Mille Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Bazen gelen aramalari gostermiyor telefon, calmiyor bile sonrasinda "aradim, acmadin" muhabbeti oluyoda e gorunmuyo bile aradigi.Baska arkadaslarada sordum varmis ayni problem Baska rastlayanlar var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 girerken kaydettirme nası oluo? bide gümrüksüz geliceği için kayıtta problem çıkabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Girişte yapmanıza gerek yok kayıdı. Giriş yaptıktan yani daha dogrusu telefona sim kardı takıp kullanmaya basladıktan en gec 10 gun sonraya kadar 10YTL karşılığı turkcellden falan (veya servis saglayıcınız kimse ondan) pasaportunuzla birlikte gidip kayıt yaptırabiliyorsunuz. Genelde 24 saat ile 8 gun icerisinde acılıyor. Benimki 36 saatte açıldı ki ben kayıt yaptırmamıştım 10. gun kilitlenmişti :P sonra kaydettirdim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Son 6 ay içinde aynı işi yapmamış birinin pasaportu yeterli galiba kayıt için, illa girerken değil evet yanlış söylemişim onu. Mille o dediğin olmuyor da, bazen durduğu yerde 10 saniye çekmediği oluyor telefonun, çekiyor gözüktüğü halde. Kimaramış mesajı geliyor telefon açıkken, arayan bir daha denerse bu kez çalıyor falan, garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Artık 2 yılda bir pasaporta telefon işletilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Mille said: Bazen gelen aramalari gostermiyor telefon, calmiyor bile sonrasinda "aradim, acmadin" muhabbeti oluyoda e gorunmuyo bile aradigi.Baska arkadaslarada sordum varmis ayni problem Baska rastlayanlar var mi? at&tyle ilgili bi problem o. gecenlerde de visual voice mail sistemi cokmus kimsenin haberi yok, voicemailler gelmiyomus telefona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Yok abi dondum ben.d Turkiyede oluyor yani olay ps;at&t kadarda illet bi sirket gormedim hayatimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Sonunda 3gsme kavuştum arkadaşlar biraz sorunlu oldu arkadaşı hava alanından al eve bırak, yolda bide yemek ısmarlattı tabi kendisi. Üstelik bavulları da taa 6. kata kadar taşıttırdı ondan sonra aa kaybolmuş numaraları falan max eziyet için kendisine teşekkür ediyorum :) Birde Şunu almayı düşünüyorum varmı daha önce kullanan yada altarnatif tavsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Baktığın kılıf çok kullanışlı ve güzel. Ama tıpkısının aynısının gogo markalı olanları www.elmasepeti.com da satılıyor. yurt dışından kargo bekleme + kazık fiyat derdin olmaz en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 beyler bizim bu meretle görüntülü konuşabiliyomuyuz? hani onlar bizi görmesinde biz onu görelim :D vizyonteledeki laf geldi aklıma böyle diyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 hayır =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ya bi ara ayna muhabbeti vardı :D apple marka dalga geçmek için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 3gs hizini merak edenler icin http://www.youtube.com/watch?v=rGof1tPqIBE yaptiklari son 2 test bizi neredeyse hic ilgilendirmiyor. keske ayni wifi uzerinden yapsalarmis da rendering speed filan hakkinda bir fikrimiz olsaymis ek: wifi testi de ekleyeyim 3gs vs 3g olarak http://www.youtube.com/watch?v=HMH0W1_Wm2c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 3gs nin turkiye fiyati hakkinda bi bilgi varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 3g ayagına kaynattılar 3gsyi arada operatorler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Churel said: Sonunda 3gsme kavuştum arkadaşlar biraz sorunlu oldu arkadaşı hava alanından al eve bırak, yolda bide yemek ısmarlattı tabi kendisi. Üstelik bavulları da taa 6. kata kadar taşıttırdı ondan sonra aa kaybolmuş numaraları falan max eziyet için kendisine teşekkür ediyorum :) Birde Şunu almayı düşünüyorum varmı daha önce kullanan yada altarnatif tavsiye? cihaz ordan kırık mı geldi yoksa orada bir mağazadan satın alınmış olarak mı geldi ? sim lock vs ile uğraştınmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 turkcellin kampanyası var iphone la ilgili ordaki makinaları o fiyata almaya degermi şu http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/iphone3G/iPhonepaketleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Arkansis said: cihaz ordan kırık mı geldi yoksa orada bir mağazadan satın alınmış olarak mı geldi ? sim lock vs ile uğraştınmı ? Hayır AT&T simlock vardı üzerinde, at&t den alındı sonra ultrasnow, jailbreak vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 iphone için mobiltv uygulaması var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 simdi 3g iphoneu, turkiyede kullanmak icin yapmam gerekenler neler? yasaksa ozelime gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 yasak degilde, cok cazip soyledin geliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 gitti lan telefondaki hersey, hay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 unK said: iphone için mobiltv uygulaması var mı? henüz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 //kişisel mesajlarımızı ömden gönderiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 bu arada yeni update geldi 3.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar