Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyon Beşiktaş, inanmıyorsan gir bak

Llama

Öne çıkan mesajlar

şimdi geldim eve. mükemmeldi herşey, sahaya girenler dışında inanılmazdı gerçekten. hele ernst ve cisse nin turdaki tribünlere gitme şovu çok güzeldi.

bu sene bu kadro ile söke söke şampiyon olmak büyük başarı, kupada cabası.

o kadar dalga geçtiğimiz fenerin 4. olmasıda gerçekten komik :D

ilk 6 daki takımlardan sadece gs ye yendik ama sadecede 2 maçta fenere yenildik :D

ŞAMPİYON OLDUK İŞTE BEŞİKTAŞIM BU SENE
K. İŞTE CİMBOMABA FENERE

LALALALAAAAY LALALALALALAAAYY

tribünlerde şey süperdi.

üç üç üç diye bağırıp gol sevinci yaşama filan ahahaha

dipnot: seneye bu lig bitmez. polis olmadan özel güvenlik hiç bişey yapamıyor hatta yapmıyorlar filan yani. çok olay çıkabilir

edit: bu arada hala yıldız muhabbeti yapan insanlar var. bırakın şu sidik yarışını allaşkına ya. hala oralarda mısınız ya ahahah

stad inanılmaz doluydu, girişimiz çok zor oldu, sağolsunlar yeni açık için bir kapı filan açmışlar ama olduğumuz yer çok rahattı.

dün meydandan bjk bayrağı sökmüştüm 2 tane, bugünde zaman olsaydı merkeze gidip yeni bayraklardan aşırmak istiyodum dsada

dünden elimde efsane videolar var paylaşıcam onları bi ara
Sosyal ağlarda paylaş

hiç beceremiyoruz bu işleri barcelona nın şampiyonluk kutlaması ne güzeldi hiç bir yönetici yoktu sahada
bütün futbulcular teker teker konuşma yaptı kimse sahaya girmedi.

bizde yöneticiler sahada saçma sapan şarkıcılar saatlerce bangır bangır çalan şarkı sahaya dalan seyirciler. kupa verilme törenide iyi değilde. sonuçta en önemli ve unutulmaz an kupayı kaldırma anıdır ama başarılı olmadı.
yazık bu sadece beşiktaş için değil bütün kulüpler için geçerli.

meşale şov güzeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Otedengelen said:

euhe turk futbolcularin konusma yapabilme kapasitesi kisitli, son senelerde kendilerini gelistirmis olsalar da, o yuzden oyle bir toren beklemek anlamsiz.

en azından denizli , demirören ve oyunculardan biri konuşabilirdi. abuk sabuk metihyeler düzeceklerine.

kupanın verilişi çok kötüydü ; senelerdir görüyoruz , en son şampiyonlar liginde gördük ne kadar güzel sahneler kuruluyor (ki para değil bu olaylar , bildiğin maket).

cidden çok geriyiz ülke olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Güzel evirip çevirmişsin lafı da, biz "BJK neden başvurdu" ya da "BJK söküp atsın" demiyoruz zaten (ben biraz yakışmadığını düşünüyorum orası ayrı da, genel kanıyı diyorum). Ortada federasyonun onayladığı bir haksızlık var sonuçta, konu bu. Belirlediğin periyodun dışından şampiyonluk sayacaksan bunu bütün dünya ligleri gibi yaparsın, yok saymayacaksan da hiçbirini saymazsın. "Avrupa'da temsil etmiş" diye bahane mi olur, sanki 1959 öncesi tek Avrupa'ya giden BJK.
en başından alınsa zaten beşiktaşın işine gelir. fb-gs en üstte beşiktaş 3. geyikleri biter zira 2. sıraya çıkıyor beşiktaş

ha ama 57-58le öncesinin farkı var. 59daki sistemle 57-58deki sistem tamamen aynı. üçü de türkiye ligi. 57-58i saymayacaksan 59u da saymayacaksın bu kadar basit. ben istedim oldu mantığı kabul görmez görmemeli. 1960lardan beri de beşiktaş bu yüzden itiraz ediyordu en sonunda hakkımızı aldık
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada kupa töreni coşkuluydu ama diğer ülkere göre başarısızdı o ayrı ama bizim tünel yeni açığın orda, nerden çıkarıcaksın ki futbolcuları başka? Bir de şu var; normalde ordan platforma gidene kadar futbolculara tezaruhat yapılırddı ama sağolsunlar müziğe öyle bir abandılar ki bunu yapamadık. Yapanların ki de duyulmadı. Sadece Toraman'da kıstılar müziği.

Barcelona'nın kutlamalarında da pique zıpla zıplamayan madrid li tarzı bişey demiş, başkan kepaze olmuş zıplarken haha adam coşmuş filan puyol gelip mikrofonu alıp tamam yeter bu kadar filan demiş haha koptum.

@sinad: gol kaçırma bile yaptılar hahaha

5 5 5 5 aaaahhhh
Sosyal ağlarda paylaş

Bence;
Fenerli, beşiktaşlı ve galatasaraylı ayırmaya gerek yok.
Kişilik hede hödösü diyebilirim.

Çok centilmen fenerliler de gördüm ben maçlarda.
Çarşı diye adlandırılan maç günleri beşiktaşı kitleyip olay çıkaran beşiktaşlıları da gördüm, otobüste yer veren sessiz maç izlemeye giden beşiktaşlı da gördüm.
Her takımda çıkıyo kendini bilmez bence. Taraf tutmaya gerek yok bu olaylarda. Naparsınız bizim milletimiz herşeyi fanatikleştiriyo malesef. Bakınız siyasi partilerde bile fanatik gibi taraf tutanları bile var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...