Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 turkcell'den de alirsin vodafone dan da .ikiside kontratsiz veriyor ama parasını bilmiyorum. Yalnız iphone 3gs bende hayal kırıklıgı uyandırdı. Çift kamera koymamış adamlar. Tek farkı işlemcisi.... Madem bizi geçebilen yok milleti sömürelim der gibi bir model gözüktü gözüme 3gs.... Ama sevindim hiç olmazsa bizim telefonların fiyatı az düşer 2.elde :D gelecek sene güzel birşeyler bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 vatan ve teknosa'da da kontratsiz olarak satiliyor. telefonun dizaynini korumak adina bence on kamera konulmamis. bence cok buyuk bir eksiklikte degil sanki 7/24 lazim olan birsey. 4-4,5 sene once 3g destekli ve cift kameraya sahip nokia 6680 aldim ama kamerasini 3g basladigindan beri 1 yada 2 kere kullandim. iphone 3g s'in islemcisi cok guclu bir islemci. normal iphone 3g'ye cok rahat fark atiyor. ustune ustuk video kaydi, pusula vb. ozelliklerde bence gayet guzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Turkceller 16gb lıgı 1600 e satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 3g nin fiyati da dusmus mu peki 3gs gelince? kontratsiz fiyat cok pahali bence burda 500 dollara veriyor at&t sanirim kontrat uzatmadan eski uyelerine diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Hepsinin paket fiyatları aynı da peşinat gibi ödenen meblağ değişiyor sanırım modele göre. Sitesinden bulabilirsin detaylı bilgiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 iphoedaki resimleri bilgisayara atmanın yolu varmı face konulmadan. Hani varsa programın adını bana öm yoluyla atabilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bağladığın zaman direk açılıyo resimlerin olduğu dosya, sürükle bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Spiegel said: 3g nin fiyati da dusmus mu peki 3gs gelince? kontratsiz fiyat cok pahali bence burda 500 dollara veriyor at&t sanirim kontrat uzatmadan eski uyelerine diye biliyorum evet, 3g olan modelin fiyati 3g s'e gore dustu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/iphone-3gs-kampanyasi.php baya iyi gibi. ben bile alırım bu fiyatlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 o paketlerde internet 1gb ama saka gbi. bu aletin olayi internet zaten 3g fln da geldi 1gb kota sakata getirir insani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 kota aşımı 100mb/5 lira. çok değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Maps uygulamasında Türkiye için yol tarifi gelmiş. Daha doğrusu Google Maps'e gelmiştir, biz de iPhone üzerinde kullanabiliyoruz diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 nasil oluyor o yol tarifi isi ben cozemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 turkcellden veya vodafonedan alan varmı? hangisi en uygun kontrat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ekşide vodafon çok daha ucuz diyordu turkcell'e göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 e 1 gb net sorun yaratmıomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 e en çok parayı versen bile o kadar kota var. zaten 1gb a kadar bedava. geri kalana veriosun para. turkcell'de kota kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 4gb ama turkcell in gunluk konusma dk sı berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 http://www.turkcell.com.tr/kurumsal/cihazlar/iphone/iPhonepaketleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 3gs alan oldumu?Videodan baska özelligi yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 hız konusunda baya fark varmış sanırım. fps vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 değişmişmi turkcell sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Hız olarak çok ciddi fark var onun dışında bir fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Parayla satılıyor mu bu, başladı mı yani? Hala sırf kontrat mı yoksa? Edik: "bu" = 3GS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 vodafon da değişmiş 3000 dk bedavaydı 300dk yapmışlar. heyallam. almıom anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar