tunch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 çıkış anonsları ve oyuncu çıkışları çok felaket.. hiç mi izlemiyor türkiyedeki organizastörler bu tip olayları.. o kadar yol koşturulur mu boş boş? hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Ahah öldürüyordu taraftar oyuncuları, kupada yalama oldu=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bu sahaya inme olayı yakışmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 evet hoş olmadı sahaya inip karambol. yalnız platform ustundeki guvenlik barikatiyla yesil bir penis vardi sahada euhehufsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 trt1 i açın 23 yıl önceki takımın şarkı söylerken çok güzel yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 asd adamlar duygusal anlar yaşıyo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Az önce geldim ben de İnönü'deki kutlamalardan. Gerçekten çok gösterişliydi, gururlandık. Tebrik ediyorum canım takımımı, nice şampiyonluklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 şimdi geldim eve. mükemmeldi herşey, sahaya girenler dışında inanılmazdı gerçekten. hele ernst ve cisse nin turdaki tribünlere gitme şovu çok güzeldi. bu sene bu kadro ile söke söke şampiyon olmak büyük başarı, kupada cabası. o kadar dalga geçtiğimiz fenerin 4. olmasıda gerçekten komik :D ilk 6 daki takımlardan sadece gs ye yendik ama sadecede 2 maçta fenere yenildik :D ŞAMPİYON OLDUK İŞTE BEŞİKTAŞIM BU SENE K. İŞTE CİMBOMABA FENERE LALALALAAAAY LALALALALALAAAYY tribünlerde şey süperdi. üç üç üç diye bağırıp gol sevinci yaşama filan ahahaha dipnot: seneye bu lig bitmez. polis olmadan özel güvenlik hiç bişey yapamıyor hatta yapmıyorlar filan yani. çok olay çıkabilir edit: bu arada hala yıldız muhabbeti yapan insanlar var. bırakın şu sidik yarışını allaşkına ya. hala oralarda mısınız ya ahahah stad inanılmaz doluydu, girişimiz çok zor oldu, sağolsunlar yeni açık için bir kapı filan açmışlar ama olduğumuz yer çok rahattı. dün meydandan bjk bayrağı sökmüştüm 2 tane, bugünde zaman olsaydı merkeze gidip yeni bayraklardan aşırmak istiyodum dsada dünden elimde efsane videolar var paylaşıcam onları bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Çok güzel oldu kutlamalar =) araya bu kadar uzun süre girince daha bir başka oluyor tabi =P. Bir daha bu kadar uzun sürmesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 hiç beceremiyoruz bu işleri barcelona nın şampiyonluk kutlaması ne güzeldi hiç bir yönetici yoktu sahada bütün futbulcular teker teker konuşma yaptı kimse sahaya girmedi. bizde yöneticiler sahada saçma sapan şarkıcılar saatlerce bangır bangır çalan şarkı sahaya dalan seyirciler. kupa verilme törenide iyi değilde. sonuçta en önemli ve unutulmaz an kupayı kaldırma anıdır ama başarılı olmadı. yazık bu sadece beşiktaş için değil bütün kulüpler için geçerli. meşale şov güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 euhe turk futbolcularin konusma yapabilme kapasitesi kisitli, son senelerde kendilerini gelistirmis olsalar da, o yuzden oyle bir toren beklemek anlamsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 konuşmasınlar ama adamlar şampiyon oldu törende onlardan başka herşey vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Otedengelen said: euhe turk futbolcularin konusma yapabilme kapasitesi kisitli, son senelerde kendilerini gelistirmis olsalar da, o yuzden oyle bir toren beklemek anlamsiz. en azından denizli , demirören ve oyunculardan biri konuşabilirdi. abuk sabuk metihyeler düzeceklerine. kupanın verilişi çok kötüydü ; senelerdir görüyoruz , en son şampiyonlar liginde gördük ne kadar güzel sahneler kuruluyor (ki para değil bu olaylar , bildiğin maket). cidden çok geriyiz ülke olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 BiTcH_oFBaT said: tribünlerde şey süperdi. üç üç üç diye bağırıp gol sevinci yaşama filan ahahaha hahahahahah efsaneymiş. 13. şampiyonluk hayırlı uğurlu olsun. haketti bu takım ve mustafa denizli bu şampiyonluğu. şimdi transfer zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Baggio said: Güzel evirip çevirmişsin lafı da, biz "BJK neden başvurdu" ya da "BJK söküp atsın" demiyoruz zaten (ben biraz yakışmadığını düşünüyorum orası ayrı da, genel kanıyı diyorum). Ortada federasyonun onayladığı bir haksızlık var sonuçta, konu bu. Belirlediğin periyodun dışından şampiyonluk sayacaksan bunu bütün dünya ligleri gibi yaparsın, yok saymayacaksan da hiçbirini saymazsın. "Avrupa'da temsil etmiş" diye bahane mi olur, sanki 1959 öncesi tek Avrupa'ya giden BJK.en başından alınsa zaten beşiktaşın işine gelir. fb-gs en üstte beşiktaş 3. geyikleri biter zira 2. sıraya çıkıyor beşiktaş ha ama 57-58le öncesinin farkı var. 59daki sistemle 57-58deki sistem tamamen aynı. üçü de türkiye ligi. 57-58i saymayacaksan 59u da saymayacaksın bu kadar basit. ben istedim oldu mantığı kabul görmez görmemeli. 1960lardan beri de beşiktaş bu yüzden itiraz ediyordu en sonunda hakkımızı aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Bu arada kupa töreni coşkuluydu ama diğer ülkere göre başarısızdı o ayrı ama bizim tünel yeni açığın orda, nerden çıkarıcaksın ki futbolcuları başka? Bir de şu var; normalde ordan platforma gidene kadar futbolculara tezaruhat yapılırddı ama sağolsunlar müziğe öyle bir abandılar ki bunu yapamadık. Yapanların ki de duyulmadı. Sadece Toraman'da kıstılar müziği. Barcelona'nın kutlamalarında da pique zıpla zıplamayan madrid li tarzı bişey demiş, başkan kepaze olmuş zıplarken haha adam coşmuş filan puyol gelip mikrofonu alıp tamam yeter bu kadar filan demiş haha koptum. @sinad: gol kaçırma bile yaptılar hahaha 5 5 5 5 aaaahhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ya bu arada bu kutlamalarda zapo manyak çoşmuş sahaya çıkarken varmi bu görüntüler ben izliyemedim futbolcuların taktimi bide 15 yaşındaki çocuk neydir neyin nesidir yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 aydın yoktu heralde onun yerine :p bu arada süper kupa neden oynuyoruz ki anlamadım, 2 kupayıda aldık, onuda verselerdi dün direk ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 2 agustosta sıvasla yapıcakmışız almanyada : ) yaw görüntü lazım görüntü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 makineyi unuttum arabada :( görüntü yok bende hiç ama cumartesi akşamından var onlarıda koycam hala :( sivasla niye? ben fenerle oynicaz diye biliyorum. Kupa finalisti ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 niye sivasla fenerle oynuyoruz ya? pafla oynayalım. ne ligi ne kupayı kazanamamış takıma süper kupa alma şansı veriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 paflarda antalya şampiyon olmuş. enterasan geldi bana bu işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Bence; Fenerli, beşiktaşlı ve galatasaraylı ayırmaya gerek yok. Kişilik hede hödösü diyebilirim. Çok centilmen fenerliler de gördüm ben maçlarda. Çarşı diye adlandırılan maç günleri beşiktaşı kitleyip olay çıkaran beşiktaşlıları da gördüm, otobüste yer veren sessiz maç izlemeye giden beşiktaşlı da gördüm. Her takımda çıkıyo kendini bilmez bence. Taraf tutmaya gerek yok bu olaylarda. Naparsınız bizim milletimiz herşeyi fanatikleştiriyo malesef. Bakınız siyasi partilerde bile fanatik gibi taraf tutanları bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 sanırsam bu kuralları değiştirdiler bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 adamlar kupa canavarı sandı kendini kupa almş takım almamş takm olarak ligi böldüler asdasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar