde bile bulamadim ben caresini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar